• Patak
    3.2k
    Nema ništa bolje od vege sendviča. Sve bogato zdravim namirnicama, samo dodaš na kraju buđolu, kulen, šunku ili što već voliš...
  • Droljo
    14k
    Ajmo se mi vratiti temeljnim načelima ove teme.
    Niš lepše od jedne mrzle posle posla.
    IMG-20250326-151814.jpg
  • Nolifer
    10.2k

Isprike marley :heart:
  • Majki2111
    3.9k
    Pa naravno da da. Ona može reći ideju ili proizvod, a ja iz moje perspektive nisam stručan da razvijam to. Iz te perspektive ta informacija je meni u rangu neke svakodnevne.
  • Majki2111
    3.9k
    Nutricionista si?
  • Juznjak
    4.1k
    VEGAN PANCETAMarley

@Eduardo je li sad čekaš što će Droljo odlučit, ide li Marley na hlađenje tjedan dana :grin:
  • Droljo
    14k

Ma ne, panceta je gej. Ali da mi je taknula špek ili slaninu.... To je druga priča.
  • Nolifer
    10.2k
    s obzirom da nisi baš tip koji prihvaća šalu na vlastiti račun,Eduardo

E vidiš prosudba ti je kriva, mogu prihvatit šalu na svoj račun, ako je duhovita i nije pretjerena, drugo je ako je netko bezobrazan i prijeti i i to ne prihvačam nikako.

Ja sam se malo šalio, ali nije mi problem prihvatit da je bila ovaj put neslavna šala. Ispričo sam se i idemo dalje.
  • mali M
    7.2k
    Ona može reći ideju ili proizvod, a ja iz moje perspektive nisam stručan da razvijam to. Iz te perspektive ta informacija je meni u rangu neke svakodnevne.Majki2111

a možda netko sa foruma tu vidi priliku i ubaci se tko je dovoljno stručan da to razvije.. ma nebitno, samo sam ti ukazao da se ne čudiš ako ti netko ne podjeli svoju poslovnu inovativnu ideju na javnom forumu.. zapravo je logično ali eto...
  • Dino
    3.4k

Evo da te jos malo okurazim, bas smo jucer doma pricali kak je jedan obiteljski prijatelj s 50 godina otvorio ducan odredenim proizvodima (s kojima se nikad prije nije bavio, dakle 0 iskustva) i sada, iako je pokojni nazalost, 25 godina kasnije njegove kceri koje imaju svoje obitelji zive na racun tog biznisa. Samo hrabro :strong:
  • Peškaman
    6.4k
    Nikad mi neće biti jasno zašto vegani pokušavaju rekreirati meso ako već to ne konzumiraju/ ne podnose ili ako im se okus mesa ne sviđa.
  • Krizy
    54.2k
    ako je duhovita i nije pretjerena,Nolifer

Ova tvoja je sve osim navedenog
  • Majki2111
    3.9k
    A čuj ja imam lakokvjernu/naivnu crtu ličnosti. Tako razmišljam.
  • Droljo
    14k
    Hehe. Ovo još nisam vidio
    IMG-20250326-165145-797.jpg
  • Dino
    3.4k

Da se prvo ogradim, u potpunosti suosjecam s ovom naljepnicom, al mislim da je fakat djetinjasta. Oni su ti koji imaju transparente s prekrizenim d, koreografije "mrzin dinamo" i tak bi trebalo ostat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.