• Paggini
    42k

Da, jedino prolaze "uvijek kontra splita" i "noću sanjam mrtve tovare", ovo ostalo mi je mljeh, uvijek radije keljim nešto pro dinamo, nego kontra hajduk eli
  • mali M
    7.2k
    Nikad mi neće biti jasno zašto vegani pokušavaju rekreirati meso ako već to ne konzumiraju/ ne podnose ili ako im se okus mesa ne sviđa.Peškaman

A čuj uvijek je tak. Uvijek će kopije pokušavati imitirati original ma koliko nelogično bilo. Mene samo zanima kako znaju da su došli blizu okusu originalu. Šta pitaju one koji jedu meso? Ja bi im rekao za nešto šta izgleda ko drek, ima miris ko drek, da je to to, neka točno tako jedu...
    Totalno besmisleno, ono imitacija kobasice, slanine, pršuta, stejka, burgera... Kao da mi pokušavamo napraviti mesnatu imitaciju tofua..
  • Hnlovac
    1.7k
    Vegetarijanci i vegani žele imitirati meso jer je u ljudskoj krvi i DNK da smo omnivori tj svejedi, a većina vegetarijanaca to postane zbog svojih etičkih uvjerenja, a ne jer im je meso bljak (ne vidim kome meso može biti neukusno)

Isto kao što bismo trazili zamjenu za povrće da ga nema, tak se trazi i zamjena za meso jer je čovjek rođen da jede meso
  • Droljo
    14k

Kao što sam napisao u postu nisam još to vidio u svom gradu i, onako, puno mi je simpatičnije od naljepnice torcida banova jaruga.
  • mali M
    7.2k
    ma dobro, znam neke što zbog zdravstvenih problema ne mogu meso, ali da, većina ih drami zbog mile ovčice sa lepim okicama... Još uvijek najjači video klipić kad onaj lik pošalje frendu veganu vege hamburger i lik ga maže ko veliki i ovaj mu zbunjeno veli kako misli "umjetno meso" pa to je od prave krave i lik se krene tam nabljuvavati a do maloprije je udarao kao da mu je zadnje. Najjače je na kraju kad veli da je mislio da vegan znači da se krava hranila sa travom :rofl:
  • Droljo
    14k
    Danas je na mene palo da radim gablec na poslu...
    IMG-20250328-090327.jpg
  • Marktwain
    204
    Moderatura bi trebala kažnjavati ovakve očite pokušaje mučkog prvociranja. :grin:
  • Nolifer
    10.2k

Jel to keto dijeta?
  • Probirštift
    855
    na koji način delaš jaja da ti se ljuska tak čisto makne
  • Droljo
    14k

Ja i dijeta smo na vi.

Starija jaja. Skuhat pa u hladnu vodu malo. Friška kad su neda se gulit
  • Marktwain
    204
    Nisam siguran za kombu jaja i jogurta.
  • Nolifer
    10.2k
    Ja i dijeta smo na vi.Droljo

Poznato mi je, veliš:

IMG-4567.jpg
  • Nolifer
    10.2k
    Nisam siguran za kombu jaja i jogurta.Marktwain

Slažem se, da poslije nebi bilo:

fede615f-e215-4c69-80da-7437943e1389.jpg

:lol:
  • Marktwain
    204

Zbog mogućih želučanih problema, ali ti očito imaš željezni želudac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.