• kajsitilud
    597
    Jel ima neko preporuku za nekakvog odojka u okolici Varazdina? Europa u Zelini nazalost ne radi nedjeljom. Cuo sam za restoran Varazdin breg da je solidan, ali ne znam kakav je odojak pa bi volio negdje po preporuci.

Ne mora ni bit u okolici. Moze i na putu od Zagreba.
  • Majki2111
    3.9k
    Kaj si htio reći?
    Kako je tebi?
  • mali M
    7.2k
    nije tebi @Majki2111 još dogorilo do prstiju inače bi "zadovoljio" na svakom poslu :lol:
    ovo leđero, ne produže ugovor ti dalje ideš i tako laganini, režije plaćene, mama klopu riješila, lijepo je tebi još :lol: ( i prije nego se nađu dežurni odvjetnici, pa normalno da sam ljubomoran i nostalgičan za tim bezbrižnim vremenima :rofl: ).. inače biti proaktivan ne znači da si morao ići žicati nadređenog još posla, proaktivan si mogao biti i sa interesom za ono što radiš, pitati "zašto ovo radimo ovako kad sam čitao da ima dobrih rezultata i na ovaj način".. odma vidi da se zanimaš, a i da proučavaš posao mimo onog osnovnog što od tebe traže.. nije proaktivnost da pitaš jel mogu kaj pometati dok ne dođe iz pogona nekaj..
  • The Undertaker
    7.4k
    nije proaktivnost da pitaš jel mogu kaj pometati dok ne dođe iz pogona nekaj..mali M

Baš to. Ja sam sretao ljude (inžinjere) koji 20 godina rade sa nekim strojem i znaju samo osnovno, kako ga pokrenuti, kako resetirati grešku i koga zvati kad se nešto pokvari. A sva dokumentacija dostupna.
  • Majki2111
    3.9k
    Tu si u krivu. Kad dobijem plaću ja dajem za režije i hranu u kućanstvo. Dogovor je zasad 300 eur. Kuhat znam i volim i to radim. Jedino što imam je krov nad glavom i krevet. Parazit nisam.

Al si u pravu za proaktivnost.
  • mali M
    7.2k
    ma Majki čitaj kompletno ne selektivno.. jesam napisao da sam ljubomoran i nostalgičan za bezbrižnim vremenima! Davao sam i ja za režije i hranu, ali ipak je "malo drukčije" kad sebi mjeriš klopu za cijeli mjesec, tebi će isključiti struju ili plin ak ne platiš, tebe će izbacit iz stana ak ne plaćaš kredit il stanarinu. Pod to mislim bezbrižan :lol:
  • Droljo
    13.9k

Nije ti država ništa omogućila. Smisli super plan za biznis i pokreni ga u okučanima ili jasenovcu majstore. A dok 'državi' platiš šta ih ide samo dok ne pokreneš posao dođe ti da odustaneš. Maćeha a ne majka... Probaj
  • Majki2111
    3.9k
    To je sve istina. Trenutno sam dio kućanstva od 4 osobe. Bez kredita i plaćanja najma.
    Nisam u situaciji toj. Ne znam.
  • Droljo
    13.9k

Onda ne drolji da 'nam' je država sve omogućila i šta kukamo. :wink:
  • Majki2111
    3.9k
    Nikad zadovoljan narod :razz:
  • Marley
    3.5k
    ajme da. Imam vec duze vrijeme ogromnu zelju za pokretanjem svog biznisa, dobra je ideja, s minimalno konkurencije u Hrv.
    Svi koji su upoznati s mojom idejom me guraju naprijed, kao ajde, samo kreni, previse razmisljas.
    A ja se tako ne usudim pomaknuti dalje od pukog teoretiziranja i "planova", auf... strah me da me administrativa i sve ostalo, ne satre vec i prije nego pocnem. Ma ne znam.
  • Droljo
    13.9k

Ma, u većim gradovima se može valjda...
  • nemapredaje
    4.6k
    Jbg, u većim gradovima je i veća konkurencija :smirk:
  • Dino
    3.4k

Ma samo si nadi dobrog knjigovodu i kreni u posao. Ako imas orginalnu ideju i kapital za ulozit, cekanje je najgore kaj mozes napravit. Bitno samo da imas nekog tko se razumije u pravne i administrativne poslove, a za to se lako raspitas.
  • Marley
    3.5k
    Ma, stvar je u tome da treba preuzeti rizik, kao i u svemu. A tu sam bas tanka, postala sam kukavica zesca. Skuzis da nemas vise 20 godina, i ako zabrljas, nisi vise samo ti u pitanju. Mozda je to i normalno razmisljanje u toj zivotnoj fazi, ne znam, ali evo koci me skroz. A znam da ce mi jednog dana biti zao znajuci da nisam ni probala.
    Mrzim onu "tko ne riskira, ne profitira", ali to je realnost, ne valja kako god okrenem :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.