• Teofil Kateran
    2k
    Ono što ja obraćam pozornost, ako drugi ljudi ne vide, postoji barem jedna osoba (obitelj) van granice, koja bi mogla imati itekakav interes kupiti jako puno botova. Ne znam kako drugi ljudi to ne vide.vlatkomarkovic

Pa već se 100 puta ponovilo da ti ljudi neće imati pravo glasa, ti sada ovdje pričaš što bi bilo kad bi bilo. A i u slučaju da kroz nekoliko godina dođe do nove promjene, odnosno da ljudi bez OIB-a mogu postati članovima, gotovo 100% je da će ih se tražiti neki drugi identifikacijski dokument iz države u kojoj žive, to se već u ovoj raspravi više puta reklo.

Ne bavi se klub glupostima, Dinamo je velik klub, i hvala Bogu ima posebne ljude koji se bave marketingom, posebne ljude koji se bave članstvom, i naravno posebne ljude koji se bave sportskim sektorom, koji je naravno, uvjerljivo najbitniji sektor u klubu, ali isto tako nije jedini.
  • NORTE
    14.3k
    Počele su prve posljedice reprezentativne stanke...Carrasco

Ovaj slučaj bi se pojavio čak i da nije vrijeme za repke.
    Ja čak ni ne čitam ovo, nisam lud.
  • Danko
    1.7k
    A kaj botovi mogu biti samo ovi bez oiba?
    Mislim, kaj nemože i ovak skupit botove , oib botove?
    :grin:
  • FelceAzzurro
    249
    Jel mogu botovi iz CS-a? Mapa Little Italy molim.Hvala!
  • flexXy
    2.7k
    Sa milijardu botova mozemo slozit solidnu ekipu, upgradeamo se na pojacanja iz psg-a umjesto dna 2.francuske lige
  • DrawTube
    6.5k
    Uprava Dinama obilazi tvornicu članova-botova na Borongaju 2027. kolorizirano
    Screenshot-20250319-212011-Reddit.jpg
  • Jurki
    16.3k
    Sa milijardu botova mozemo slozit solidnu ekipuflexXy

Ne treba im slati clansku iskaznicu, rođendansku cestitku.
    Milijarda botova x 20 eur.
    Budget 20 milijardi eura - odlicno.
    Idemo po tu ligu prvaka, dosta je bilo zajebancije.
    Prve kupovine: Gvardiol, Yamal, Alphonso Davies, Bellingham, otkupimo nazad Jankovica.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Da imamo 20 mrd budgeta Misko bi poceo dodavat po tri nule iza svake cifre koju inace postavi :lol:
  • Brusa
    2.5k
    Ne treba im slati clansku iskaznicu, rođendansku cestitku.Jurki

Nemoj tako. I botovi su vrijedni članovi. Uostalom, onda bi brzo mogla nastati neka udruga za prava članova-botova: sa sloganom i botovi su ljudi! Ili nešto slično.
  • Crle
    833
    jedan bot - jedan glas!
  • prefontaine
    1.4k
    Ovu Zonu definitivno treba izbjegavati u tjednu kad je reprezentativna pauza.
  • vlatkomarkovic
    513
    Dobro, lijepo ste me sada grupno sprdali za ovo. Znači ono na što ja upozoravam je dosta ozbiljna priča i imala utjecaj na Američke izbore npr. Zgooglajte si Devin Nunes twitter contreversy. Što je utjecalo na kongresne izbore u Americi. No tako što se ne može nama dogoditi... Koliko je lako utjecati u HR nogometu na to možete vidjeti recimo iz primjera kada su se Tovari učlanjivali u Lokomotivu i Osijek. Tako ok možete me sprdati, ali onda mi pobijte argumente prvo.

Inače dao sam si truda i pogledao sam Barcine, Benficine, Portove, BVBove i tako dalje sustave članstva. Nije baš to tek samo tako. Članstvo ne nosi pravo glasa automatski kako ne bi ni sada moglo zbog HR zakona. U tim klubovima većinom postoje razne razine članstva koje donose drugačije benefite. Također nije dovoljno platiti kako bi se upgradealo, postoje razni veting sustavi, tipa Barcelona je tek nedavno ukinula da za člana koji želi imati pravo glasa mora imati članove obitelji kao već dugogodišnje članove kluba. Tako da sve to skupa u većini slučajeva nisu otvorena vrata gdje se samo plati godišnja članarina i imaš sva prava. Također sve košta puno više.

Ako razvijamo takav nekakav sustav ja ga podržavam, samo se nadam s vetingom i razredima kada već spominjemo te druge klubove iz Europe. No i dalje držim da sustav gdje se ciljano organiziraju klubovi u pojedinim zajednicama bi bio kvalitetniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.