• Droljo
    14k
    kvariti s mesomMarktwain

Santa Maria!
  • Marktwain
    205
    I to dolazi od ljubitelja mesa.
    Santa Maria de la Guadalupe!!!!
  • Dino
    3.4k
    Da ne govorim o faširancu uz kelj, pohano uz mahune te kobaja uz grah.Droljo

Da, da to su klasici, al ak je bilo koji dan osim petka :grin:
  • NB86
    16.3k
    ali pasku janjetinu spremam s gas maskom na faci i u rukavicamaMarley

Ajme meni nisi valjda jedna od onih kojima janjetina smrdi
  • Krizy
    54.2k
    Paška janjetina je očajna u usporedbi s hercegovačkom.
    Probao na četiri mjesta čisto da usporedim i baš je loša.
    Moguće da je nešto uvozno išlo pod pašku, pa bi to moglo objasniti problem.
  • Marley
    3.5k
    ja sam vege prvenstveno iz etickih razloga, u odnosu na to, okus mi je sporedna stvar. Npr. znalo mi je u pocetku zamirisati kad bi se naceo neki brutalni, stariji prsut, cuvan za posebnu priliku. Ali prodje nakon par sekundi, cim se sjetim zasto to ne jedem :grin:. Dosta drzim do svojih zivotnih uvjerenja opcenito, tako da ce me tesko omesti nesto "plitko" kao miris i okus.
    A sto se tice tofua i slicnog, to je ponajvise radi nadoknade nutrijenata, proteina konkretno.

smrdi mi vise manje svo meso, pogotovo crveno, iz razloga gore navedenih.
    Ali svejedno ga normalno spremam i muzu i djeci i psu, cak i ono najsmrdljivije (iznutrice npr.) :grin:
  • NitkoBitan
    24.5k
    sam vege prvenstveno iz etickih razloga, u odnosu na to, okus mi je sporedna stvar.Marley

Dosta drzim do svojih zivotnih uvjerenja opcenito, tako da ce me tesko omesti nesto "plitko" kao miris i okus.Marley

Znao sam da se radi o sekti.
  • Dino
    3.4k
    Vegetarijanski zivot fakat jos i mogu skuzit u neku ruku, bez mesa se lako moze, dapace mi u ovim danasnjim komotnim uvjetima jedemo i previse mesa, ali vegan ne bi mogao bit nikad. Nemres se ni kruha najest ak nije veganski.
  • Jurki
    16.4k
    Znao sam da se radi o sekti.NitkoBitan

Najbolji komentar na Zoni otkad je Zone.
  • Marley
    3.5k
    ovisi gdje si ju tocno jeo, jos vaznije, *u koje doba godine*, ali 90% je sansa da je bila uvozna.
    Vecina paske janjetine ti ode vec oko Bozica, pa do kraja sijecnja. To su oni brutalno mladi janjci. Vec sad u ovo doba je tesko naci, jer malo tko ostavlja tako starije.
    A ono sto masovno nude ljeti na Pagu, po razno raznim restoranima, najcesce nema veze s paskom janjetinom.
    Vjeruj mi, znam sto pricam :grin:
  • Jurki
    16.4k
    od morskih plodova jedino jedem sol ili ako slucajno kakvo prase upadne u more.
  • The Undertaker
    7.4k
    a sam vege prvenstveno iz etickih razloga,Marley

Jasno mi je za meso i ribu ali što ima neetičko u jedenju meda, mlijeka, jaja? Ozbiljno pitam.
  • Droljo
    14k

Pa rekla ti je da nije vegan...
  • Nolifer
    10.2k
    od morskih plodova jedino jedem sol ili ako slucajno kakvo prase upadne u more.Jurki

Jer da riba valja, i vuk bi ronio za njom. Nit je riba meso, nit je tovar čovjek! :razz: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.