• Dino
    3.4k
    Ajde majki vec sat vremena cekamo
  • flexXy
    2.7k

Majkijev vlak stigao do zemlje sreće
  • Hnlovac
    1.7k
    Majki se vozi HŽom, imajte to na umu
  • Majki2111
    3.9k
    Prije posla oko pol 8. Vozim se s prvom kolegicom do firme i ona priča o svojoj kćeri kako polaže nacionalne ispite jednoj poznanici. Znamo se mi privatno i sve OK. I ja se ubacim u razgovlr s maturom nešto kako su pripreme bacanje novaca. I kad ono mlada cura uleti u razgovor da se slaže i nastavili smo pričat 5 minuta o tome, obrazovanju. Znači oduševio sam se. Uljepšala mi je jutro. Rekao sam joj uživo da je bar više cura ovak kao ona da uleti neočekivano u priču i da su tako elokventne i asertivne. Na kraju cura je sišla na glavnom, ja i kolegica smo išli do zapadnog. Cura je maturirla nedavno, završila prelog, ekoloski tehničat, ide u plesnu školu i još nešto. Upisat će predškolski za učiteljicu razredne nastave.

A na poslu s drugom kolegicom išao po gablec. Pričali smo o poslu. I ja spontano stavim kapuljaču na glavu od dukse. I ona odmah" Daj makni kapuljaču imaš lijepu frizuru pokaži je. Sad kad se odmah neka zaljubi u tebe."

Neočekivano, pričao sam o poslu. Fakat je bilo lijepo.
  • prefontaine
    1.4k
    Hm. Očekivao sam više.
  • bbb medimurje
    3.8k
    Jel vam radi aplikacija rezultati? Ili je samo do mojeg mobitela?
  • ksapi
    4.4k
    Mene zanima Majki jel ti ikad pridjes nekoj zeni, ili samo one tebi uvijek prilaze?
  • Nolifer
    10k

Mogli bi otvorit kladu, da vidimo, pada li koja u hendikepu... :lol:
  • Majki2111
    3.9k
    Rjeđe ja uletim njima nego one meni.
  • Majki2111
    3.9k
    Sad sam tu u citiju kupujem hlače. Kupim hlače 86% pamuk 13% poliester 1% elastika.

Nisam tekstilac pa pitam kaj njima određuje i dozvoljava da tak se šaraju s udjelom materijala?

Najugodnije su mi ove s s duplo većim udjelom elastike i estetike, a unazad par puta sve rokaju s pamukom. Uđem unutra sve mi je kameno :shade: .

Još pogodit kroj da imaju, pa broj. Hoćes kupit obične trapke po guštu, čista lutrija ispada od tolko dućana i shopping centrima. Lutrija. Mah.

Plus sad im je dost snižrnja vidio sam. Nisu stavili nekakvu obavijest u materijalu da ekipa zna kaj kupuje i kakve stvari su na sniženju. Glavno da su slike modela i po svuda i črlene oznake sa postocima.
  • Marley
    3.4k
    Najugodnije su mi ove s s duplo većim udjelom elastike i estetike, a unazad par puta sve rokaju s pamukom. Uđem unutra sve mi je kameno :shade: .Majki2111

Kupi tajice onda :grimace:
    One sta fino i podignu guzicu, a toliko su ugodne za nositi, kao druga koža :wink:
  • jedan u nizu
    12.3k
    E majki, da su meni tvoji problemi ....
  • Dino
    3.4k
    Još pogodit kroj da imaju, pa broj. Hoćes kupit obične trapke po guštu, čista lutrija ispada od tolko dućana i shopping centrima. Lutrija. Mah.Majki2111

Skroz te kuzim Majki moj. Nedavno mi se desilo da sam ostal na samo jednim hlacama jer sam neke preraso (zdebljo sam se :lol: ), a neke su mi od starosti jednostavno popucale. Prek pol dana sam potrosio u jednom centru da bi uspio nac na kraju par komada da mogu bit miran koju godinu. Prije sam prakticiral to da si kupim neke ful vece pa mi snajderica malo suzi tam di treba, al to vrijedi vecinom za ove klasicne 100% pamuk.
  • Majki2111
    3.9k
    Nisam još probo tajice. Ima neki muški model? To bi čak probo ak bude prilika.
    Ovo je neka svakodnevica, kaj? :confused:
    E bomba je ak imaš nekog da ti složi po tvom tijelu. Najjača stvar. Ja uspijem nać za sebe jer nisam vanprosječno građen. Al to kaj veliš, broj pogodit, nije lako.
  • nemapredaje
    4.6k
    Nisam još probo tajice. Ima neki muški model? To bi čak probo ak bude prilika.Majki2111

Imaš, al to nije za svakodnevno nošenje, već za sport.

Za obući kad ideš trčati ili planinariti npr.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.