• NKDZ86
    3.2k
    Sad kad Majki dođe u tajicama na sjever sljedeću tekmu :joke:
  • Droljo
    13.8k
    Nisam još probo tajiceMajki2111

Ma to su ti bicke..
    Živeli
    IMG-20250320-203800.jpg
  • Marktwain
    191
    Živim u nadi da će ovdje osvanuti fotka nekog ćušpajza.
    Malo da odmorimo oči i želudac.
  • Dino
    3.4k

Moze poriluk?
  • Marktwain
    191
    Ajd, volio sam ga ko klinac.
  • Dino
    3.4k
    IMG-1639.jpg

Nije baš restoranska fotka, al drugi put ću servirat specijalno za ljubitelje ćušpajza :cool:
  • Majki2111
    3.9k
    Jel dobro. Koje povrće stavljaš unutra? Ja krumpir samo. I suho meso neko obavezno.
  • Dino
    3.4k

Isto krumpir samo uz zelenjavu, suho meso inace uvijek, al posto je sutra petak onda je ovo jedan veganski.

A mene ti nije pametno pitat za neki cuspajz jel dobar il ne jer ih sve obozavam tak da ti nemrem dat objektivan sud :lol:
  • Marley
    3.5k
    Ako hocu pojacati proteinski, a da ostane vegansko, ubacim neku mahunarku. U kelj slanutak, u kupus crvenu lecu... Ili dimljeni tofu umjesto mahunarki, uz poriluk npr.
    Od povrca luk, cesnjak, mrkva, krumpir, to je vise manje baza za svaku varijantu variva/cuspajza. A onda dalje ovisi sto tocno kuham.
  • Droljo
    13.8k
    a da ostane veganskoMarley

Čemu to? Zar i ti sestro...
  • NKDZ86
    3.2k
    dobro jutro svima, sretan 13. rođendan našem futsal dinamu!
  • Marley
    3.5k
    pa Dino je prvi spomenuo vegansko jer je danas korizmeni petak.
    Onda bolje da ti ne kazem da sam vegetarijanka :grin: ?!
    Ne vegan. Znaci jedem paski sir, ali pasku janjetinu spremam s gas maskom na faci i u rukavicama.
  • Droljo
    13.8k

Nisi normal.
    Ok ko dere te petke, korizme i to al ak nisi prije luka scvrljila malo špeka i poslije dodati još malo da pliva u kelju, poriluku, mahunama, grahu itd. sve gubi smisao. Da ne govorim o faširancu uz kelj, pohano uz mahune te kobaja uz grah.
    Počelo se droljit i izmišljat sa kukurmama, tofuima, kimovima i sličnim glupostima kraj tradicionalno dobrih špek i luk osnova.
  • Marktwain
    191
    Ma ne treba meso uz pravi ćušpajz, a pogotovo ne uz mahune.
    Mahune su savršen ćušpajz i ne treba ih kvariti s mesom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.