Ovo je mišljenje jednog forumaša ovdje i trenutno nije relevantno za raspravu o sustavu koji se sprema za implementaciju. Također, njegov stav o tome se ne mora poklapati sa stavom ljudi odgovornih za to. — vjeko1701
Jer isti je meni objasnio da pričam "sranja", pa evo baš mi je drago da se iskristaliziralo tko tu kako što tumači. — vlatkomarkovic
PR-socijalni eksperiment i društvo širenja razno raznih vrijednosti. — vlatkomarkovic
Šta sad da se nastavimo prepucavati kada imamo drugačije poglede na situaciju, iako je očito da oboje mislimo da će naša verzija plana više koristiti klubu — vlatkomarkovic
To je izvučeno iz konteksta mog komentara i izvrnuto da bi se progurao vlatkov narativ. — Bosskovitz
Što se tiče ovog drugog dijela drago mi je da je rečeno da mišljenje tog forumaša nije relevantno za raspravu. — vlatkomarkovic
I tak si eliminiral mogucnost uclanjenja frizidera, peseka i mačaka iz inozemstva tj botova kak si ti rekel. — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.