Pa ovo je mogući primjer, da. Mislim znam da ovo zvuči pretjerivanje, ali stvarno uzmite u obzir da je taj scenarij itekako moguć, u Americi i zapadnoj Europi se to događa, gdje se kupuju botovi. — vlatkomarkovic
što očito daje neku vrstu privilegije bot farme — vlatkomarkovic
Radi se o modelu koji primjenjuju veliki klubovi i nije slučajno da su odabrali taj model u usporedbi worldwide prijateljstvom kluba. Evo volio bi da mi netko objasni drawbackse ove ideje u suprotnosti s predloženim. — vlatkomarkovic
A gle, kako i u hrvatskoj općenito, tako i u Dinamu u zadnjih x godina, treba puhat i na hladno.Ali ovo je super. Kakav uvid u hrvatsku psihu i mindset koji u apsolutno svemu pronalazi načine za zajebati sustav ili zlouporabu. A ako i ne postoji, pa izmislit ćemo nešto, zanemariti neku činjenicu, izokrenuti ju... Kao da gledam neki crime dokumentarac i čudim se kriminalnom umu. — Sajla
Da malo razbijem ovu raspravu :grin:
Svim tatama (sadašnjim, a i budućim) želim sretan dan očeva! Nema ništa ljepšeg, nego primiti klinca za ruku i otići s njim na tekmu... jer još od malih nogu zna se ime kluba... a tko će ti drugi usaditi tu ljubav nego tata :heart: — Nemrem igra Dinamo
Postoji razuman oprez, a postoji i paranoja. — Sajla
Ja da sam iseljenik u npr. Hamburgu, htio bih upoznati još ljudi iz Hamburga koji navijaju za Dinamo, pa možda dogovoriti se s nekim kafićem da uvijek prikazuju tekme za zajedničko gledanje, pa organizirati izlet u Zagreb na utakmicu itd. — vlatkomarkovic
Kontraargument da je to bolje, ali eto nemamo resursa i tko će se time baviti je po meni bezveze. — vlatkomarkovic
Sada dok nemaju glasačka prava možda se i ne isplati nikome, ali kako je naveo jedan član ovdje, jedini razlog zašto im ne mogu dati prava je zakonska tehnikalija da član mora imati OiB. — vlatkomarkovic
Pa za 20000 eura kupiti 1000 glasova nije loše. — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.