• DrawTube
    6.5k
    Šteta što zadnje kolo nije gostovanje na Poljudu, jedva čekam naše dizanje titule
  • NB86
    16.2k
    Razlog vise da ih se u međusobnom susretu rastoči nasred poljuda s 3 razlike, pa nek kmeče do sljedece godine i opet izdemoliraju svoj stadion od muke
  • Izet Hajrović
    4.6k
    2 puta su ponovili da je Rakitić najtrofejniji igrač u HNL-u. Ademi igra odbojku?

Edit: Rakitić - 17 trofeja + 1 fritula ove sezone
    Ademi - 20 trofeja
  • Hnlovac
    1.7k
    Jebo me pas ako ne bi za nas derbi dolje zatražio da sudi Strukan samo da debili umuknu

Čak i ako spusimo osvojit ćemo svejedno
  • Crni86
    9k
    Punite svlacionicu ovim pizdarijama, a onda pustite decke na teren da rastrgaju sve protivnike na terenu do kraja sezone pa i taj jadni i bijedni cirkus iz splita.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Pa ljudi bi sudca okrivili makar im sudac bio blitvaja.
  • Danko
    1.7k

Ja bi predložio tenžeru s dalmatinskog portala :grin:
  • Pacho
    318
    Dobro je. Krece raspad.
  • Omake
    6.6k
    Živi pijesak došao tovarima do grla. Guštanje!
  • ElDorado
    2.5k
    Ovu nebulozu stvarno ne znam tko vise moze progutat. HND u obranu Rakitica?! O cemu ovaj. Taj lik je osoba s posebnim potrebama. Daj vise nek progovori ta nasa Uprava dosta je ovoga!!!!
  • Brusa
    2.5k
    Treba odgovoriti, svakako. Al ne mora biti ništa dugačko i sa obrazloženjima, dosta je : kme, kme , kme :wink:
  • criticus
    3.3k
    "Klub stoji iza onoga štio je rekao Ivan Rakitić. Ovakvog medijskog pritiska ne bi se posramio ni najpoznatiji bjegunac od hrvatskog pravosuđa, a sada sličnu retoriku koristi takozvani navijački Dinamo." izjavio je Bilić.Mikina lijeva kopačka

Ja se nadam da će ga klub tužit za klevetu. S ovima nema pregovora, nema zajedničkih ručkova nema zajedničko ništa. S podlim mitomanima nema razgovora ni pregovora osim preko suda.
  • Dino
    3.4k
    I kak onda objasnit kolicinu razocaranja koju sam prozivio nakon tekmi protiv njih ove sezone. Svaki put se nadam da ce igraci osjetit trenutak za nabit ih i natjerat da ostave nogomet sposobnijima i onda opet ispocetka. Nadam se da u peti mjeseci ulazimo s jebeno najvecom pobjedom na poljudu ikad i da konacno dode nasim igracima u glavu kolko nam znace te sugave utakmice.

Mislim da je sad red na nas!
  • Oluja
    5.1k
    Naš osvrt na ovo Bilićevo baleganje bi trebao biti: "Operite svoje prljave čvalje prije nego izgovorite ime Dinamo."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.