• Carrasco
    5.6k
    Kylian Mbappe? On je iz Kaštel Sućurca ako se ne varam? Jel tako?
  • Crni86
    9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/liga-nacija/navijaci-spremaju-nerede-na-poljudu-zbog-nezadovoljstva-u-shnl-u-stigle-opasne-prijetnje-15565111

Kaj se voje napisat od koje to navijacke skupine prijeti opasnost? Zasto se ne napise da su to oni dao bog da sve izgubili navijaci sa juga???
  • Iskrenjak
    285
    Joooj! Pa zašto sam išao pročitat ovo do kraja? Samo da vidim ovakav shit inside the shit of the day.
    "...Do kraja sezone još će neki igrači biti ozlijeđeni kao Mudražija, a uostalom svima drugima osim Hajduku odgovara da Dinamo bude prvak..."
    Tako mi i treba kad čitam gluposti, idem sad oprat oči.
  • Pacho
    345
    Orjunasi tvrde da su veliki klub, a izbezumili su se, jer je igrac Reala sjeo na stolicu s njihovim grbom, jer na gradskom stadionu gostuje s reprezentacijom :rofl:
  • Keyser Soze
    13k
    Meni je ovo fascinantno, već krenule glupaste fore kako potpisuje za njih hehehehe e ono ka. Koliko je svjetskih momčadi i igrača došlo na Maksimir pa nikad nismo imali takav kompleks da se izbezumimo.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Nacional nastavlja sa glupostima:

"Priča da je Dinamo u tako dobroj financijskoj situaciji da bi mogao preživjeti i dvije uzastopne Konferencijske lige ista je kao i ona o Djedu Božićnjaku. Lijepa Božićna priča za malu djecu. Stoga će biti zanimljivo vidjeti kako klupsko vodstvo namjerava preživjeti dane bez Lige prvaka."

Hvala Bogu pa eto u zadnjih 10 godina nismo propustili nijednu Ligu Prvaka, nismo nijednom igrali tu Konferencijsku ligu ili nismo nijednom ispali od Albanaca u kolovozu.
  • Jurki
    16.4k
    Hvala Bogu pa eto u zadnjih 5-10 godina nismo propustili nijednu Ligu Prvaka, nismo nijednom igrali tu Konferencijsku ligu ili nismo nijednom ispali od Albanaca u kolovozu.Teofil Kateran

Jbg piskarala imaju pamcenje zlatne ribice al bi prije rekel da su zlobni. Te podatke je vrlo lako provjeriti.. al jebes tocne informacije, bitno se istovariti po klubu.
    Cinjenica je da bi neosvajanje titule bil rezultatski podbacaj... al je osvajanje titule tek pol posla do lige prvaka i uefinog bogatog financijskog stola.
  • Droljo
    13.8k
    Ma jebe se novinarima. Ne razmišlja se njima.
    Eto ja kao laik bih prodao sve sa jakim ugovorima i idemo u pomlađivanje. Pa deremo dalje...
  • Crni86
    9k
    Ne znam tko uopce vise otvara stranicu tih kvazi novina.
  • The Undertaker
    7.4k
    Dinamo bi preživio i 5 KL uzastopce samo je pitanje sa kojim budžetom i kojom kvalitetom ekipe. Za budžet od 70 mil. LP je neophodna ali i sa budžetom od 50 se može napraviti dobra ekipa. Ova lupetanja novinara nemaju realnu podlogu.
  • Danko
    1.8k
    jurica vranješ :

"Ne može Josip Mišić egzistirati u ozbiljnom nogometu. "
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Vel'ki Jurica Vranjes, covjek nije bio ni neka igracina, a poslije karijere se samo sramoti s izjavama.
    Ne znam kome je interesantan.
  • rioda
    7.7k
    Daj Bože što više ovakvih izjava, ne znam što igrače može bolje motivirati od nečeg ovakvog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.