• Omake
    21.5k
    Živi pijesak došao tovarima do grla. Guštanje!
  • ElDorado
    15.1k
    Ovu nebulozu stvarno ne znam tko vise moze progutat. HND u obranu Rakitica?! O cemu ovaj. Taj lik je osoba s posebnim potrebama. Daj vise nek progovori ta nasa Uprava dosta je ovoga!!!!
  • Brusa
    4.3k
    Treba odgovoriti, svakako. Al ne mora biti ništa dugačko i sa obrazloženjima, dosta je : kme, kme , kme :wink:
  • criticus
    9.5k
    "Klub stoji iza onoga štio je rekao Ivan Rakitić. Ovakvog medijskog pritiska ne bi se posramio ni najpoznatiji bjegunac od hrvatskog pravosuđa, a sada sličnu retoriku koristi takozvani navijački Dinamo." izjavio je Bilić.Mikina lijeva kopačka

Ja se nadam da će ga klub tužit za klevetu. S ovima nema pregovora, nema zajedničkih ručkova nema zajedničko ništa. S podlim mitomanima nema razgovora ni pregovora osim preko suda.
  • Dino
    5.7k
    I kak onda objasnit kolicinu razocaranja koju sam prozivio nakon tekmi protiv njih ove sezone. Svaki put se nadam da ce igraci osjetit trenutak za nabit ih i natjerat da ostave nogomet sposobnijima i onda opet ispocetka. Nadam se da u peti mjeseci ulazimo s jebeno najvecom pobjedom na poljudu ikad i da konacno dode nasim igracima u glavu kolko nam znace te sugave utakmice.

Mislim da je sad red na nas!
  • Oluja
    7.3k
    Naš osvrt na ovo Bilićevo baleganje bi trebao biti: "Operite svoje prljave čvalje prije nego izgovorite ime Dinamo."
  • ElDorado
    15.1k
    Baj d vej nije mu niko skrenuo pozornost da su dobili tricu od Rijeke a ne Dinama
  • Pacho
    20.9k
    Kao da taj coravi mlatimudan tu ima ikakvog utjecaja. Procita sto mu krezubi narkomani napisu kroz dioptriju kao stvorenu za zapalit sumske pozare.
  • Ivdzo11
    11k
    Kaze Dalmatinski portal; Silvijo Čabraja je podnio ostavku na mjesto trenera Lokomotive.

Bio je silno razočaran nakon poraza od Dinama, što nije mogao sakriti ni nakon utakmice, kada je izjavio:

Eto kako oni jos potpaljuju vatru.... Toksicni bolesnici
  • bbb medimurje
    5.3k
    uvjereni da je podnio ostavku jer su igraci okrenuli leda i pustili dinamu :worry:
  • Šteco
    2.1k
    Screenshot-20250318-190026-Facebook.jpg

Teški win.

Stavljam tu jer se tu razgovaralo o tome, ne zato jer je ovdje tome mjesto.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Mitomanija s juga je urnebesna. Do jučer su se sprdali s futsalom, govorili kako to nije sport, koga to zanima osim purgerčića ovo ono, a sad na koji god portal ili objavu na društvenim mrežama odem, komentari likovanja i spominjanje nogometne retorike. "A di van je Bel?", " Nakon Bayerna ovo im je najveće punjenje dosad", "Kaj nije ono da se najbolji mali nogač igra u Zg-u, pa ča je ovo sad?", "Opet će prasad morat dići sve kaj hoda".

Da smo mi dobili, pitanje jel bi članci i objave o ovoj tekmi imali više od 4 komentara.
    Tako im je i košarka bila nebitna dok ih je Zadar guzio. Sad odjednom kad valjaju neki k, svi odjednom probudili stari košarkaški duh u sebi. :lol:
  • bbb medimurje
    5.3k

Kakve veze ima dinamo s belom? Nakon rujevice nam je iskljucio kangu u prvom poluvremenu i onda su ga hvalili na sva zvona i sad je opet bel dinamov sudac :lol:
  • Droljo
    32.1k
    nema razgovora ni pregovora osim preko suda.criticus

I još bi kolegu fackea stavio u našu pravnu službu. Čisto zbog dijalekta.
    Se bum vas tužil!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.