• Jaro
    9.3k
    kak znas da nije klub to ugradio da se zastiti financijski - ovaj nebi bio jeftin, a bez LP puno manje je love tu...
    Naravno, jako je upitno koliko ima istine tu uopce u prici...
  • mali M
    7.1k
    opet, koji igrač bi na to pristao? potpisat ugovor koji ti može propast ako se klub ne plasira u željeno natjecanje..
    U svakom slučaju, slažem se s tobom da je moguće obje opcije, ali ne kužim uopće to forsanje Taylora više.. sad imamo Franjića, novi SD nek se primi novih pojačanja. Ne volim te panic buyeve dok je gorilo... Ni Belcar mi nije sjeo jer mislim da je još jedan od "popuna" a već smo krcati sa takvim igračima.. jedino ak ga ne otkupimo mi je bilo ok da imamo back up ako opet dođe do ozljeda, ali uz Mišića i Pavića treba neko pojačanje ostalo se ne isplati
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Štimac večeras na Inkubatoru. :eyes:
    Šteta kaj je riječ o premijeri, a ne o podcastu koji će ići uživo, ali svakako će biti top čitati komentare ispod videa. :rofl:
  • Ritam Ulice
    18
    Samodopadni Štico jedva dočekao. Nemrem ga smislit jbt
  • FrenchMontana
    1k
    ma ja mislim da ide uživo.
    Nije Štico mister simpatičnosti ali koliko ga dolje ne podnose postane čovjeku prihvatljiv :lol:
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Pisalo im je na društvenim mrežama da je premijera a ne uživo.
    Inače očekivao sam večeras Kvasinu u Denis podcastu s obzirom da svakog ponedjeljka analiziraju prošlo kolo HNL-a u tom podcastu, ali sad kad sam vidio tko će biti gost podcasta večeras, mislim da ću preskočiti....
    Ne sumnjam da će gost opet biti pun ljubavi prema Dinamu :heart:
  • Omake
    6.6k
    Denis mi djeluje kao teški opportunist. Kao tip osobe koja bi dovela Seselja u podcast ako bi znao da će mu donijeti dovoljan broj pregleda.
  • ElDorado
    2.5k
    Ne kužim kak lik može onak ravnnodusno slusat onu tovarsku budaletinu samo zato jer ga je nakrko janjetinom
  • Dzgšb
    1.4k

Prvi gost mu bio nalik Šešelju Boris Dežulović, koji ne navija za repku i povraća na Thompsonove pjesme, i ponosi se Hajdukovom povijesti. Ukratko :vomit:
  • NB86
    16.2k
    Kad je boru dezulovica doveo sve mi je jasno
  • Progressive overload
    184
    Kad i je, za gledanost mu je najbolje staviti likove koju suprotna strana ne može smisliti. S njihove strane je mitoman Zoran a njima je ocat na ranu Kvasina.
  • Paggini
    41.5k
    Stimac je izdržao ravno 8 minuta prije nego je rekao da Gatusso ima sreće što on nije bio tamo...

Sazrio je i naš Igor, svaka čast
  • ElDorado
    2.5k
    sori al trabunjanje tog debila nemres uspordjivat s Kvasinom. Uostalom sam Kvasina je vise puta to objasnio
  • Socrates
    152
    Štimca obožavam slušati :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.