• Noel
    9.4k

Kad smo već kod proslave titule i Stjelje. Neko ga je na našoj proslavi prošle godine na trgu pogodio bakljom. Napravio je scenu ko da ga je neko namjerno išao gađat.
  • ElDorado
    2.5k
    Na sportskoj televiziji 4 debila o dinamu. I onda tu nama neko prica da smo negativni. Kakve tek ti debilane lupaju. Stvarno too much. Nicota nemre prosirenu recenicu sastavit. Prvo lupaju po veznoj liniji pa onda po strancima. A u veznoj ni jedan stranac. Pa o Zeki nebuloze. Pa taj balkan kripl. Uf iznervirao sam se do beskraja
  • Facke
    5.4k

Nicota ima govornu manu. Ne treba ga se vredati.
  • ElDorado
    2.5k
    sori nisam bas znao
  • Danko
    1.7k

Balkan kripl: "sportski direktor mora biti samostalan, šta ima odbor ili bilo tko njega kontrolirat"
    Balkan kripl 15 sekundi kasnije: " zašto niko nije kontrolirao marića, zašto su mu dali vući takve loše poteze!?"

Ugl za povraćanje
  • ElDorado
    2.5k
    prvo treba domaceg SD onda ih sve ispljuju a onda stranci nisu za nas. I vrhunac Olivari bubne Mikića i argument pametan decko, dinamovac.
  • Omake
    6.6k
    Četiri jahača Dinamove apokalipse.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Najbolje da se takvim strucnjacima svog zanata da savjetodavna uloga u klubu.

Imat cemo iskusnog SD hrvata kojem je vrh do sada bio Maribor. Uz to ga nitko nece kontrolirat osim dok zasere. Onda ce bit kontrola.
  • Dudu 9
    554
    Količina debila u javnom prostoru koji se nazivaju dinamovcima je zastrašujuća. Uz novinarska govna na čiji otrov smo već navikli, sad tu imamo i nekakve Denise i Balkan dede. Trudim se ignorirati ih , ali nekada se zajebem, pa bacim pogled ili mi netko drugi prenese. Ti ljudi nemaju dvije čiste u glavi, ali imaju pristup internetu i potrebu da konstantno seru. Uz takve likove nam ni ne trebaju tovari, ovi su 5 puta veći neprijatelji Dinama.

Ako nekim čudom uspijemo preokrenuti situaciju i uzmemo naslov slaviti ću ga više nego i jedan do sada, zbog količine govana koji će se pogušti od muke.
  • The Undertaker
    7.2k
    Jebe se novinara (urednika) za istinu. Google Analytics na ekranu pa čim padne broj posjeta, lupaj po Dinamu, Hajduku, Modriću...
  • Noel
    9.4k
    Ivan Cvjetković Tarzan danas u podcast inkubatoru.
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Veli Kvasina večeras na Podcastu 8 24 da je s Taylorom potpisan predugovor i 100% dolazi ukoliko budemo igrali LP.
    Mislim, ne čudi me, tak neš sam i očekivao. Nisam ni mislio da bi lik pored silnih ponuda iz championshipa di su puni stadioni i top ekipe, otišao u Hrvatsku di bi igrao nekakvu konferencijsku s Balkanijima, Astanama, Bačkim Topolama i sličnima. :rofl:
    Vjerojatno mu je i Cannavaro kao veliko ime mamac za mogući dolazak.
  • ZGBhoy
    1.8k
    olazi ukoliko budemo igrali LP.Sibirski plavac

Pa zar ga Predugovor ne obvezuje da dode neovisno o tome kaj bi mi igrali?
  • mali M
    7.1k
    nikad nebi pristao igraču na takvu stvar.. odma vidiš kako ima visoko mišljenje o klubu kad pazi ovo, traži garancije lige prvaka da bi došao. Ajde bok... Nadam se da nitko nije pristao na ovo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.