• KtcGoat
    310
    Princ od Indije najjaci
  • Noel
    9.4k
    Štimac priča o tome kako je Kalinić super lik super sportski direktor koji je vidio da ima sa budalama ima posla i otišao. Onda par minuta kasnije pljuje po Gattusu i talijanima i pita se tko je i zašto doveo tog Gattusa. Upravo taj Nikola Kalinić kojeg je hvalio prije par minuta. Stvarno neki ljudi melju samo da bi nešto mljeli..
  • KtcGoat
    310
    Brkic top voditelj, lik postavi pitanje i nakon tog lijepo zacepi i ne daje svoje misljenje i bespotrebne upadice, nesto sto drugi voditelji na PI nikako da shvate
  • Paggini
    41.5k
    Štimac je urlanje kako kaže nešto najbazičnije tipa "hajduk loše igra i neće biti prvak" i onda napravi pauzu od 5 sekundi da mi plebejci shvatimo briljantnost te njegove misli.

Presmiješan je tip, baš je karikaturalan cijeli.
  • Noel
    9.4k
    Teški glumac. Dramaturške stanke,pogled u daljinu,kao da ima prijemni za upis na glumačku akademiju i citira hamleta a ne da u podcastu priča o nogometu.
  • KtcGoat
    310
    Jeje lik je u jednu ruku odbojan, a u drugu je top za memove i zajebanciju
  • Zagreb1992
    2.1k

Da je bilo uživo kakav bi to bio hit slušati q & a hahah
  • emilperska
    9k
    Dali bi tovari sad oba guza da im se stvori Štimac. Uostalom Jakobušić je bio našminkana i ljepuškasta verzija Štimca s malo jačim političkim pedigreom i bez igračke karizme. Obrasci djelovsnja su im isti bili.
    To što je njihova sekta proglasila Štimca personom non grata pa sad razne verzije njihovih zadrugara se s sprdaju s njim po nekoj političkoj dužnosti. Ali garantiram, dali bi bubreg da im se Štimac ili tako netko vrati..
  • Izet Hajrović
    4.6k
    Miho: "Stojković je u većini segmenata iskoristiviji od Baturine. Stojkovića lakše možeš uklopiti u bilo koju ekipu, staviš ga na desno krilo, lijevo krilo, desetku, osmicu i dobar je. Bolji je u defanzivi, opasniji je direktno po gol od Baturine, ali Baturina je u tih par svojih segmenata bog, na razini Lige prvaka. Kada ti dođe neki Stuttgart, on će dobro razmisliti kako uklopiti Baturinu, a za Stojkovića ne trebaju razmišljati jer će se on uklopiti gdje god ga staviš."

Nije 100% točan citat, ali tako otprilike je rečeno. Konstatirao je Zizi, odnosno postavio pitanje da bi čak na ljeto prije mogao otići Stojković, nego Baturina. Tu je Miho rekao da je nekad lakše prodati polovnog Golfa, nego novog Mercedesa i krenuo s ovim iznad o Stojkoviću.
  • Pacho
    307
    Stimac je seljacina i spodoba, ali gust je slusati kad magaradi umoci kurac u fritule i jogurt.
  • Progressive overload
    184
    Nije mi ni namjera bila ih usporedivosti, Zoran je redikul ma da je danas bio normalan. A Kvasina mi je najracionalniji pripadnik podcast scene a da navija za Dinamo.
  • Paggini
    41.5k
    Hahaha evo Štimca i "mamić je imao 1000 eura plaće, njega terete za te neke stvari!!!" hahaha, pa ja ne znam stvarno jel ta ekipa ili toliko mongoloidna ili bezočno lažu...
  • NB86
    16.2k

Treba pitat smecara sta kaze na duduov iskaz, pa nek lazov proba objasnit kako dudu sere, uvijek je bio mali mamic u pokusaju igor
  • Paggini
    41.5k

"Ha gledajte, Dudu je meni jako drag igrač, u dobrim smo odnosima, on mene strašno poštuje i cijeni, a sad šta je tu istina s tim odnosom s Mamićem ja ne znam, ne zna nitko od nas.

Ali ja cu vas pitati - gdje bi taj Dudu sad bio bez Mamića?"

I deset sekundi pauze da si mi jako dobro razmislimo
  • mali M
    7.1k
    Brkic top voditelj, lik postavi pitanje i nakon tog lijepo zacepi i ne daje svoje misljenje i bespotrebne upadice, nesto sto drugi voditelji na PI nikako da shvateKtcGoat

Okej očito hrpa ljudi ne shvaća kako funkcioniraju podcasti. To nije intervju sa q/a, nego treba izgledati kao ležeran razgovor dva frenda. A frendovi se smiju, upadaju si u riječ, drame i glupiraju se... To treba biti cilj voditelju jer kad se gost ful opusti onda je sposoban i izreći stvari koje u medijima inače nikad nebi. Davno sam to slušao kad je objašnjavo jedan od prvih i najjačih podcastera Rogan koji je zbilja prešao igricu na toj platformi. Zato podcasti trebaju trajati duže jer se tako dođe do veće opuštenosti gosta. Ako želiš da voditelj šuti onda kupi sutradan novine i pročitaj što je tko rekao...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.