• Paggini
    39.5k

Pa što taj veliki dinamovac, koji je jamačno i član jer je toliki dinamovac, ne kupi kartu i da novce svome voljenom klubu, za kojeg toliko brine svaki dan?
  • Odani Zgd
    73
    Da ne znam tko je on,po imenu kanala bi prije rekao da prati Zvezdu ili Partizan...šta Dinamo ima s Balkanom ne znam,znam jedino za Balkani.
  • Laugreano
    3.5k
    Cekaj, taj jazavac je uopce imao akreditaciju?
  • Marley
    3k
    Koliko me sram kad se sjetim da sam u pocetku mislila da je to nas deda s foruma, ajme meni. Jos ga i taggirala tim povodom, uzas :lol:
    Mislim da sam zasluzila ban takvom, iako nenamjernom, uvredom.
  • ElDorado
    2.2k
    Malo je van teme ali jeote koliko nas je tu na Zoni pisalo prije sezone da će nam nedostatak prave šestive biti krucijalni problem. SD nije to shvatio, tadašnji trener nije to shvatio, u zimskom prelaznom se to nije shvaćalo, imali smo Selahija na tacni nismo ništa napravili. Danas svi prde da nam fali šestica, pa eto i na Tribini. Pa jeote meni je to stvarno neshvatljivo da mi jazavci ovdje to vidimo a u klubu sve sami stručljaci drve po krilima, raketama i ne znam čemu a ne vide da nam fali jebena šestica. Nemrem to shvatiti.
  • GeneralNapoleon
    933

Jer se ocito smatralo da je Misic neunistiv. A u slucaju da nije eto tamo Sucica, Ademija i Pavica. Znaci 8ica i dve nedovoljno kvalitetne zamijene.
  • ElDorado
    2.2k
    Pogledao UpU. Ljubo odličan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.