• gledatelj
    753
    Nemoj se truditi jer koliko već postoje podcasti pa ljudi nikako da shvate da to nije intervju već razgovor dvoje ili više osoba.
    Ne kužim inače opčinjenost Stimcem. Samodopadan lik pun floskula kojem je sve u životu propalo. I onda čitam komentare ispod i svi svršavaju na njega. Bome ako te debile dole on uspije impresionirati onda stvarno...
  • Droljo
    13.5k
    I deset sekundi pauze da si mi jako dobro razmislimoPaggini

Malo si i rekao. Ja bi nam dao deset minuta pauze kak smo tupasti...
  • KtcGoat
    310
    Pretpostavio sam da ce bit takav neki komentar, jasno mi je kako funkcioniraju podcasti, pratim ih od davnih dana, mozda sam se krivo i izrazio, ali mislim da tipovi poput Stjelje i Petraka(posto pricamo o PI u ovom slucaju) prelaze neke granice dobrog ukusua.
  • Borovljanin
    225

Off topic, ali ako ti oni “prelaze neke granice dobrog ukusa” onda se baš i nisi nagledao podcasta, pogotovo ne stranih.

Podcast format ima svoje prednosti i mane. Gosti se znaju raspričati u takvom okruženju, a opet netko gleda podcast samo zbog gosta a ne i zbog voditelja pa mi se voditelja ne da slušati.
  • KtcGoat
    310
    Isto mislim da tu igra ulogu ko je voditelj, ako je voditelj neko ko do tog podcasta vec ima izgradenu licnost, ljude ce zanimat njegovo misljenje kao npr Joe Rogan koji je i prije podcast bio relativno popularan zbog rada u Ufc-u, a ako je voditelj neko manje poznat i priznat, onda mislim da ce ljude manje zanimat i vise iritirat njegovo misljenje
  • gledatelj
    753
    Petrak je primjer kako bi trebalo izgledati, samo kad on nalupa gluposti i ponavlja se pa je ljudima dosadan.
    A Stjelja se jednostavno samo ulizuje svima
  • Markelo
    3.2k
    Još jedino podcaste sa Brkićem i pratim na PI. Podcaste sa ratkom nemam više živaca gledat. Bezvezne upadice, loš humor, prekidanje gosta kada ovaj počne govorit o nečem interesantnom. Razumijem da ovo nije intervjuu ali jbt zanima me šta gost ima za reći na neku temu. Začepi na neko vrijeme pa onda kontriraj ako se ne slažeš s izrečenim.
  • Jaro
    9.3k
    prekidanje gostaMarkelo

Na ovo sam alergican u svakodnevnom zivotu, po meni ociti manjak kucnog i opceg odgoja. Sacekaj da druga osoba zavrsi pa kontriraj, potvrdi ubaci salu...
  • Pacho
    307
    Kao da postoji neka definicija podcasta u smislu kako razgovor treba izgledati. Ima ih koji su vise kao konverzacija, ali ima i megauspjesnih koji su vise bas kao Q&A i imaju odredenu strukturu.
  • FelceAzzurro
    242

I jedan i drugi su definicija beskičmenjaka.
  • Filip85
    47
    tipovi poput StjeljeKtcGoat

Bogu hvala da su ga makli sa Arene, frajer je komentirao hokej (NHL), zgadi mi i sport i utakmicu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.