• ŽacZgb
    273
    Skomina za ovu situaciju rekao da je penal. I tu je mislio opravdati tovare,pa je rekao “da je Čop krenuo prema Lučiću kad je ovaj krenuo prema njemu,ne bi bio penal”. Ovak je bilo neobranjivo.
  • Dzoni
    1.4k

Imali smo sreće što se nije zabijanje Mišića strože kaznilo protiv Belupa(ako se i uopće), stoga možda i bolje da se zadržao kriterij da se ne kazni i ovo jer bi bilo još kmečanja o kriteriju, mada kao da su razmišljali suci o tome dok su sudili oba slučaja
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jao kad se sjetim onih koji su napadali BBB jer su bakljom gadali "legendu hrvatskog nogometa" :rofl:

Vizionari!
  • Benito
    1.3k
    Evo čak i ljigavac zalizani ušao u svlačionicu sudaca i 10 minuta pričali o utakmici i kriteriju suđenja...kaj se njima sve dopušta pa to nema nigdje, na temelju čega oni imaju to pravo? Luzerstva?
  • San Lorenzo
    19.4k
    Skomina za ovu situaciju rekao da je penal. I tu je mislio opravdati tovare,pa je rekao “da je Čop krenuo prema Lučiću kad je ovaj krenuo prema njemu,ne bi bio penal”. Ovak je bilo neobranjivo.ŽacZgb

Znači da je skup sudaca u i oko terena još jednom donio zaključak da je nešto 'glup i nenogometni' penal pa ga nisu ni svirali ni analizirali...jednako kao ruku Majstorovića protiv nas.
  • Filip85
    218
    Evo čak i ljigavac zalizani ušao u svlačionicu sudaca i 10 minuta pričali o utakmici i kriteriju suđenjaBenito
    :vomit: :vomit:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Drumski razbojnik Ivan Lucic u posljednje 4 utakmice 3 incidenta i sve i jedan prosao nekaznjeno! Navlacenje za dres i nasilnicko podizanje pritivnickog igraca sa poda, nasrtanje na protivnicku klupu i bodycheckiranje protivnickog igraca kao u hokeju na ledu.

Mozda sam propustio neki biser sa utakmice protiv Gorice, ne bih se zacudio.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Bas me zanima hoce li se tuga s juga zaloziti za strane suce ili ce pokazati da im sve ovo ipak odgovara. Decki, opasnu igru igrate :cool:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    kaj se njima sve dopušta pa to nema nigdje, na temelju čega oni imaju to pravo? Luzerstva?Benito

Išao je Ivek u svlačionicu zaprijetit sucima da nema više slanja novih kutija Domaćice ukoliko nastave ovako "gadljivo sudit", nema drugog objašnjenja. :chin:
  • mali M
    7.6k
    Ma ja sam se naživcirao kad je Uremović u četri sekunde dva puta uklizio sa dvoje noge u Riječane i nije suđen niti faul... Il je drugi put suđen faul al bez posljedice jer je ipak okinuo Belu rodbinu pa je prošao lešo
  • Miro Vugrinec
    8.7k
    Utakmica Rijeka : Hajduk pokazala je i dokazala nekoliko stvari.1.Da su obadvije ekipe smjesne, teški prosjek,

2. Da smo mi ove sezone u hnl do sada odigrali najsramotniju sezonu u zadnjih 20 god jer kad si iza ovakve dvije ekipe na tablici i kad možeš dosegnut maksimalno 75 bodova uz sve pobjede, a bio si drugi 2017 sa 86 to može samo značiti da si odigrao jednu sramotno lošu domaću sezonu,

3.Da je Rijeka najguraniji hr klub i prošle i ove sezone, ali to prolazi ispod radara jer niti su nama pravi rival, niti su tovarima,

4.Da gospoda iz Splita su fini momci samo kad pobjeđuju, a čim gube kriv je svako osim njih samih,

5.Da je Gattuso smjesan trener, ali i principijelan čovjek jer je nakon prvog derbija na Maksimiru i slučaja Kalinic imao muda svašta reci i danas je poslao onog Jeličića tamo di mu i je mjesto.

Posebno bih istaknuo ovu zadnju točku. Josko Jeličić je u milijun slučajeva ispao teško govno i to je čovjek bez ikakvih principa, bez ikakvog morala, jedino čime se on vodi je ajmo populistički rec nešto da skupim par klikova i poena u javnosti. Parola okreće se kako vitar puse, ta najbolje stoji uz tog Jeličića. To je covjek kojeg ne vole ni ove dole, a ni mi, a igrao je za oba kluba. A to ga posebno boli, pa zavisi tko bolje stoji u tom trenutku, tog vise hvali da se dodvori, a ko lošije stoji tog vise pljuje jer i ostali pljuju pa da je on u trendu. 100 puta je sam sebi bio kontradiktoran i ovom zabaru Gattusu čestitam sto mu nije dao ruku i sto ga je prvi poslao di mu je mjesto. Mozda je i napravio to iz psiholoških razloga kako bi se manje pričalo o debaklu Hajduka, ali neka je neko tom pamtenjakovicu nešto nasrao jer i on svima sere i nalazi mane.

Sto se tiče nas, gledajući današnju tekmu, ukoliko ima ikakve kvalitete i morala u ovoj ekipi, bez problema bi se morala osvojiti ova liga. 10/10 do kraja pravi Dinamo u ovakvom kršu od lige mora biti u stanju. A nakon toliko kikseva i mučenja ove sezone red bi bio da se i napokon ostvari takav niz. A tih 10/10 bi trebalo biti dosta za naslov bez problema, tako da ovih 10 kola će pokazati ili jesmo ili nismo. Nema izgovora, nema plakanja, samo jako, samo hrabro kako i doliči našem klubu i idemo po titulu!
  • Progressive overload
    230
    jel znaš kaj je top potez s njegove strane? Spustio je cijenu svim igračima Hajduka, tako da se potencijalni kupci bezveze ne zajebu. A i možda uspije bankrotirati magarad, zasad je na dobrom putu.
  • Medvedgrad
    606
    Navlacenje za dres i nasilnicko podizanje pritivnickog igraca sa podaNitkoBitan

Za ovo je dobio žuti karton, ako se ne varam
  • BBB Sibenik
    5.8k
    VRIME JE da kazem da je Hajduk iz Splita najveća rak rana hrvatskog nogometa. Ovako laganje, blaćenje, bahaćenje, licemjerje valjda ne postoji nigdi nego u nas. Uključujući sve satelite njihove od novinara, komentatora, navijaca itd. Taj klub od svega napravi govno pa tako i od Ivana Rakitića, za kojeg sam osobno ima mišljenje legende. Ovako je samo običan kompleksaša, jazavac sa Balkan. Džabe mu Švicarska putovnica. Daboga sve izgubili.
  • serbus
    5k

I trenutak ludila ST stanja uma napad glavom na kopačku Galešića...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.