• Dzoni
    1.1k

Imali smo sreće što se nije zabijanje Mišića strože kaznilo protiv Belupa(ako se i uopće), stoga možda i bolje da se zadržao kriterij da se ne kazni i ovo jer bi bilo još kmečanja o kriteriju, mada kao da su razmišljali suci o tome dok su sudili oba slučaja
  • NitkoBitan
    24k
    Jao kad se sjetim onih koji su napadali BBB jer su bakljom gadali "legendu hrvatskog nogometa" :rofl:

Vizionari!
  • Benito
    1.2k
    Evo čak i ljigavac zalizani ušao u svlačionicu sudaca i 10 minuta pričali o utakmici i kriteriju suđenja...kaj se njima sve dopušta pa to nema nigdje, na temelju čega oni imaju to pravo? Luzerstva?
  • San Lorenzo
    19k
    Skomina za ovu situaciju rekao da je penal. I tu je mislio opravdati tovare,pa je rekao “da je Čop krenuo prema Lučiću kad je ovaj krenuo prema njemu,ne bi bio penal”. Ovak je bilo neobranjivo.ŽacZgb

Znači da je skup sudaca u i oko terena još jednom donio zaključak da je nešto 'glup i nenogometni' penal pa ga nisu ni svirali ni analizirali...jednako kao ruku Majstorovića protiv nas.
  • Filip85
    26
    Evo čak i ljigavac zalizani ušao u svlačionicu sudaca i 10 minuta pričali o utakmici i kriteriju suđenjaBenito
    :vomit: :vomit:
  • NitkoBitan
    24k
    Drumski razbojnik Ivan Lucic u posljednje 4 utakmice 3 incidenta i sve i jedan prosao nekaznjeno! Navlacenje za dres i nasilnicko podizanje pritivnickog igraca sa poda, nasrtanje na protivnicku klupu i bodycheckiranje protivnickog igraca kao u hokeju na ledu.

Mozda sam propustio neki biser sa utakmice protiv Gorice, ne bih se zacudio.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Bas me zanima hoce li se tuga s juga zaloziti za strane suce ili ce pokazati da im sve ovo ipak odgovara. Decki, opasnu igru igrate :cool:
  • Sibirski plavac
    4.2k
    kaj se njima sve dopušta pa to nema nigdje, na temelju čega oni imaju to pravo? Luzerstva?Benito

Išao je Ivek u svlačionicu zaprijetit sucima da nema više slanja novih kutija Domaćice ukoliko nastave ovako "gadljivo sudit", nema drugog objašnjenja. :chin:
  • mali M
    7k
    Ma ja sam se naživcirao kad je Uremović u četri sekunde dva puta uklizio sa dvoje noge u Riječane i nije suđen niti faul... Il je drugi put suđen faul al bez posljedice jer je ipak okinuo Belu rodbinu pa je prošao lešo
  • Miro Vugrinec
    7.6k
    Utakmica Rijeka : Hajduk pokazala je i dokazala nekoliko stvari.1.Da su obadvije ekipe smjesne, teški prosjek,

2. Da smo mi ove sezone u hnl do sada odigrali najsramotniju sezonu u zadnjih 20 god jer kad si iza ovakve dvije ekipe na tablici i kad možeš dosegnut maksimalno 75 bodova uz sve pobjede, a bio si drugi 2017 sa 86 to može samo značiti da si odigrao jednu sramotno lošu domaću sezonu,

3.Da je Rijeka najguraniji hr klub i prošle i ove sezone, ali to prolazi ispod radara jer niti su nama pravi rival, niti su tovarima,

4.Da gospoda iz Splita su fini momci samo kad pobjeđuju, a čim gube kriv je svako osim njih samih,

5.Da je Gattuso smjesan trener, ali i principijelan čovjek jer je nakon prvog derbija na Maksimiru i slučaja Kalinic imao muda svašta reci i danas je poslao onog Jeličića tamo di mu i je mjesto.

Posebno bih istaknuo ovu zadnju točku. Josko Jeličić je u milijun slučajeva ispao teško govno i to je čovjek bez ikakvih principa, bez ikakvog morala, jedino čime se on vodi je ajmo populistički rec nešto da skupim par klikova i poena u javnosti. Parola okreće se kako vitar puse, ta najbolje stoji uz tog Jeličića. To je covjek kojeg ne vole ni ove dole, a ni mi, a igrao je za oba kluba. A to ga posebno boli, pa zavisi tko bolje stoji u tom trenutku, tog vise hvali da se dodvori, a ko lošije stoji tog vise pljuje jer i ostali pljuju pa da je on u trendu. 100 puta je sam sebi bio kontradiktoran i ovom zabaru Gattusu čestitam sto mu nije dao ruku i sto ga je prvi poslao di mu je mjesto. Mozda je i napravio to iz psiholoških razloga kako bi se manje pričalo o debaklu Hajduka, ali neka je neko tom pamtenjakovicu nešto nasrao jer i on svima sere i nalazi mane.

Sto se tiče nas, gledajući današnju tekmu, ukoliko ima ikakve kvalitete i morala u ovoj ekipi, bez problema bi se morala osvojiti ova liga. 10/10 do kraja pravi Dinamo u ovakvom kršu od lige mora biti u stanju. A nakon toliko kikseva i mučenja ove sezone red bi bio da se i napokon ostvari takav niz. A tih 10/10 bi trebalo biti dosta za naslov bez problema, tako da ovih 10 kola će pokazati ili jesmo ili nismo. Nema izgovora, nema plakanja, samo jako, samo hrabro kako i doliči našem klubu i idemo po titulu!
  • Progressive overload
    183
    jel znaš kaj je top potez s njegove strane? Spustio je cijenu svim igračima Hajduka, tako da se potencijalni kupci bezveze ne zajebu. A i možda uspije bankrotirati magarad, zasad je na dobrom putu.
  • Medvedgrad
    499
    Navlacenje za dres i nasilnicko podizanje pritivnickog igraca sa podaNitkoBitan

Za ovo je dobio žuti karton, ako se ne varam
  • BBB Sibenik
    5.5k
    VRIME JE da kazem da je Hajduk iz Splita najveća rak rana hrvatskog nogometa. Ovako laganje, blaćenje, bahaćenje, licemjerje valjda ne postoji nigdi nego u nas. Uključujući sve satelite njihove od novinara, komentatora, navijaca itd. Taj klub od svega napravi govno pa tako i od Ivana Rakitića, za kojeg sam osobno ima mišljenje legende. Ovako je samo običan kompleksaša, jazavac sa Balkan. Džabe mu Švicarska putovnica. Daboga sve izgubili.
  • serbus
    4.7k

I trenutak ludila ST stanja uma napad glavom na kopačku Galešića...
  • gaTeDZG
    527
    Ivane Raquitiću, nadam se da si odspavao koji sat i po buđenju se bar malo zacrvenio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.