• Petar86
    1.1k
    Hajduk je slika i prilika metastaziranog karcinoma koji unistava tijelo odnosno HNS.
  • FelceAzzurro
    238

Pa zna se kome je u interesu zamutiti vodu. To su pokušali i prošle godine. Njima nije u interesu ni HNL ni Reprezentacija ni nogomet, ništa. Oni bi bez razmišljanja igrali u 1. Srpskoj ligi ili BiH ako bi tamo mogli biti prvi. Oni su samodopadni paraziti koji bi uništili sve samo da se vidi ko su kao oni...na sve načine kroz medije i politiku pokušavaju doći na tron. Pa pogledajte slučaj Tonija Dadića, nitko o tome apsolutno ništa više ne priča niti povlači koliko je ta ozbiljna priča?
  • Carrasco
    5.6k
    Da se na račun Vejića krene masovno HT-u slat prizužbe i prijetnje raskidom ugovora, ne bi doživio dva kola na svom radnom mjestu.vjeko1701

Ma nokautirat će njega Fabio u idućem kolu...
  • Peškaman
    6.4k
    Čudi me kako Rakitić nije pričao da je HNL zaostao kada je došlo do prekida struje/rada VARa pa su zabili gol iz zaleđa.
  • Praskaton
    4k
    Već vidim da će napravit pritisak kako su pokradeni pa će se danima pričat kako je suđenje loše da treba nešto mjenjati.Rezultat toga će osjetiti Šibenik u idućem kolu.
  • Crni86
    8.9k
    ne znam, ja to gledam iz perspektive brandinga i imidža - nikog tu nije briga za imidž hrvatskog nogometa, a ponajmanje ligu koja bi trebala uvoditi reda. Svatko gleda svoj interes i sramoti sve skupa.Bosskovitz

A moj boss, pa zakaj bi njih bilo briga za branding kada sami savez nije? Prekidi na utakmicama traju po 10 minuta, var se gasi tokom tekme kak kom pase, stadioni izgledaju kao iz drugog svjetskog rata, oni svi su se samo uklopili u okruzenje nista vise.

Dobili smo ono sta i zasluzujemo u cijeloj toj jadnoj ligi.
  • Nogo
    5.9k
    Rasprava s Jeličićem na televiziji?

- Mislim da on nema poštovanja niti prema meni, niti prema igračima, stalno iznosi neke stvari u javnost. Lako je pričati u medijima kad nema nikoga i iza leđa, no najviše me nervira što je on bio profesionalni igrač i zna koji su problemi u nogometu i što to sve nosi. Jako me vrijeđa kada mi netko govori da sam stranac. Što to znači, da nisam igrao nogomet, da ne pripadam ovdje?! Treba mi to u facu reći, baš kao što ste vi rekli da igramo loše. Tu najviše pate moji igrači, već mjesecima uništava moje igrače svojim sarkastičnim komentarima, ponaša se kao da je osvojio Svjetsko prvenstvo, Ligu prvaka i kao da je najveći trener na svijetu.

Joj šta bih dao da su se potukli tamo pred kamerama :lol:
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    Oni su dvolična magarad i ništa više . Borci za pravdu, kriv im bio Mamić kad su zaostajali po 50 bodova ,nebo oni nikad takvu titulu. A sad kad se varovi gase , struje nestaje kod offside od dva metra ,poništavaju se protivnički golovi bezveze , opet drugi krivi opet se njih krade. Pa oni bi slavili mjesec dana bez prestanka da im se pokloni po 5 penala na svakoj temi i da kreću sa 2 gola prednosti u svaku tekmu i ako je potrebno da ih je i 15 na terenu. Neka istupe iz lige ,i onako su ih davno trebali izbaciti
  • Iskrenjak
    275

- Oznake na stativama u gorici
    - Zaljevanje samo jedne strane terena na rujevici
    - Perisic
  • NORTE
    14.2k
    Rakitić nije pričao da je HNL zaostao kada je došlo do prekida struje/rada VARa pa su zabili gol iz zaleđa.Peškaman

Kakvo šamaranje magarca.
  • runtothehills
    464
    Djava je straj.
    Rakitiću, pljuc.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    ti si sjeverna strana juga?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.