Jer je loša reklama za ligu, televiziju i emisiju da ti se trener prvoplasirane ekipe i stručni sukomentator sukobljavaju u emisiji i unose jedan drugom u facu uz opasnost esklaliranja u fizičko nasilje. Možda je simpatično u moldavskoj Super Ligi, albanskoj Kategoriji Superiore ili bjeloruskoj Premier Ligi, ali prema van odaje dojam seoske, seljačke lige.
Siguran sam da bi MaxSport radije da su postali viralni po nekakvoj zezanciji Gattusa i Jeličića ili nekakvom skeču, nego po tome da se jedan drugom unose u facu i prijete si prstima. — Mathiasovi Chageri
Kako stoje Rijeka i Hajduk u medjusobnim dvobojima? Znam da ih Rijeka 7,8 godina redovno dobiva sto na Rujevici sto na Poljudu. I nas dobiva ali znam da s njima imamo i dalje jaki pozitivan skor. — dinamo u srcu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.