• Mathiasovi Chageri
    4.1k
    Jeličić si je dugo tražio nišu u tim emisijama još od Rusije 2018. pa je nakon par probnih balona uspio izgraditi sebe kao Skip Bayless/Stephen A. Smith za sirotinju. Samo što su u SAD ti klauni skriveni na ESPN negdje daleko od igrača ili su u arenama sa strane dok se igrači zagrijavaju, pa im samo seru po Twitteru, a ovdje je Jeličić izravno izložen u direktnoj komunikaciji s igračima i trenerima, pa mu se njegova pametovanja mogu lagano obiti o glavu.

Maxsportu dobra lekcija što se dogodi kad dovodiš klaune u emisije.
  • Omake
    6.5k
    Šumi, šumi javore
    Neka tekme govore
    Pa nek čuje zemlja sva
    Kako tovar revat zna
  • NVKOD
    3.6k
    Rakitić nakon derbija upao sucima u svlačionicu?! Evo što hajdukovci zamjeraju Belu i društvu

A nakon susreta navodno je bivši reprezentativac Rakitić i otišao na razgovor kod osječkog suca u svlačionicu, u pratnji još jedne službene osobe. Nezadovoljni su u Hajduku bili nedosuđenim kaznenim udarcem, neujednačenim kriterijem suđenja, prekršajem na Livaji koji je prethodio kaznenom udarcu za Rijeku... Navodno je desetak minuta potrajao razgovor koji je protekao u mirnom tonu.

Od ove sezone HNS je uveo mogućnost da treneri nakon utakmice mogu razgovarati sa sucima i zatražiti obrazloženje sudačkih odluka, a ti sastanci kako stoji „moraju proći u atmosferi poštovanja od strane svih sudionika”.

Kamo ćeš Raketo?

Gdje si bio protiv Istre? Zašto nisi tamo stao pred kamere i rekao da je hrvatska liga zaostala jer priznaje golove iz evidentnog zaleđa?

Koeficijent da će se torsida pobuniti HNS-u i tražiti da im Bel više ne sudi je 1,01. I kako to inače biva, Bel im neće nijednu utakmicu do kraja sezone.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Kakve su to retardirane spike da se ide poslije utakmice po objasnjenje kod sudaca, ali sudenje se ne smije komentirat radi zastite sudaca?! Pa jesu oni normalni, imali sta iz tog usranog HNSa pametno?
  • Facke
    5.4k
    Nije Hajduk do sad igral bog zna kaj v prvenstvu. Al su izgledali ko momcad i tak su osvajali bodove. Nekak sam mislenja da se cele te Gattusove nezadovoljstve prelile na momcad. El im se je pad dogodil nakon zimske pauze. Uz to bi stel dodati da , ak pogledate sve trenere Hajduka v zajnih 10-15 let, mislim da tam more biti trener ste oce a da bu rezultat isti. Te je takve toksicne okruzenje da sami sebe unistavaju sezonu uz sezonu.
  • Izet Hajrović
    4.5k

...Olivari i Sanjin Španović.

Djelomično kriva tema, ali da se nađe da su i oni krivci. Naime, famozna Hajdučka štorija kaže kako je prije zadnjeg derbija na Poljudu Španović proveo internu analizu suđenja, a Olivari to objavio te tako napravio pritisak na Kolarića koji sada pod utjecajem tog pritiska nije reagirao jučer u VAR sobi.
  • bbb medimurje
    3.8k
    Nije bilo receno da se nakon utakmice razgovarati s sucima mogu kapetani i treneri? Kolko ja znam Raquel nije nijedno od toga
  • Carrasco
    5.6k
    I sad zamislite da nismo iz kola u kolo ukazivali na sudačke greške u korist hajduka i onda onaj ljigavac da onakvu izjavu jučer.
  • Neron53
    1.3k

Zasto? Bas suprotno.
    Pa njima je kao i svakome mediju vazna samo gledanost/citanost a nju su bogme dobili.
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    Pa u pravu su,nije im jasno zašto od jednom sad prestaju poništava ti golove protivnika ,i njima davati penale. Jer da se rijeci poništili dva gola a njima dalo dva penala ti računaj šta bi bilo. Haha e Rakel moj , nije lako to sve održavati ,razumijem ja tebe potpuno:blush:
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    Jer je loša reklama za ligu, televiziju i emisiju da ti se trener prvoplasirane ekipe i stručni sukomentator sukobljavaju u emisiji i unose jedan drugom u facu uz opasnost esklaliranja u fizičko nasilje. Možda je simpatično u moldavskoj Super Ligi, albanskoj Kategoriji Superiore ili bjeloruskoj Premier Ligi, ali prema van odaje dojam seoske, seljačke lige.

Siguran sam da bi MaxSport radije da su postali viralni po nekakvoj zezanciji Gattusa i Jeličića ili nekakvom skeču, nego po tome da se jedan drugom unose u facu i prijete si prstima.
  • Vratite nam Istok
    443
    Jer je loša reklama za ligu, televiziju i emisiju da ti se trener prvoplasirane ekipe i stručni sukomentator sukobljavaju u emisiji i unose jedan drugom u facu uz opasnost esklaliranja u fizičko nasilje. Možda je simpatično u moldavskoj Super Ligi, albanskoj Kategoriji Superiore ili bjeloruskoj Premier Ligi, ali prema van odaje dojam seoske, seljačke lige.

Siguran sam da bi MaxSport radije da su postali viralni po nekakvoj zezanciji Gattusa i Jeličića ili nekakvom skeču, nego po tome da se jedan drugom unose u facu i prijete si prstima.
    Mathiasovi Chageri

Živiš u paralelnom svemiru. Boli njih briga kakav je imidž, bitna je samo lova i gledanost. Šta misliš, hoće li više ljudi kliknuti na naslov "Na rubu incidenta: Jelicic i Gattuso se ozbiljno posvađali" ili "Jeličić i Gattuso bacali fore, svi umirali od smijeha"?
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k

Kratkoročno, naravno da će naslov o svađi privući više klikova i generirati više interakcija. Ali dugoročno, ako emisija postane sinonim za nered, cirkus i jeftini reality show, ozbiljni gosti će izbjegavati dolazak, klubovi će se žaliti na tretman, a kvaliteta analize će pasti, jer, nakon što se publika zasiti drame, ostaje pitanje što dalje?

Pogledaj kakav imidž imaju emisije u Engleskoj, Italiji ili Njemačkoj – naravno da ima žestokih rasprava, ali rijetko prelazi u osobne sukobe i prijetnje. No evo, jednostavno da pošaljemo SkySportu, Movistaru, DAZN-u i TNT-u snimku Gattusa i Jeličića od jučer i kažemo im: "Hehe jazavci, vi se trudite ozbiljnim gostima i analizama stvoriti gledanost, trebate se samo potuć u studiju hehe"

MaxSport će danas možda dobiti klikove i preglede, ali sutra će se pitati zašto ih nitko ne shvaća ozbiljno. Da parafraziram novog kmečavog tovara: "Ovo je razlog zašto je hrvatska liga zaostala"
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Kako stoje Rijeka i Hajduk u medjusobnim dvobojima? Znam da ih Rijeka 7,8 godina redovno dobiva sto na Rujevici sto na Poljudu. I nas dobiva ali znam da s njima imamo i dalje jaki pozitivan skor.
  • Vratite nam Istok
    443
    Kako stoje Rijeka i Hajduk u medjusobnim dvobojima? Znam da ih Rijeka 7,8 godina redovno dobiva sto na Rujevici sto na Poljudu. I nas dobiva ali znam da s njima imamo i dalje jaki pozitivan skor.dinamo u srcu

Rijeka 1 2 0 5:2 5
    Hajduk 0 2 1 2:5 2

Nije još ništa gotovo, ali očekivat da će Hajduk maznut Rijeku s 4 gola razlike je malo previše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.