• Georg Koch
    5.6k
    cak i nije ujedinio kao sto bi mozda nekad prije bilo.
    Isao sam citati komentare po njihovim stranicama jer gustam kao svinja u blatu, vecina ih se svodi na to "Jelicic je kreten inace sa izjavama, ali sto je govorio o hajduku je tocno, losi smo i igra nam je za k****".
  • Jurki
    16.2k
    naravno da ima manjina ljudi koja kuzi nogomet i realniji su.. ali je cinjenica da je to samo manjina koju ce se usutkati optuzbama da su kontra sekte, modela i da miniraju klub.
    Nist kaj vec nismo vidli.
    Steta kaj dolazi pauza... bas u krivo vrijeme.
  • ŽacZgb
    149
    Ja mislim da su oni problema (Gattuso - loša igra) svjesni odavno,ali ih jebe visoka odšteta i to kaj nemaju za biber. Pa se nadaju da će ovaj reći da mu je dosta i sam dati otkaz.
  • bbb medimurje
    3.8k
    Hajduk u zadnjih 15 prvenstvenih utakmica ima 5 pobjeda, 6 remija i 4 poraza (20:17 gol razlika)
    Pobjedili su nas, osijek, sibenik golom u zadnjoj minuti, goricu proslo kolo, varazdin na poljudu 1:0
    Znaci zasluzeno jedino nas i osijek

Ako pogledamo kup i prijateljske onda u 19 utakmica 6 pobjeda, 6 remija i 7 poraza (23:23)
  • cibona
    4.7k
    Mene je sram da mi ovim zaostalim krkanima i dalje gledamo u leđa. I dalje su ispred nas. Ako ove ludorije koje su se danas dogodil nisu poticaj da konačno preokrenemo sezonu u našu korist, e onda neka sve ode k vragu.
  • Bosskovitz
    15.6k

Ali je skrenuo narativ s prilično tragičnog poraza od 3:0 u susretu s izravnim konkuretnom za naslov na izdramatizirani sukob između sebe i Jeličića, lika za kojeg sigurno zna da ga ljudi ne vole. Tu vidiš razliku u novinarskom pristupu: Index ne pada na takve fore i ima naslov "Gattuso je najslabija karika Hajduka" te tekst koji se bavi nogometom, ali Slobodna Dalmacija ima "Gattuso izgubio živce, poludio na Jeličića!" - a Slobodnu čita njegova publika.

Ne može sakriti poraz, ali može rastepsti priču na nekoliko manjih priča kako sav fokus ne bi bio na onome kaj je bitno pa se sad malo priča o Jeličiću, malo o Rakitiću, malo o sucima i malo o igri - a sve osim igre je čisti spin i retorika. Mislim da on to generalno dobro radi, ali vrlo brzo postane vrlo evidentno.
  • Guinness
    2.6k
    Treba mi pomoć oko sastavljanja popisa krivaca za poraz tovara:
    suci
    teren
    HNS
    UEFA
    FIFA
    Dinamo
    Mamić
    visina golova
    ispumpane lopte
    Jeličić

Kaj dalje?
    NVKOD

srbi
  • Georg Koch
    5.6k
    to da, samo kazem kako je sada misljenje prgave familije malo drugacije jer je ovo dobrano velik uzorak. Valjda su progledali.
    Mada, nama je bolje da nisu, nama je bolje da je trenutno srediste zbivanja i problema jelicic, kao i tema rakitic.
    Kao sto govorim godinama i svojim prijateljima hajdukovcima, najveca prednost Dinama godinama je sto oni svo ovo vrijeme glavni uzrok problema/ne osvajanja titule vide u Mamicu, Canjugi, Markovicu, Tudjmanu, svim sucima, mrezama na stadionima, ne znam cemu ne, a ne vide u nesposobnosti u ljudima koji vuku glavne poteze njihovog odvratnog kluba.
    I Bogu hvala da je tako i dao Bog da bude i narednih godina.
    Jer to samo znaci da se nece pozabaviti stvarnim problemom i rijesiti ga, nego sporednim stvarima, i u konacnici ostati i tapkati na istom mjestu.
  • Petar86
    1.1k
    U jednu ruku mi se gadi nered i bezakonje koje trenutno vlada HNL-om, ali opet ne pamtim kad mi je bilo vise krivo sto slijedi reprezentativna pauza, jedva cekam vidjeti kako ce se sve ovo zavrsiti
  • M94
    1.6k
    Lako Fruku zabijati glavom iz peterca kad niko iz Hajdukove obrane ne skace.
  • rioda
    7.6k
    Lako Fruku zabijati glavom iz peterca kad niko iz Hajdukove obrane ne skace.M94

Uremović i Prpić su mi izgledali kao da obranu igraju poluaktivno...
  • obelix
    113

'Možda glupo pitanje, ali kakva su pravila po pitanju ovakvih situacija kao sad gdje se Lučić namjerno zabija i ruši protivničkog igrača?'

po meni, bez zezancije, penal za Rijeku...faul si napravio, i to za zuti karton, u svom 16ercu
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Treba mi pomoć oko sastavljanja popisa krivaca za poraz tovara:
    suci
    teren
    HNS
    UEFA
    FIFA
    Dinamo
    Mamić
    visina golova
    ispumpane lopte
    Jeličić
    NVKOD

Sportski direktor Intera koji je kupio Broza, a ne raketu Tina Svena Sušiča.
  • ksapi
    4.3k

Svagusa i Stimac
  • ŽacZgb
    149
    Skomina za ovu situaciju rekao da je penal. I tu je mislio opravdati tovare,pa je rekao “da je Čop krenuo prema Lučiću kad je ovaj krenuo prema njemu,ne bi bio penal”. Ovak je bilo neobranjivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.