• Danko
    1.7k

Tebi je krivo što je kanga zabio, aj priznaj.
  • Krizy
    53.9k
    Ajd okani me se....Orc123

Opet si žrtva, a ja mislio da je na forumu normalno raspravljati.
    :(
  • jp23
    3.1k
    Nije baš da si ušao u raspravu o temi, već uletio sa ad hominem na Orca, i to po jedno drugi ili treći put na ovoj temi ili nekoj drugoj temi. Moderator si, znaš da možeš i moraš bolje od toga
  • Krizy
    53.9k

:lol: :lol:
    Čime sam to ga uvrijedio?
    On poziva na to da se ne vrijeđa Kangu, a u isto vrijeme stalno spominje Špikića i Kulenovića.

To je dosta dobra vrsta trolanja.
  • mokoxax468
    1.1k
    Kanga odlična utakmica, baš mi je drago da je zabio pogodak. I po meni fora proslava i zezancija. Nikoga nije uvrijedio od protivnika, dobro se našalio, svi na terenu i s klupe se nasmijali.
    Nadam se da će izvesti KTC-a na neku večeru za asistenciju, to bi bilo dodatni plus od mene
  • Orc123
    11.1k
    primi se posla i oznaci svakoga tko je rekao nesto negativno u zadnje vrijeme o Kuletu i Spiki prije nek je otisao jer ces imat posla do sutra ujutro ...moje su kritike barem bile osnovane kao i od vecine ovdje, a da su stalne sigurno nisu, pogotovo ne bez povoda .....a sad bay!

Nemam nista ni protiv kritike Kangi, ili prema bilo kome drugome ako su osnovane....ima tu ljudi kojima isto Kanga jos nije sjeo ali ne seru po njemu samo da seru.
  • Krizy
    53.9k

Ne govore svi drugima da ne spominju Kangu u negativnom kontekstu dok druge spominju u negativnom kontekstu.
    Ti jesi. Zato je tebi i napomenuto, a ne svima.

No od tebe je teško i očekivati da nešto shvatiš osim da glumiš žrtvu.
  • Marley
    3.3k
    Nevjerojatno goruca ova Kangina tema. S obje strane!
    Ja mislila da ne postoje subjektivniji od mene kad su u pitanju mezimci, boy was I wrong :sweat:

Ozbiljno, je li vam ikad palo na pamet, da koliko god nekoga favorizirate i podrzavate, to NE znaci da zato morate nekoga drugoga mrziti i ponizavati?
    Stvarno neshvatljivo.
  • Orc123
    11.1k
    lik, okani me se! Probat cu biti blag i stalozen!
  • Cif
    289
    uglavnom Kanga je bolji nego Kulenović i može rasprava stati
  • Krizy
    53.9k

Ne raspravlja se o tome, pročitaj ponovno.
  • Eduardo
    23k
    U slučaju da baš morate spustiti raspravu na osobni nivo onda je prebacite u inbox. Uvaženi vlasnik sljedećeg upisa koji potegne za uvredom ili bilo kakvim obračunom na osobnoj razini s drugim forumašem ide na sedmodnevni odmor. :victory:
  • Cif
    289
    po upisima bi rekao da neki samo o tome raspravljaju.Najviše zašto Kanga igra a naš dečec Kulenović ne igra.Zato jer je bolji od kulenoviča
  • CastAway1986
    2.7k
    Za razliku od većine stranaca koje trenutno imamo u rosteru Kanga daje dobar doprinos Dinamu I naravno da ovaj gol nije nebitan jer je itekako bitan pogotovo za njegovo samopouzdanje..Nadam se da će nastaviti u ovakvom ritmu kao i dosad i da će biti pravo pojačanje u borbi za titulu..
  • Droljo
    13.5k
    Ni meni nije jasan hejt prema njemu jer dečko bar daje 100%, ne glumi nego igra i trudi se. Jak je i to dobro koristi. Čini mi se da ima i jak udarac kad puca punom nogom. Bude on nas uveseljavao golovima dugo. Samo tako nastavi majstore!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet