• Blueshadow86
    2.8k
    Zabio nebitan golPatak

Svašta.
  • Patak
    3.1k
    Kod proslava gola mi je lijepo vidjeti kad igrač koji zabije zahvali igraču koji mu je dodao, onako da se okrene prema suigraču i rukom okrenutom prema njemu mu zahvali. U ovom slučaju KTC je dodao odličnu loptu, izbacio cijelu obranu...
  • Anderson Costa
    70
    Tucemo 3:0 odigramo napokon kak spada, ali ne, ajmo se nac pljuvat po tome sto se frajer sa smjeskom na licu ide zajbancijom proslavit gol
  • Jay
    784
    Slavlje je vrhunsko, kad se Mmae nasmijao od srca onda je jasno kako dečki zaista stoje uz njega jer vide koliko se trudi i koliko nesreće prati njega i cijeli klub. Reakcija skoro svih igrača je bila smijeh, a ta pozitivna atmosfera i međusobno čuvanje leđa je ono što donosi naslov.
  • scooniepenn
    4k

Za tebe se po ovakvim upisima kuzi da nisi niti na terminu gurao loptu. Daj pogledaj sazetak pa ces vidjeti kako ga je Kanga u duelu sirovom snagom jednostavno odnio. Mislis li da bi ijedan stoper u ligi, izuzev eventualno naseg Tea, prosao drugacije u onakvom duelu. Ja ti bez imalo ustezanja kazem da ne bi. Slobodno popricaj s bilo kojim bivsim nogometasem pa ce ti objasniti sto je duel i sto znaci uci u isti s igracem fizicke snage Kange. Sigali i u svom primeu bi taj duel izgubio.
  • Paggini
    41.2k
    @Cif i @Patak ajmo stati, smorili ste
  • Patak
    3.1k
    Ja sam argumentirao svaki svoj upis, sa statistikom ili na neki drugi način. Ti i mnogi drugi niste. Recimo ovaj tvoj upis je tipično takav. Uopće se ne obazireš na upis i argumente nego odmah ad hominem - direkt na onog koji je nešto napisao. To ti jednostavno znači da nemaš nikakvih protuargumenata + imaš manjak tolerancije za tuđe mišljenje..
  • Patak
    3.1k
    ok stajem, al ipak kako reagirati kad ti netko kaže da si bolestan...možda ignorirati, možda si u pravu...
  • Krizy
    53.9k
    Kampira na Kangimom profilu i blati covjeka svaki put..Orc123

Kaže forumaš koji u svakom spominjanju Kange spominje Kulenovića i koji svako malo blati Špikića.
    Nemoj, samo nemoj.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Ovaj momak samo triba igrat, koliko nereda radi u obrani, izvlači se po loptu, odigrava za suigrače. Veliki radnik na terenu. Bravo za gol i proslavu
  • Patak
    3.1k
    Je li Sigali mogao bolje reagirati? Pa mogao je ostati između Kange i golmana i pokušati blokirati udarac a ne odletiti u prazno. Nakon duela. Jel stvarno ovo najbolje što bi bilo koji stoper mogao odigrati? Ako si ti trenirao nogomet ajde onda ti vjerujem.
  • Laugreano
    3.7k
    Ovo mozes reci za svaki gol koji padne na ovom svijetu. Pogledaj sve golove lige petice i uvijek ces moci reci da je netko mogao bolje reagirati. Ovo sto ti radis je bas zlobno trazenje dlake u jajetu.
  • Patak
    3.1k
    Zanima me mišljenje forumaša koji su igrali nogomet. Ako kažu da je ovo kako je Sigali reagirao najbolje što stoper može onda ok.
  • scooniepenn
    4k

Da je vratar bio blize, pokusaj postavljanja ispred i gradjenje bi jos donekle imalo smisla. U onoj situaciji ni najmanje. Kazem ti, nije ono samo moj dojam, to su jednostavno cinjenice. Sve u toj situaciji Kanga je izveo kao pravi centarfor i to je cijela poanta mog upisa. Sve sto je Kanga u Dinamu odigrao meni je i vise nego dovoljno da mogu slobodno reci kako ni s jednim napadacem nismo bolje izgledali bez Petka na terenu.
  • Orc123
    11.1k
    jel ti vidis mozda da ja visim na njegovom profilu!? Jel sam jucer kaj napisao? A mogao sam, hvala Bogu! Daj popusti me molim te! Usporedio sam igru njega i Brode u odnosu na Kangu i utjecaj na samu igru...
    Kad sam ja spomenuo Spiku? Daj molim te.....
    Ajd okani me se....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube