• Orc123
    11.1k
    prvo? Jel ti uopce znas kaj su gace? Kaj skinuo je gace i pokazao prangiju? Ne kuzim...smijesan si..
    Covjek se doslovno nasalio na svoj racun i poslao poruku Josku. Btw. Igraci su mu rekli za to i kolonsam cuo bila je zdrava zezancija....covjek je opusten lik skroz....

Trazis nesto, a ne mozes nac nista....ovo je bas smijesno!
  • Crusades
    15k
    I kad zabije nije dovoljno pa se onda mora srat i po "proslavi gola"...

majko Isusova ko bi pojedincima udovoljio.
  • Paggini
    41.2k

Dobro, smiri malo i ti ton, dao je normalno svoje mišljenje, odma ulaziš u agresivnu raspravu
  • Slush
    901
    Svi znamo sto branici misle o Petku i kako je tesko igrat protiv njega i cuvat.

Jel izasao koji intervju od obranbenog iz HNLa gdje spominje Kangu? Cisto me zanima misljenje ljudi koji su igrali protiv njega.

Kanga jucer odlican.
  • Orc123
    11.1k
    normalno misljenje? Taj poslje svake tekme kako god odigra, visi na njegovom profilu i komentira, trola. Sta je za tebe agresivno? Nekome reci da je smijesan? Ili sto sam ga pitao jel zna sta su gace? Lik napise da spustio gace...
    Kampira na Kangimom profilu i blati covjeka svaki put....jos sam prije mogao shvatiti ali nakon jucerasnje utakmice, kako ti nađeš nesto da poseres igraca, osim ako si zloban?
  • Patak
    3.1k
    Zabio nebitan gol uz kardinalnu pogrešku veterana. I proslavio ga degutantno. Nek mu KTC objasni kako se slavi gol, koji je uz to bio bitan. A kome je to ok nek vam bude...Da i Petkove proslave su klasa, i Pjacine i Stojkovićeve i od Baturine kad već nabrajamo, i od RPGa.

Ako je to nebitno ok, meni je lijepo vidjeti originalnu proslavu koja je namijenjena navijačima a ne samom sebi kao Kangina. Ali tu stajem...da ne kvarim veselje zbog tog gola.

@mali M ti si mi na ignore od ismijavanja Kruleka pa nisam pročitao tvoju kobasicu od posta.

@Paggini hvala! i kak sam obećao stajem
  • Efes Pilsen
    10.3k
    A ja bas mislim da nam je takva jedna proslava trebala da nam svima pokaze da su igraci svjesni svega sto se oko njih dogada i prica i da su spremni odgovorit na terenu.
    Jucer je najveci highlight utakmice bio osmijeh igraca na klupi i cinjenica da konacno izgledaju kao ekipa.
    Hoce ih galvanizirat Nicota ili Jelicic me iskreno boli ona stvar.
  • mali M
    7k
    spuštene hlačice jer sigurno ne pomažu ničemu u igri,klošarski je za vidit.

Nek pita KTC-a kako se ponaša jedan igrača Dinama
    Praskaton

Znači nit je lik seljačina nit sramoti klub daj prestanite dramiti oko njegovog bedastog nošenja hlačica...

mali M ti si mi na ignore od ismijavanja Kruleka pa nisam pročitao tvoju kobasicu od postaPatak

Nemam pojima ko je krulek i o čem pričaš, ali jasno mi je da nisi pročitao konstruktivan post jer je mimo svega što zagovaraš
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Prvo mu se sere da ne zabija, onda mu se sere kad zabije, i za kraj najviše mu se sere radi jebene proslave...
    Kaj je iduće? Nije taggao suigrača na instagram fotki pa bi ga zbog toga trebalo stavit na klupu ili izbacit iz kluba jer ne njeguje "momčadski duh"? Majko mila...

Pojedinci kad Kanga napravi doslovce bilo što:

• Praskaton
    4k
    Znači nit je lik seljačina nit sramoti klub daj prestanite dramiti oko njegovog bedastog nošenja hlačica...mali M

Smiri doživljaje kralju nitko ne drami.Udahni pročitaj ponovo ako je potrebno.
    Sam si nazvao bedasto nošenje hlačica.

Napravio je zajebanciju od toga,ujedinio ekipu svi smo se nasmijali i fora nam je.

Sad je vrijeme da podigne te hlacice i fokusira se na gol.Pa kad ga zabije nek ih spušta koliko hoće.
  • rokikaciga
    633
    Kaj se mene tiče može i bermude nositi ako nastavi igrati kao jučer.
  • Noel
    9.3k
    Kanga je u Dinamu sve utakmice koje je igrao odradio jako dobro ili odlično. Osim one crne minute na Rujevici. Moraš bit zloban ili totalni lajbek i ne poznavatelj nogometne igre da prigovoriš nešto Kangi. Lik je kao stranac došao u Dinamu uz salve kritika. Prima loptu zadržava, odlaže , odvlači stopere radi prostore za krila i vezne. I zabija. Uz maksimalan trud. Stranac za poželjet u smislu discipline i truda. Svaka čast Cannavaru jer ga forsira. Nikad ekipa Dinama nije tako dobro izgledala napadački kad nije imala Brunu Petkovića. Odkad ga mjenja Kanga konačno možemo igrat bez Brune.
  • Cif
    289
    daj se prestani sramotiti
  • Jaro
    9.3k
    Nikada se ne raspravljaj s glupim ljudima. Oni će te povući dolje, na svoj nivo, a tu će te pobijediti iskustvom
  • Patak
    3.1k
    samo ignoriraj moje upise kao ja tvoje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet