• Blueshadow86
    3.6k
    Zabio nebitan golPatak

Svašta.
  • Patak
    3.5k
    Kod proslava gola mi je lijepo vidjeti kad igrač koji zabije zahvali igraču koji mu je dodao, onako da se okrene prema suigraču i rukom okrenutom prema njemu mu zahvali. U ovom slučaju KTC je dodao odličnu loptu, izbacio cijelu obranu...
  • Anderson Costa
    125
    Tucemo 3:0 odigramo napokon kak spada, ali ne, ajmo se nac pljuvat po tome sto se frajer sa smjeskom na licu ide zajbancijom proslavit gol
  • Jay
    1.8k
    Slavlje je vrhunsko, kad se Mmae nasmijao od srca onda je jasno kako dečki zaista stoje uz njega jer vide koliko se trudi i koliko nesreće prati njega i cijeli klub. Reakcija skoro svih igrača je bila smijeh, a ta pozitivna atmosfera i međusobno čuvanje leđa je ono što donosi naslov.
  • scooniepenn
    4.9k

Za tebe se po ovakvim upisima kuzi da nisi niti na terminu gurao loptu. Daj pogledaj sazetak pa ces vidjeti kako ga je Kanga u duelu sirovom snagom jednostavno odnio. Mislis li da bi ijedan stoper u ligi, izuzev eventualno naseg Tea, prosao drugacije u onakvom duelu. Ja ti bez imalo ustezanja kazem da ne bi. Slobodno popricaj s bilo kojim bivsim nogometasem pa ce ti objasniti sto je duel i sto znaci uci u isti s igracem fizicke snage Kange. Sigali i u svom primeu bi taj duel izgubio.
  • Paggini
    55k
    @Cif i @Patak ajmo stati, smorili ste
  • Patak
    3.5k
    Ja sam argumentirao svaki svoj upis, sa statistikom ili na neki drugi način. Ti i mnogi drugi niste. Recimo ovaj tvoj upis je tipično takav. Uopće se ne obazireš na upis i argumente nego odmah ad hominem - direkt na onog koji je nešto napisao. To ti jednostavno znači da nemaš nikakvih protuargumenata + imaš manjak tolerancije za tuđe mišljenje..
  • Patak
    3.5k
    ok stajem, al ipak kako reagirati kad ti netko kaže da si bolestan...možda ignorirati, možda si u pravu...
  • Krizy
    58.2k
    Kampira na Kangimom profilu i blati covjeka svaki put..Orc123

Kaže forumaš koji u svakom spominjanju Kange spominje Kulenovića i koji svako malo blati Špikića.
    Nemoj, samo nemoj.
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Ovaj momak samo triba igrat, koliko nereda radi u obrani, izvlači se po loptu, odigrava za suigrače. Veliki radnik na terenu. Bravo za gol i proslavu
  • Patak
    3.5k
    Je li Sigali mogao bolje reagirati? Pa mogao je ostati između Kange i golmana i pokušati blokirati udarac a ne odletiti u prazno. Nakon duela. Jel stvarno ovo najbolje što bi bilo koji stoper mogao odigrati? Ako si ti trenirao nogomet ajde onda ti vjerujem.
  • Laugreano
    4.3k
    Ovo mozes reci za svaki gol koji padne na ovom svijetu. Pogledaj sve golove lige petice i uvijek ces moci reci da je netko mogao bolje reagirati. Ovo sto ti radis je bas zlobno trazenje dlake u jajetu.
  • Patak
    3.5k
    Zanima me mišljenje forumaša koji su igrali nogomet. Ako kažu da je ovo kako je Sigali reagirao najbolje što stoper može onda ok.
  • scooniepenn
    4.9k

Da je vratar bio blize, pokusaj postavljanja ispred i gradjenje bi jos donekle imalo smisla. U onoj situaciji ni najmanje. Kazem ti, nije ono samo moj dojam, to su jednostavno cinjenice. Sve u toj situaciji Kanga je izveo kao pravi centarfor i to je cijela poanta mog upisa. Sve sto je Kanga u Dinamu odigrao meni je i vise nego dovoljno da mogu slobodno reci kako ni s jednim napadacem nismo bolje izgledali bez Petka na terenu.
  • Orc123
    12.1k
    jel ti vidis mozda da ja visim na njegovom profilu!? Jel sam jucer kaj napisao? A mogao sam, hvala Bogu! Daj popusti me molim te! Usporedio sam igru njega i Brode u odnosu na Kangu i utjecaj na samu igru...
    Kad sam ja spomenuo Spiku? Daj molim te.....
    Ajd okani me se....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.