• Orc123
    11k
    Decko nije rasni strijelac ali je kompletan napadac i podređuje se ekipi bas kao i Petko samo kaj je Petko jednostavno klasa za sebe i to sto nije imao jos vecu karijeru je odgovoran On sam.....s druge strane Kule, pa i Brodic ako ne zabiju oni nemaju nikakvu ulogu u ekipi tako da Kanga je upgrade u odnosu na njih i to veliki! Razumije nogomet i danas opet odlicna utakmica bas kao i peotiv Belupa ali tamo nije zabio penal pa ga razapeli na kriz. Danas Petko jos slabije pucao i jel to znaci da on ne zna zabiti penal ili da je los igrac? ..je kurac, klasa je, a promasuju i veci!
  • Laugreano
    3.7k
    Nadam se da ce i ovi najveci kritičari imat neki komentar na danasnju tekmu. Ili ce se po obicaju javit kad negdje zašteka.
  • Orc123
    11k
    btw. Na novoj poslje tekme ovaj mrtav hladan izjaci kao i Kanga konacno zabio 3. Gol dinama ali prije toga se isto tako napromasivao? Ja ne mogu shvatiti da takvi ljudi rade novinarski posao. Ebo te pas pa samo je jednom pucao iz one teske situacije kad je pucao malo iznad gola i tjt bilo doslovno a ovaj veli prije se napromasivao....eto tako se tretiraju stranci ali samo Dinamovi.

Npr. Za Mlakara se pisalo kao ogromno pojacanje, Rusin dolazi iz Sunderlenda itd....ovi skupa imaju jedan gol a dosli u isto vrijeme kad i Kanga.....ali tu neces cuti ni rijeci kritike!
  • scooniepenn
    3.9k
    Naravno da nece. Kad treba srati Kanga je jedan od prvih na tapeti. Nekolicina nas ga je gledala u Young Boysima i zna sto moze, a moze dosta. Jako zahvalan igrac koji puno radi za momcad, a mislim da ce mu se sada i golovi dodatno otvoriti. Bravo Kanga(l)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet