• Marley
    3.3k
    jedan prijateljski savjet. Odrastao si covjek, nemoj sve takve stvari govorit starcima. Vidim da vec par puta spominjes pa imam dojam da im sve kazes, i onda ti njihovo misljenje mozda utjece na odluku sto ces dalje. Bez obzira sto zivis s njima, imas dovoljno godina da ne moraju mama i tata biti upuceni u sve :wink:
    Ako sam krivo shvatila, zanemari savjet :grimace:
  • Majki2111
    3.9k
    A čuj, kad živiš sa svojima u 50 kvadrata teško je izbjeći pitanja di ćeš s kim ćeš i kad ćeš doma. Za muljanje neko nisam. Nisam tako odgajan i nisam stekao naviku muljanja.
  • Droljo
    13.5k
    Prošetaj se gol po stanu par puta i da vidiš kak nebu više pitanja...
  • Majki2111
    3.9k
    Kaj :lol: ? Zaš misliš tak? :sweat:
  • Marley
    3.3k
    joooj Majki. Tebi trebaju instrukcije iz nekih zivotnih podrucja :sweat:
    Dakle, nikakvo muljanje. Apsolutno nisam ni ja za to. Najveca mana, ujedno i vrlina, ovisi koga pitas :grimace:, mi je brutalna iskrenost uvijek i prema svima. Pa kud puklo.
    Znaci ne moras lagati, ali sa svojih koliko, 25, 26? godina, imas pravo neke stvari zadrzati za sebe pred roditeljima. Pa vec vise puta si napisao, za razne situacije, "roditelji se nisu slagali", "roditelji nisu bili za to". Moras se malo u glavi odvojiti od toga, sam donosi svoje odluke. A to ne mozes ako oni znaju apsolutno svaki detalj tvog privatnog zivota. Jer oni ce imati misljenje o svemu, a tebi ce, kao dobrom sinu, to utjecati makar podvjesno. A to ti nije dobro za buducnost, vjeruj mi.
    Znaci ako izlazis, kad te pitaju, dovoljno je reci da ides van i ne znas kad se vracas. S kim? S ekipom. Frendicom. Poznanicom. I bok.
    Jel me kuzis sto hocu reci generalno?
  • jedan u nizu
    12.3k
    A čuj, kad živiš sa svojima u 50 kvadrata teško je izbjeći pitanja di ćeš s kim ćeš i kad ćeš doma.Majki2111

kad imas 15,16, 18 godina da.
    Ali kada imas 25 ili vise, onda ne.
    Ma i za vrijeme studiranja.

Jos pogotovo danas u vrijeme smartphonea i interneta.
    Nekad sam starcima samo rekao da dolazim sutra ili neki drugi dan. A kako tek kad si klinac.
    Tada kasnis pola sata i roditelji su bili normalni. Danas te mogu locirati u sekundi i veca je panika ako kasnis nego prije.

Ako ti starci vode zivotnu politiku sada kada imas 25,26, onda mogu razumjeti vecinu tvojih upisa.

Pod hitno nadi posao i stan da zivis solo. Nema boljeg i brzeg odrastanja nego kada se sam odvojis od staraca, bez brata, sestre ili cimera.
  • Paggini
    41.2k
    Jebote ja sam s 19 godina išao iz malog grada živjeti u metropolu sam a ti moj Majki još sa starcima živiš haha, moraš to promijeniti stari, preporodi se čovjek.
  • serbus
    4.7k

Kaj misliš hoće li bilo koja cura biti dovoljno dobra za Majkijevu mamu ili će ipak ona morati preporučiti koju da upozna ?
  • jedan u nizu
    12.3k
    a ti moj Majki još sa starcima živiš hahaPaggini

jos kaze da ne gleda ove mlade od 26 jer je nezrelo to sve .... a ne javi se maloj za pice jer se starcima ne svida ...
  • Droljo
    13.5k
    Ajd se vi ostavite majkija. Šta vam je? Svi poskakali ko ofureni :razz:
  • Paggini
    41.2k
    kaze da ne gleda ove mlade od 26 jer je nezrelo to sve ..jedan u nizu

Pa vece su sanse da ima svoj stan ak ima iznad 26 godina. :cool:
  • Majki2111
    3.9k
    Baš. Nemam vam biđ pametno za reć. Ja sam prošle godine uspio ušparat 3000 eur s 840 neto plaćom. SAd imam posao s malo višom plaćom. Ovo je moja godina poslovne i financijske stabilizacije i daljnje štednje. Za godinu dana vjerojatno ću razmišljat kako dalje...
  • Droljo
    13.5k
    Ovo je moja godina poslovne i financijske stabilizacije i daljnje štednjeMajki2111

This time next year......
  • Oluja
    5.1k
    @Majki2111 moze li se znati zasto su starci bili protiv toga da nastavis s malom?
  • Majki2111
    3.9k
    Mislim da su imali nerealno lošu sliku o njoj. Ja nju ne znam tolko i ne znam jel to istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.