• Majki2111
    3.9k
    Baš. Nemam ja love za trenutno riješit stambeno pitanje, nažalost.
  • Paggini
    41k
    Nemam ja love za trenutno riješit stambeno pitanje, nažalost.Majki2111

Buraz, useli se sa cimerima, tak ja živim jbg, nije da imam stan od staraca, nije da imam placu od 2000 eura da mogu solo zivjet, jbg jedino tako.

I to ti je masu bolje nego zivjet sa starcima, jos ak su ti ok cimeri bude jebeno za popit kavu i srat po Mmaeeu
  • Hnlovac
    1.7k
    Ljudi Božji, pa s obzirom na sve veću cijenu nekretnina u Hrvatskoj nije ni čudo da mladi ostaju zivit sa starcima

Stovise, ovim tempom, većina ce nas tak živjeti. Pa jbt u Zagrebu je u predgrađima cijena kvadrata 3500e. I kak si to točno mlada single osoba može priuštiti?

Ok, može otic u rentu i tam za 5 g ostavit 30 000 eura a ne posjedovati nis, great success

Mi koji živimo u kućama imamo sreće, ali ekipa u stanovima mi je žao. Također ovo "S 25 godina se trebaš odeslit"

Pa danas se studira minimalno 5g, najčešće 6,7. I kaj, studos si, taman si sa svojim povremenim radom plaćaš auto, hranu, odjeću, das nešto starcima, o sad bi trebao kupit nekretninu?

Voli se govoriti generaciji Z kak je generacija tiktoka, kak nitko nis ne radi i svi su hedonisti, a to je daleko os realnosti .
  • Paggini
    41k

Sve si dobro rekao, da. Znaci osoba s placom 1200-1300 eura, sto je ok placa, da ide zivjet solo ne moze nac normalan stan za ispod 600 eura. Plus 100 eura režija. Plus auto. Plus benga.

Ostane ti za zivot fantasticnih 400 eura. :)
  • Marley
    3.3k
    @Majki2111 samo sam imala dobru namjeru udijeliti friendly advice, kao ipak nesto iskusnija od tebe, no hard feelings :smile:
    Nisam mislila da ce biti ovako popularna tema za raspravu.
  • Majki2111
    3.9k
    Ja ti nisam nikad sebe vidio kao samca. Da jesam, odavno bih se vjerojatno odlučio na taj potez.
    Slažem se.
    To ti je tak. Nisam ljut. Dobro je. Nema negativnih emocija ovdje. Ne pitaju moji starci mene detalje. Sam donosim odluke. Samo ono što odlučim ne prešutim i onda oni mogu reagirat pozitivno i negativno.

Nemamo mi sad loš odnos, dapače. Skroz je dobar. Al to je definitvno minus življenja u istom kućanstvu sa starcima, da. Plus je što ne moram odvajat za rentu i što ne moram imat velike troškove. Znači dam svoj dio novca za režije i hranu i to je to. Financijski je OK. Još pogotovo kad buraz dela studentski, oba straca rade i ja radim. Znači 4 plaće na 1 kućanstvo.
  • Krizy
    53.8k
    Počivali u miru Božjem, strašna tragedija :pray:
  • NitkoBitan
    24k
    Kome na facebooku nije iskocila flixbusova reklama za Ruzomberok taj nije Dinamovac :rofl:
  • Nolifer
    10k

A za Corigliano? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.