• Kujtim Shalla
    5.3k
    prvi duel sa onim Božićem kulen na zemlji,a ovaj jadan sav mokar od Kange :lol:
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Dobro sudjeluje u igri ali realizacija mi se cini kriminal. Ali moze prije glumit Petkovica nego Kule. To je sigurni plus.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Za Korizmu se Kanga odrekao golova i bonusa
  • Dinaminjo
    1.5k
    Htio sam ga pohvalit na poluvremenu..

Nisam da ne copram.

Cini se da sam trebao
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Čovjeku je samopuzdanje na nuli nakon silnih stativa, a pogotovo nakon ovog penala. Nije klasa Osimhena, ali bome nije ni klasa nekog panja. Belgijska i švicarska liga su jače od HNL-a i tamo je isporučio dvoznamenkasti broj golova. E sad, jedino ako tamo igraju neki amateri u obrani pa su dopustili ovakvom "panju" da zabije toliko.

Možda ne bi bilo loše već od iduće tekme krenut s Kuletom a s Kangom probat kao joker opcijom s klupe. Hoxha je najbolji primjer odličnog joker igrača, a dosta slabog startera.

Sretno Willy, odčepit će se i tebi opet. :strong:
  • Brusa
    3.5k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici..Orc123

Ni promašenih penala također

A i neke je golove zabio usput...

Belgijska i švicarska liga su jače od HNL-a i tamo je isporučio dvoznamenkasti broj golova.Sibirski plavac

Prošlost...davna prošlost. A od prošlosti se ne živi
  • Krizy
    58.5k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici..Orc123

Post dana.

Kanga protiv Slavena
    10/13 točna dodavanja
    3/3 dueli na tlu
    0/4 zračni dueli

Kulenović protiv Slovana
    13/15 točna dodavanja
    3/4 dueli na tlu
    2/2 zračni dueli

Kulenović protiv Celtica
    8/15 točna dodavanja
    3/4 dueli na tlu
    5/13 zračni dueli

Kulenović protiv Arsenala
    9/13 točna dodavanja
    1/5 dueli na tlu
    2/3 zračni dueli

Kulenović protiv Milana
    16/24 točna dodavanja
    5/11 dueli na tlu
    4/12 zračni dueli
  • Orc123
    12.3k
    dovoljno je meni da gledam svaku utakmicu Dinama da vidim da kaj se tice duela, građenja, suradnje u igri Kanga za Kuleta Petkovic! Nogomet nije matematika! Pogledaj tekmu jos jedanput s mirom i bez predrasuda. Ovo da nije danas dobio zracni duel? To ko da Sasa Matic vodi statistiku! Hvala i lp
  • ElDorado
    4.4k
    Možda Wilija jebe kaj mu padaju gaće
  • Krizy
    58.5k
    Nogomet nije matematika!Orc123

Moj upis je tvoj odgovor na matematiku u nogometu, gdje si nogomet sveo baš na matematiku s hvaljenjem Kange za duele i paseve :lol:

Odluči se pa mi javi.
    Živio
  • nwankwo646
    635
    Sinko, digni gaće, viri ti guzica.
    Fils, remonte ton pantalon, ton cul dépasse.
  • Orc123
    12.3k
    ne frende, nogomet svodim na zdrave oci i ono sto vidim.....
  • Žan
    650
    Pa nemojte uopce usporedivat Kangu i Kuleta, to su dva razlicita svijeta.
  • Krizy
    58.5k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici...Orc123

Petkovic! Nogomet nije matematika! Pogledaj tekmu jos jedanput s mirom i bez predrasuda. Ovo da nije danas dobio zracni duel? To ko da Sasa Matic vodi statistiku!Orc123

Kakvi prebačaji u par minuta.

Onda mi je sve jasno.
  • wolfgang14
    2.5k
    Kanga da se stative računaju kao golovi:

Untitled.png

Glavu gore legendo, odličan si bio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.