• Orc123
    10.8k
    pa mozda mu po mpgucnosti potrebno da mu netko donese loptu napred, da mu vezni red stvori kakvu priliku da bude opasan.....
  • rioda
    7.3k
    Kritike prema njemu danas nemaju baš smisla. Oni postoci po napadačkim trećinama su jasno pokazali da smo najmanje pokušavali kroz sredinu pa je jasno da mu nismo uspjeli dopremiti loptu. Još je čak solidno djelovao u borbi i hrvanju s njihovim stoperima te je odnio par skokova i odložio loptu. Jednostavno nam je igra danas bila tako koncipirana da mu ništa nije išlo u prilog.
  • ElDorado
    2.3k
    Kad imas takvu spicu a nemas ubacaja, nemas ulazaka u 16, nemas kombinacija sta onda mozes uopce ocekivati? Lik trazi dubinu a mi dubine nikakve nemamo
  • dmil
    521
    Meni je bolno bilo gledati kako čovjek pokusava napraviti presing na cijelu zadnju liniju hajduka i onda se okrene i vidi da ga nitko ne prati. Jučer je pola utakmice proveo gestikulirajuci rukama veznom redu da se dignu gore i naprave presing s njim.
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Meni je bolno bilo gledati kako čovjek pokusava napraviti presing na cijelu zadnju liniju hajduka i onda se okrene i vidi da ga nitko ne prati. Jučer je pola utakmice proveo gestikulirajuci rukama veznom redu da se dignu gore i naprave presing s njim.dmil

to sam skužio i u prijašnjim utakmicama.
    često raširi ruke i ima izraz na faci "koji kurac"
  • Olmic
    4.1k
    Kanga je idealan da mi imamo igru ikakvu prema naprijed. Nama krila ne ubacuju , vezni ne proigravaju
  • Tom Hanks
    3.5k
    Jel slomio i osramotio uremovica kako se predviđalo?Slabo se uprati tijekom navijanja..
  • DiddyGuela
    3k

Je, eno Uremovic ga jos uvijek pokusava izvadit iz džepa. Velik je i krupan momak on.
  • Teofil Kateran
    2k
    Pa zapravo je većinom dobivao duele s Uremovićem i uspješno odlagao lopte s njim na leđima. Nije imao konkretan učinak za napadača nažalost, ali više je do nepovezanosti našeg veznog reda s napadom, i do manjka ubačaja sa strane od bekova i manjka doprinosa od krila u igri tijekom napada.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Eh, da naš dragi Willy ima na desnom krilu suigrača u rangu Kadziora ili Hajrovića iz Bjelicinog prvog mandata, nazabijao bi se golova uvjeren sam. Nakon odlaska njih dvojice do dan danas nismo imali desno krilo koje ima ubojit ubačaj ili udarac. Kako mu je Pjaca majstorski ubacio protiv Gorice i eto gola. Kad bismo imali takvu napast na desnom krilu, zabijali bismo puno više golova, pogotovo iz kornera/slobodnih udaraca.
  • Orc123
    10.8k
    Nasi korneri se svode na dodavanje između Stojkovica i Baturine .....
  • CastAway1986
    2.7k
    Golovi su ono što se broji , zasad također na putu da bude Marićev flop
  • BBB ROHOLT
    51
    Sporiji od moje babe a ni tehnika mu nije jača strana..treba se zahvaliti Maricu što mu je napunio džepove...volio bi da se varam ali ja u njemu ne vidim napadača za Dinamo
  • Tom Hanks
    3.5k
    Svaku utakmicu samo se nižu izgovori a od silnog hypea(ne znam zašto samo) nije isporučio ništa u biti.Nema tu kruha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet