• Kujtim Shalla
    4.3k
    prvi duel sa onim Božićem kulen na zemlji,a ovaj jadan sav mokar od Kange :lol:
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Dobro sudjeluje u igri ali realizacija mi se cini kriminal. Ali moze prije glumit Petkovica nego Kule. To je sigurni plus.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Za Korizmu se Kanga odrekao golova i bonusa
  • Dinaminjo
    1.4k
    Htio sam ga pohvalit na poluvremenu..

Nisam da ne copram.

Cini se da sam trebao
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Čovjeku je samopuzdanje na nuli nakon silnih stativa, a pogotovo nakon ovog penala. Nije klasa Osimhena, ali bome nije ni klasa nekog panja. Belgijska i švicarska liga su jače od HNL-a i tamo je isporučio dvoznamenkasti broj golova. E sad, jedino ako tamo igraju neki amateri u obrani pa su dopustili ovakvom "panju" da zabije toliko.

Možda ne bi bilo loše već od iduće tekme krenut s Kuletom a s Kangom probat kao joker opcijom s klupe. Hoxha je najbolji primjer odličnog joker igrača, a dosta slabog startera.

Sretno Willy, odčepit će se i tebi opet. :strong:
  • Brusa
    2.4k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici..Orc123

Ni promašenih penala također

A i neke je golove zabio usput...

Belgijska i švicarska liga su jače od HNL-a i tamo je isporučio dvoznamenkasti broj golova.Sibirski plavac

Prošlost...davna prošlost. A od prošlosti se ne živi
  • Krizy
    53.6k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici..Orc123

Post dana.

Kanga protiv Slavena
    10/13 točna dodavanja
    3/3 dueli na tlu
    0/4 zračni dueli

Kulenović protiv Slovana
    13/15 točna dodavanja
    3/4 dueli na tlu
    2/2 zračni dueli

Kulenović protiv Celtica
    8/15 točna dodavanja
    3/4 dueli na tlu
    5/13 zračni dueli

Kulenović protiv Arsenala
    9/13 točna dodavanja
    1/5 dueli na tlu
    2/3 zračni dueli

Kulenović protiv Milana
    16/24 točna dodavanja
    5/11 dueli na tlu
    4/12 zračni dueli
  • Orc123
    11k
    dovoljno je meni da gledam svaku utakmicu Dinama da vidim da kaj se tice duela, građenja, suradnje u igri Kanga za Kuleta Petkovic! Nogomet nije matematika! Pogledaj tekmu jos jedanput s mirom i bez predrasuda. Ovo da nije danas dobio zracni duel? To ko da Sasa Matic vodi statistiku! Hvala i lp
  • ElDorado
    2.4k
    Možda Wilija jebe kaj mu padaju gaće
  • Krizy
    53.6k
    Nogomet nije matematika!Orc123

Moj upis je tvoj odgovor na matematiku u nogometu, gdje si nogomet sveo baš na matematiku s hvaljenjem Kange za duele i paseve :lol:

Odluči se pa mi javi.
    Živio
  • nwankwo646
    459
    Sinko, digni gaće, viri ti guzica.
    Fils, remonte ton pantalon, ton cul dépasse.
  • Orc123
    11k
    ne frende, nogomet svodim na zdrave oci i ono sto vidim.....
  • Žan
    455
    Pa nemojte uopce usporedivat Kangu i Kuleta, to su dva razlicita svijeta.
  • Krizy
    53.6k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici...Orc123

Petkovic! Nogomet nije matematika! Pogledaj tekmu jos jedanput s mirom i bez predrasuda. Ovo da nije danas dobio zracni duel? To ko da Sasa Matic vodi statistiku!Orc123

Kakvi prebačaji u par minuta.

Onda mi je sve jasno.
  • wolfgang14
    2.1k
    Kanga da se stative računaju kao golovi:

Untitled.png

Glavu gore legendo, odličan si bio
bold
italic
underline
strike
code