• ShanKu
    1.4k
    po prezimenu, zvuči opasno za napadača.. ali zajeb
  • The Undertaker
    7.1k
    Kanga je igrač kakvog smo tražili, jak robustan centarfor koji traži i dubinu (za razliku od Petka). Druga je stvar što mi nismo priredili igru tako da njegove kvalitete još više dođu do izražaja. Neće biti promašaj.
  • NKDZ86
    3.1k
    točno to, za igru kakvu igramo ,kangainho defenitivno nije igrač...
  • mlkaskic
    127
    Wilfried “Vratnica“ Kanga :grimace:
  • Tajno Ime
    151
    Treba ga centrirat :rofl: hehe
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ma zabija ga on u drugom poluvremenu. Recimo ,glavom za 2 0 nakon ubačaja s krila.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Kangu treba špuru odraditi,jedino ga gol neće a kako lijepo igra matinelu to nisu istine ,pritisak na obranu. Svaka čast
  • Zg123
    1.3k
    Svaka cast za duel igru i mantinelu, ali mozda da proba preci na rukomet ili kosarku, tamo pivoti/centri prolaze
  • NVKOD
    3.5k
    Generalno dobra igra Kange, ali kakva je to hijerarhija kod pucanja 11 m? Ako je tako Cannavaro odlučio, velik minus, a ako su mu igrači rekli da puca, valjda su mu htjeli omogućiti da plati stanarinu.

Penale trebaju pucati Baturina/Stojković/Pjaca, inače Kulenović, a ne igrač koji je došao prije 2 mjeseca.
  • miro
    6k
    Kangina jako dobra utakmica, ne znam šta su se svi uzj...
  • NitkoBitan
    23.8k
    Kulenovic je za Kangu Dabro.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Izgleda da mu je neko dobro voodoo shit zabiberio. Neće ga gol ,uklet. Treba kod vidovitog Milana i da gleda poster snoopa i prst u pak:lol:
  • Paggini
    40.6k
    Meni jako dobar danas također, nemam previše prigovora. Jebiga, ekipa mu dala penal da ga otčepi, mogao je odbit ali nije i jbg.

Trudi se, bori se, valja se, stalo mu je, to mi je već dovoljno da mi bude drag

Da maknemo penal, ali da je onaj udarac išao 10 centi ulijevo i da Baturina nije izigravao Petkovica, imao bi gol i asistenciju danas. Jbg.
  • Orc123
    11k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici...Kanga i tako nece biti 1. Spica u novoj sezoni ali idealna 2. Spica....isto tako treba vremena a ne da ga se razapinje radi penala, sta bi onda Batija trebali nakon kaj promasio sa 1m na asistenciju Kange!? Događa se ali s njim u napadu igra ima smisla jer moze rasteretiti ekipu, krenut ce ga i gol....

Kule nekoliko godina nije zabio gol za Dinamo kako je potpisao za nas, a njega se konstantno pljuje u ovih mjesec dan kaj je tu!?
    Covjeka trenutno nejde gol ali sve ostalo na vrhunskom nivou...za 1. Spicu mora vise zabijati ali ja mu dam jos fore i vremena.

Ali srat po njemu ako gledas tekmu i ako fakat vidis koliko lik radi dobroga je totalno bezveze!
  • Olmic
    4.2k
    Kanga danas odlican, penal kriminalan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention