• Jurki
    16.1k
    ne znam dal je intervju dogovoren iz kluba ili ga je sam dogovorio.
    U oba slucaja on mora znati kaj smije, a kaj ne smije reci za novine.
    A posebno treba znati koje su mu Statutarne ovlasti.
    Predsjednik je kluba, pa normalno da ce ici i skakljiva pitanja.
  • grba
    154
    IMG-20250304-221834-560.jpg

Još od malih nogu!
  • Neron53
    1.3k

Jebiga, covjek kojega su svi (kad je trebalo) uvjeravali da je upravo on taj glavni kotacic u smjenjivanju lopova, kojemu su (kad je trebalo) tepali da je prvi medju jednakima, koji je guran (kad je trebalo) u prvi plan, preko cijih su ledja i na cije ime vjerojatno privuceni preletaci......mozda misli da ima pravo verbalno izaci izvan statutarnih okvira
  • Jurki
    16.1k
    ali on kao sportski djelatnik koji je u Dinamu obnasal sve duznosti od trenera, sportskog direktora i sad predsjednika bi takve stvari moral znati.
    I nema tu "on si je mislil".. takvim stavom se stavlja iznad Statuta i iznad Kluba.
    Statut vrijedi za sve od clanova, skupstinara, IO, NO, Uprave pa i njega samoga.
    Kak sam vec prije napisal nema 5 godina da ne zna kaj prica.
    Zasral je i to grdo je zasral.. i to pogotovo sad kad smo svi mi navijaci, igraci, Uprava nadrkani i nadrndani zbog losih rezultata.
    Vis meni takva retorika upucuje na puč unutar kluba koja nemre Dinamu nist dobroga donesti.
  • Neron53
    1.3k

Jel ti stvarno mislis da on nije ista osoba, sa istim razmisljanjima, logikom, sposobnoscu.... kao i prije godinu dana?
    Ima li itko tko je ovako reagirao na slicne njegove istupe cak i prije izbora, za vrijeme kampanje?
    Koji kurac se cudite?
    Hocete se sutra cuditi i sto je Petko 4 mjeseca van stroja? A ista je spika godinama.
    Cudite se bolikurcini "senatora" a ista im je spika godinama.
    Cudite se lutanjina pri sportskoj politici? A ista je spika godinama?
    Poslije 3/4 sezone koja je sjebana na svim razinama je bas vrijeme za cudjenje. Ja se cudim sto itko ovdje na sve ovo nabrojano vec nije oguglao.
  • Jurki
    16.1k
    zanima me jedino kaj je danas.
    Danas ja vidim covjeka koji dobiva masnu placu samo zato jer se zove Velimir Zajec.
    Ocito nemre odraditi obicni intervju bez hrpe repova i sranja. Hrpe repova i sranja koja su samo nastetila klubu kojeg on predstavlja.
    I kao takav nije za predsjednika Dinama.
    Do sad se na takve eskapade presucivalo jer nije isel predaleko.
    Ovaj put je pretjeral.
    Pa kome pravo, kome krivo.

Edit: evo danas se Skender kao dopredsjednik kluba popisal po njegovoj izjavi. Kaj dalje upucuje da Zajec nema pojma kaj prica.
  • Orc123
    10.9k

Nemam nista osobno protiv tebe ali imam protiv toga sto si u zadnjih godinu dana poceo iznosuti stvari koje bi trebale ostati u 4 zida i rjesavati se unutar njih a ne bi trebale izlaziti vani tu na javno.....salji frendovima u inbox kao sto i drugi rade, a ne javno da citaju doslovno svi, od novinara, ljudi u klubu, Hajdukovaca...! Eto to mi smeta kod tebe..to smo i raspravili u inboxu...ne smetas mi ti ko forumas jer imas fakat dobre osvrte o puno stvari ali neke stvari se ne trebaju znati tu javno! Neke stvari koje sam i ja znao sam podijelio tebi ali ne ovdje javno jer svi citaju zonu! I jos jednom moj komentar uopce nije bio usmjeren na tvoj kometar.....vec na ogromnu kolicinu nekih novih foeumasa koji pisu sve i svasta i sad odjednom u klubu ne štima ništa i jedino sto ima su unutarnje borbe!

I koji to tocno forumas ovdje nekog nestao nije pitao privatno? Doslovno smo pisali prije pola godine kad si ti mene javno prozvao ovdje i ja sam ti se javio privatno i raspravili smo u inboxu o tome i rijwsili! Tako si sad i ti mogao samnom....prije toga smo pisali prije godinu dana skoro na temu Raula!
    Ponavljam ja protiv tebe nemam nista ko forumasa jer sa dosta stvari se i slazemo a sa nekima ne stam je i normalno!

A to da si me mislio osramotiti ako sam te pitao za transfer nekog igraca, da pitao te za raula....a zas sta? Nisam pitao samo tebe, sto se tice transfera pitao sam i brojne druge foeumase, kao sto su i brojni drugi pitali mene ili smo pisali o transferima, privatno, jer svi znaju da sam ja malo lud kaj se tice transfera :lol: ali sigurno nisam s nikim vodio neke zlonamjerne rszgovore ili razgovore koji bi bili na stetu kluba kojeg volim ili protiv ljudi koji vode klub!
    Inace inbox sluzi za to da s ljudima pricas, razmjenjujes info a ja kad sm imao neki info, dobio info, nikad nisam pisao javno jer mislim da je to i neki kodeks ponasanja ali i stvar povjerenja!
  • Markelo
    3.2k
    Ispada Krušelj kriv što se Zajec "prosuo" u intervjuu. Interesantno je da se Zajec svaki put osramoti sa nekom svojom izjavom pa dolazim do zaključka ili mu svi novinari smještaju i svi ga mrze ili je ovaj idiot. Ako kao Dinamovi navijači moramo strahovat od nove "provale" našeg predsjednika, onda možda on nije za tu funkciju
  • vlatkomarkovic
    384

Upravo sam pročitao vašu raspravu. Orc, gle fkt u tim situacijama se u životu kaže, jebiga stari bio si u pravu, sry. Ovo gdje ga žicaš info pa ga optužuješ da širi prljavi veš, mislim stvarno...
  • Orc123
    10.9k
    pitao sam ga za transfer Raula i to jebeno u inbox! Ko da sam ja jedini koji nekoga nesto pitao u box ovdje! Jedno je napisati nekome nesto u inbox a drugo je napisati neki info koji dobijes javno na forum doslovno s imenom i prezimenom! Ako je info tocna iznosis prljav ves i dajes materijala novinarima, ako je kriva radis probleme osobi koju si naveo jer svi citaju forum! Od ljudi u klubu, do novinara, hajdukovaca ..... Zato davati mesa! Ako imas kakve info koje su provjerene i vidis da se radi steta klubu obratis se ovdje ljudima koji su prakticki u klubu i prijavis problem! Sigurno bolje nego da napises javno pa da te Nicota sutra citira i ekskluzivno saznaje! Jedno je pricat o transferima, tracevima a drugo je kad doslovno ispada da se u klubu opet sve dijeli na dvije frakcije i imas unutarnje nekakve borbe, a Skender ti mrtav hladan izađe prije par sati i veli da sve funkcionira savrseno! Ako i ima kakav problem to rjesava klub unutar 4 zida! Kako je isto info o transferima u porukama isto ko iznosenje moguceg prljavog vesa javno na forumu? Kome ce stetu napravit to ako pitas nekoga u inbox e jel potpisuje ovaj onda ili ne? Ili kad netko napise sjedio je s tim i tim za stolom i govorio to i to i to javno? Sta je gore?

Btw. Ja protiv Haze nemam bas nista ko forumasa, cak se i slazemo u dosta stvari, samo neke stvari nisu za javno na forumu.....jer svi cekaju neke pikanterije da izađu na naslovnici i opet neke konstrukcije i dekonstrukcije i borbe za prevlast!

Nit sam bio bezobrazan nit nista, mogli smo to raspraviti u inbox kao sto sam se ja npr. Javio njemu prije pola godine kad je mene on prozvao pa smo raspravili i rijesili to...
    Nisam zalazio s njimu rsspravi tada javno nego smo raspravili privatnomi ok...tako smo mogli i sad! Ja bi rekoa sto mene smeta, on sto njega i ok...
    Jer svima nam je Dinamo najvazniji i kolege smo....slagali se mi ili ne slagali u svemu.
  • vlatkomarkovic
    384

Gle, napao si čovjeka, čovjek je ispao u pravu. Sada vrtiš spin, kaži jebiga kriv sam, jesam. Ko živi taj griješi. Ovo je forum o Dinamu, a kaj bi trebali pisati o Slovenskom ratnom zrakoplovstvu. Dapače, ako čovjek ima info da se neki zaposlenik kluba ovako ponaša, dobro je da piše. Dobro je da članovi to znaju. Nemoj molim te sada samnom ulaziti u raspravu, mislim možeš, ali ti sigurno neću odgovoriti nazad.
  • Orc123
    10.9k
    ok možda sam pretjerao sto sam ga svrstao u isti kos s nekima koji bubaju gluposti bezveze samo da se unese nemir, a i ovako ga je previse posto je situacija s rezultatima nikakva! I nigdje nisam napisao da se referiram samo na njegov post vec generalno!

Ako sam ga uvrijedio neka izvine ali skakljive stvari koje bi mogle nastetiti ne bi trebale biti javne posto nesto kad napises javno mogu procitat svi, pa i ne navijaci Dinama, novinari......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.