• NKDZ86
    3.1k
    Zavadi pa vladaj...
  • NVKOD
    3.4k

Ima jedna stara izreka: Šutnja je zlato.

Nažalost po Zeku, ona vrijedi dvostruko. Samo nam je nedostajalo da uz sve te loše rezultate imamo borbe prevlasti po novinama...
  • prefontaine
    1.2k
    Svaki put kad naš vrli i elokventni predsjenik progovori, jedan navijač Dinama izvrši harakiri
  • Jurki
    16.1k
    Zavadi pa vladaj...NKDZ86

Tko to koga hoce zavaditi?
  • Neron53
    1.3k

Slaven nam.je dosao glave i bacio u Ligu za bedaka... i sada je odlucujuca tekma koja moze i mora sve okrenuti.
  • NKDZ86
    3.1k
    vrijeme će sve pokazati kolega...
  • keppi
    325
    Jučerašnja izjava D.Skendera je nešto kakve bi dužnosnici takvog ranga i trebali davati, osobito u ovakvom za nas osjetljivom trenutku.
    Vjerujem da je ona sigurno pomalo "uljepšana" u odnosu na stvarno stanje, ali i mislim da ne mora običan navijački puk baš svaku začkvoljicu i pikanteriju znati jer to onda često i nije u skladu s interesima kluba.
    Recimo...za financijsko stanje kaže da je ok. Ipak znamo da to nije stalno stanje, nego vjerojatno trenutno i da su financije ustvari stalna borba.
    Prethodne uprave su s financijama često igrale praktički crno-crveno i početkom godine bilo je sigurno maksimalno 10-tak % proračuna. Sve se drugo kasnije popunjavalo transferima i eventualnim uspjesima u Europi (kojih je hvala Bogu ipak bilo...pa makar i samo u vidu plasmana u određena euro natjecanja).
    Mene živo zanima koliko se taj postotak od sigurnih 10-tak % podigao ili ustvari koliko mi možemo priskrbiti i bez npr lige prvaka...možda npr. samo s konferencijskom ligom plus da ostvarimo neku prodaju.
    Dali bi nam slijedio totalni fijasko ili se to može ipak donekle zakrpati....
  • nemapredaje
    4.4k

Već treća,četvrta odlučujuća utakmica u nizu :lol:
  • antecacic
    57
    Ovaj vikend imamo priliku pokazati snagu našeg zajedništva i strasti prema plavom dresu. Utakmica u Koprivnici nije samo još jedan susret, već prilika da podržimo naš voljeni Dinamo na putu povratka na vrh i podignemo atmosferu na neviđeni nivo! Zajedno možemo stvoriti neponovljiv ambijent i podržati našu ekipu na putu do novih pobjeda!

I Rijeka Hajduk bi vrlo lako mogli izgubiti bodove ovaj vikend. Nakon toga igraju međusobno i ide reprezentativna stanka taman da se rekuperiramo do kraja s 6 bodova i bodovnim zaostatkom od oko 4 boda do oba konkurenta.

Ovo je naš posljednji vlak za ostati u igri za naslov! Ovdje se ne smije prokockati niti jedna prilika. Naša ekipa treba nas više nego ikad, a naša podrška može biti taj ključni faktor koji će ih gurnuti prema pobjedi.

Tko god može neka se dovuče do uvijek plave Koprivnice u nedjelju!

Možda da i klub povodom rekordnog broja članova otkupi ekstra kontigent ulaznica i podijeli ga članovima iz okolnih županija u ovim težim vremenima za samo članstvo!
  • Sibirski plavac
    4k
    I Rijeka Hajduk bi vrlo lako mogli izgubiti bodove ovaj vikendantecacic

Rijeka teško skoro pa nemoguće. Za magarad mi nekako miriši da će remizirat(a možda i izgubit) i da će Banić imati još jedan masterclass performance.
  • Špan
    28
    Nas par koji još vjerujemo treba ostaviti ovdje.

IDEMO ZAPLAVITI TU KOPRIVNICU VIŠE!!!
  • prefontaine
    1.2k
    Ovaj vikend imamo priliku pokazati snagu našeg zajedništva i strasti prema plavom dresu. Utakmica u Osijeku, Rijeci, kup doma protiv Osijeka, doma protiv Hajduka, Koprivnici nije samo još jedan susret, već prilika da podržimo naš voljeni Dinamo na putu povratka na vrh i podignemo atmosferu na neviđeni nivo! Zajedno možemo stvoriti neponovljiv ambijent i podržati našu ekipu na putu do novih pobjeda!

I Rijeka Hajduk bi vrlo lako mogli izgubiti bodove ovaj vikend.

Ovo je naš posljednji vlak za ostati u igri za naslov! Ovdje se ne smije prokockati niti jedna prilika. Naša ekipa treba nas više nego ikad, a naša podrška može biti taj ključni faktor koji će ih gurnuti prema pobjedi.

Tko god može neka se dovuče do Osijeka, Rijeke, kupa doma protiv Osijeka, doma protiv Hajduka uvijek plave Koprivnice u subotu, srijedu, nedjelju!
    antecacic
    :rofl:
  • Špan
    28
    Ovdje ima puno kukolja i to se vidi, puno vas bi i dalje voljelo polagati račune međugorskom Tony Sopranu ili se divilo kak je “Gospu prodao u PSG” i slične bolesti. To mi ne može nitko poreći i to me zabrinjava. Ili da netko ruga mene ili optužuje za sprdanje jer želim Igora Bišćana ponovno na klupi ili jednog Daria Šimića u sportskom sektoru. Ja sam onog 10.3. mislio da smo mi konačno dobili Dinamo kakav sanjamo. Zapravo kakav dio nas sanja. I jesmo a vama pojedinima bi bolje bilo da prihvatite da starih postulata i modus operandija više nema! Forum čitam sigurno preko dvije godine. Uživao sam u tome koliko je tu ekipa bila skladna i s jednim ciljem. Evo uključio sam se nedavno i jedini moj motiv ulaska i uključenja su mi bile upravo te pljuvačine po svemu što iole vrijedi. Tome se treba stati na kraj i ne znam gdje su administratori zadnja dva dana da pojedini idu na hlađenje. Mogu i ja ići jer mi nije problem ali dozvoliti ovakvo pljuvanje po nama samima mi je ravno samoubojstvu

Nekima je Zajec do prije godinu dana bio i med i mlijeko i heroj a sada ga odvratno bacaju u peć. Ja ne mogu vjerovati u što se Dinamov narod i plavi puk pretvorio. Kako ovako izgubi optimizam i entuzijazam zbog jedne (možda i samo možda) izgubljene titule prvaka. To nisu navijači Dinama jer smo mi u kriznim vremenima uvijek bili zajedno a ovo nije ni sjena toga. Mislite što hoćete jer je demokracija i imate pravo na to ali ja vam pola ovih pljuvanja tu dozvolio ne bi.
  • The Undertaker
    7.1k
    Dok god su Dinamovi navijači konstruktivno kritični, ima nade za nas. Vidimo na primjeru južnog rivala kamo vodi sektašenje i zatvaranje u vlastiti balon. Dinamo je uspostavio relativno visoke sportske standarde koje nije lako držati ali su naši problemi ništavni prema problemima drugih klubova HNLa i svi bi rado bili na našem mjestu. Neka Manenica gazi dalje pa ćemo na kraju sezone svoditi račune.
  • K3p
    232
    :yikes:
    Med i mlijeko očito nema kapacitet i govor tijela mu je na razini preplašenog sedmašića kad treba izgovorit 5 rečenica. A iz zadnjeg intervjua je evidentno da je lišen samokritike i umislio je da je neki spasitelj. Nema problema ni ljutnje, ali preuzmi jebenu odgovornost, jer si se hvalio da sudjeluješ u kreiranju sportske politike a ona je jedina podbacile od preuzimanja DPa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.