• Droljo
    13k
    revolucija jede svoju djecu"Crle

To su osnove :joke:
  • Chempers
    492

Jel ovo neki skeč ili najnovija verzija PR bota?
  • Nolifer
    9.9k

Ne moraš me dva put pitat, jesam li za Vahu...
  • austrijanac
    5.9k

Glup tekst za popizdit
  • sport
    4.3k
    To što piše Ante Buškulić su njegova naklapanja,a Dinamo je financijski stabilan i bez igranja LP.
  • Enco
    113
    Naslov bombastican, on zan šta je bila tema i što je najveća briga ljudi koji vode klub.
    Ono što me veseli je to da ne cure informacije sa sastanka , jer u jednom se slažem sa njim sigurno nisu bili tamo četiri sata jer su došli tamburasi.
  • Facke
    5.4k
    Znaci 4 vure su imali sastanak. 4 vure da dobime jeden video pun floskuli. Pa zake se nije rekle "sutra u 10 ujutro vas pozivamo na presicu da odogovorimo na vasa pitanja". Kaj je s sportskem direkotrem? Fucka se mene za marketing , kulke sme ulaznic prodali i kulike clanova imame. Mene zanima teren i nist druge. Od bezveznih priopcenja, bezveznih objava na drustvenim mrezana do floskuli tere cujeme male male. Onda imas Zajeca teri s izjavama okrene igrace protiv sebe. Teri se hvalil kak je s Maricem zaduzen za sportsku politiku a sad najemput on stem posla nije imel. Mozda je on jos veci krivec za ovu situaciju? Tulke sam razocaran i srdit da mi dojde da puknem. El znutra vu mene kuha. Ne odgovara se na bitna pitanja , niste nece sad preuzeti odgovornost. Bitne da su se "plave bluze" zainatile kak je Skender cul. To sme culi vec kulke pot ovu sezonu.

Uostalem po mojem mislenju je Cannavaro zgubil podrsku igraca. Prva velika greska mu je bile vracanje Mmaee-a a druga kad je protiv Osijeka snel Baturinu i Stojkovica i stem umrtvil nasu igru. I s takvim potezima, i s takvim zamjenama gubis igrace. El vidiju da te nije dobre. Uz to uzas protiv Rijeke i Hajduka. Al eto sve je super i svi disu ko jedno. Da da male zutra.
  • don
    11.7k
    Mene zanima teren i nist drugeFacke

iako se ovdje slažem u potpunosti, ali šta si očekiva? zašto bi morali odgovarat na pitanja javnosti u srid sezone? Kad završi sezona virujen da će bit i vrimena i prostora za takvo šta, trenutno nema potrebe za to, pogotovo na redovitoj sjednici koja nije izvaredna.
  • pencilneck
    753
    Svrha sjednica IO-a je da članovi IO-a, kao predstavnici članova - vlasnika kluba, propitkuju Upravu o potezima koje su napravili i koje planiraju napraviti. Drago mi je ako je istina da je sjednica trajala 4 sata jer to govori da se o svemu razgovaralo vrlo detaljno.

Rekao bih da je kontraproduktivno da javnost uopće zna kada i gdje se te sjednice održavaju te onda s nestrpljenjem iščekuje njihov ishod, budući da se na njima ne donose operativne odluke za kojima javnost žudi, osim u slučaju kada se daje suglasnost za pravne poslove iznad 3 mil. eura ili se imenuju/smjenjuju članovi Uprave.

A pogotovo je kontraproduktivno kada se te sjednice najavljuju uz naslove "IO odlučuje o Cannavaru", što je potpuno promašeno jer, kao što sam pisao jučer, niti je IO doveo Cannavara, niti ga može smijeniti.

Operativne odluke su u rukama Uprave kluba i ono što se svakako mora promijeniti je komunikacija Uprave prema javnosti i navijačima. Oni su ti koji nam moraju objasniti u kojoj fazi je potraga za SD, kakav je status trenera, kakva je financijska situacija u klubu, što eventualno igranje Konferencijske lige znači za financije, itd.,a ne Dubravko Skender.

Guranje članova IO-a pod medijska svjetla kao komunikatora klupskih odluka samo iskrivljuje sliku stvarnih nadležnosti i operativnih uloga u klubu.
  • Neron53
    1.3k

Ako izgubimo...vjetojatno je samo prva odlucujuca ali ako/dok dobijamo, svaka slijedeca je takodjer odlucujuca :)
  • Droljo
    13k

Kad si dalmoš i ovo šta je facke pripovedaju i čakulaju :lol: :rofl:
  • The Octopus
    148
    Galesic 3 utakmice kazne
  • prefontaine
    1.2k
    ovo šta je fackeDroljo

:rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.