• Crni86
    8.5k
    Covjek jednostavno nije taj ali nije ni planirano da bude pa ga se ne treba vrijedjati radi toga.Neron53

A nego tko je trebao biti za sportsku politiku? Globan? Omazic? Manenica? Puhalo? Tko? Naravno da je planirano da on bude taj koji ce usmjeravat sportski sektor. I sta on napravi? Uzmem neiskusnog Marica tako da mu on moze punit glavu i savjetovat. Nije on kriv… Lik je sam izjavljivao da sudjeluje u kreiranjju politike.

Mozda mu netko smjesta…
  • Jurki
    16.1k
    Sta si do sada mislio da je najveci mozak kluba, da se bas on nadmudruje sa ekipom iz Saveza, da ga se pusti solo sa poslovnjacima/sponzorima?Neron53

Eto onda cu ja kao clan kluba postaviti pitanje.. a za kaj onda on dobiva cca 8 tisuca eura place?
    Ako ne moze odrađivati dio sa Savezom, ne moze razgovarati sa poslovnjacima i baviti se protokolom?
    Za kaj dobiva placu? Zato kaj se zove Velimir Zajec?
  • Haza
    8.9k
    Tu izlaze kakti insajderi sa svakakvim glupostimaOrc123

Lijepo Orc123, kakti insajderi sa svakakvim glupostima, dobro da ne slikam kaj si mi pisao private. Kad već misliš da pišem gluposti, onda budi faca do kraja pa ne piši private poruke sa žicanjem info.
    Napisao sam prije intervjua Zajeca naznaku onog što će se dogoditi. Ali lijepo je vidjeti kaj žicaroši misle o tebi...
    Za tvoju info jedinu glupost je napravio Zeko s intervjuom Krušelju, za to nisam kriv ni ja ni nitko drugi osim Zeke samog.
  • ElDorado
    2.4k
    pa odgovor je najvjerojatnije DA
  • The Octopus
    144
    Cudit cemo se kad nam polozaj u savezu bude nikakav. Ove stvari se cine kao protokolarne i ljudi ih cesto zanemaruju ali su iznimno bitne. Smjesta li mu netko ili ne je manje bitno jer ocito nije zadovoljio. Hvala za sve ali bilo bi lijepo da ga se pamti po dobrim i pozitivnim stvarima jer je to zasluzio, a nadam se da ce toga biti svjestan i povuci se na vrijeme da to uistinu i bude tako
  • Jurki
    16.1k
    Cudit cemo se kad nam polozaj u savezu bude nikakav. Ove stvari se cine kao protokolarne i ljudi ih cesto zanemaruju ali su iznimno bitne.The Octopus

Pa u tome i je problem kaj nas u Savezu nitko ne dozivljava pol posto. I da nas šamara ko kak stigne.
    Ko je za taj dio kriv? Ja mozda?
  • ElDorado
    2.4k
    e pa baš tak. Svi znaju ko je i kaj je Krušelj. I onda baš ideš njemu i to uopce nije intervju nego niz rečenica o gotovo nepovezanim temama izvucenim tak da iziritira prosjecnog zagrizenog navijaca. Od Vahe do Šimića i Štimca.
  • Neron53
    1.3k

A gdje sam ja to napisao da je meni ok da ne moze kako treba odraditi jebeni intervju.?
    Slobodno me citiraj
  • The Octopus
    144
    Potvrdio sam tvoj stav, samo sam se nadovezao haha
  • Jurki
    16.1k
    Koji kurac?
    Sta si do sada mislio da je najveci mozak kluba, da se bas on nadmudruje sa ekipom iz Saveza, da ga se pusti solo sa poslovnjacima/sponzorima?
    Neron53

Pa stvar je u tome da se ne smije reci kritika.. jos si rekel da sam ga zvređal. A rekel sam samo istinu.
    Kaj bi netko drugi i taj njegov dio trebal odraditi? Pa po tome ga ni ne treba u klubu.
  • Neron53
    1.3k

Eto izbaci ga
  • Jurki
    16.1k
    komentiramo stvari i kak si izjavil da mu je netko "slozil pušku".
    Nemres osobi koja je svjesna sebe sloziti pusku i da ta osoba prica stvari o kojima nije nadlezna i nema nikavih ovlasti i to pogotovo novinarima.
    Uostalom da zna kaj govori.. mogel je na pitanje vezano za Upravu i financije reci.. ok, dobro, intervju je gotov. A on je nadrobil toga prek prevec.
  • Neron53
    1.3k
    Mogli bi se svi Vi koji se nakon godine dana cudite njegovim izjavama zapitati sto s Vama nije u redu.
    Zeko je isti covjek kao i prije tocno godinu dana.
  • Jurki
    16.1k
    od prvog intervjua je imal nespretne izjave i preslo se prek toga.. tih se izjava svi dobro sjecamo. Jos se tu na Zoni komentiralo kak bi trebal pripaziti kaj prica. I da nemre ko predsjednik Dinama otici ko u birtiju pa da drobi ko drobilica.
    Ali sa retorikom nije isel tak daleko koja se kosi sa njegovom ulogom u klubu prema Statutu.
  • Neron53
    1.3k

Ajmo ispocetka:
    1. Da li mislis da je intervju sam dogovorio Zeko ili je dogovoren preko nekoga drugoga iz kluba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.