• Orc123
    10.9k
    garantiram da je vecina toga izvucena iz konteksta, ni prvi ni zadnji put da to nasi vrli novinari rade kako bi lakse prodali clanak!
  • ElDorado
    2.4k
    moguće. Uostalom to sam i napisao jos jucer u svojoj prvoj objavi. Ali ocekivao bi da se Zeko ocituje javno kak se to inace radi. Cijeli intervju meni zgleda kao da je za skolske novine. Volio bi da si i ti i ja u pravu.
  • Socrates
    139
    garantiram da je vecina toga izvucena iz kontekstaOrc123

Imaš li neki dokaz? Jesu li iz konteksta izvučene izjave kako bi bilo najbolje da se Dinamu prepusti naslov ili kako su Zvezdaši igrali gospodski? Kako to da se gafovi i izjave izvlače iz konteksta samo Zajecu?
  • Špan
    14
    Pa jer za razliku od nekih ne manipulira u izjavama niti laže. Iskreni “zagrebački dečec”s ulice i zagrebačkog betona. Nema pripremljene izjave, ne zamata u neke celofane i ne želi se dodvoravati nikome. Purger, inače. Naravno da takvi kao ti to ne shvaćaju. A po upisima i kontrama mi djeluješ kao jedan od onih koji zagovaraju zlo koje je trenutno odjebalo od Zagreba 500 km i neka je.

Gazda vam se za života neće vratiti u hrvatsku prijestolnicu pa si slobodno navijajte za Miška i Rijeku. Dinamo ostavite nama koji ga živimo i sanjamo slobodnog :heart: :strong:
  • masacusec
    4.7k
    @Socrates dragi, bas bi me zanimao tvoj odgovor u igri A ili B /forum igra na pitanje: Zajec ili mamić?
  • Socrates
    139
    Zajec ili mamić?masacusec

Kao trenera ću uvijek izabrati trenera koji je stvorio bedem u Europskoj ligi ispred trenera koji je skoro ispao od Luke Koper.
  • Špan
    14
    Neboj se, zna se to, odgovor je tu jasan. Ali mu ne zamjeri jer je nervozan malo bez Gazdice…. Svoje mišljenje vjerojatno nije izrazio na izborima niti je kurcem mrdnuo za našu stvar, ali mu pretpostavljam prvom smeta stadion, loša ponuda hrane i pića itd. Više se ni ne kriju!! Ali gmižu svakodnevno. Nas što volimo Dinamo je sve manje izgleda.

Boli me ona stvar, do 4.lige ću bodriti ovu priču ali ni jednog trenutka za kartama od kune i tim mračnim vremenima ja ne žalim. Šteta da nemam želudac pa da ignoriram ovakve!
  • GOAT
    2.2k
    Poštujem mišljenje ali se ne slažem. Stvar je perspektive i očekivanja.

Recimo da vodimo prvenstvo sa laganih 10ak bodova kako i trebamo zbog naseg proracuna koji nam daje puno vece mogucnosti izbora naspram ostatka HNL-a

Recimo da smo odgodili utakmicu i kasnije pobijedili Osijek u kupu umjesto glumili gospodu i recimo da nismo prodali Sucica usred sezone nakon toga se on mentalno isključio..

Sve bi mi ovo lakše podnijeli, Zajec bi mogao u novinama reći da je Mmaee novi Ramos i svima bi bilo simpatično (ne krivim njega za ove rezultate jer nam cijeli tim kriminalno igra obranu da si budemo jasni)

Također lakše bi bilo progutati prodaju buduceg standardnoga reprezentativca za osrednju svotu po europskim standardima jer imamo sposobnog sportskog direktora koji ce nam naći još 4 Sucica i nadoknaditi za izgubljeno i promašeno za sve ove prijelazne rokove unazad par godina.

Ali nemamo nista od toga i to ljudima stvara paniku, nervozu i sumnju u sve sto se trenutno dešava u klubu, moramo imati konkretne rezultate i planove za koje se mozemo uhvatiti i vjerovati da je ova sezona samo anomalija i da to vise necemo dozivjeti sljedećih xy godina..

Dok očekujemo spas u sportskom sektoru mi dobijemo izjavu kako Šimić ne bi bio los na toj poziciji? One komentare za Bišćana i Vahu necu ni spominjati.. taj intervju je ljude zapalio iz gore navedenih razloga jer su culi sve ono cega su se bojali
  • Neron53
    1.3k
    Jel tko pomislio da je Zeki ovo podmetnuto? Da ga je netko namjerno poslao na streljanu jer je znao kako ce se odvijati stvari?
  • Jurki
    16.1k
    Jel tko pomislio da je Zeki ovo podmetnuto? Da ga je netko namjerno poslao na streljanu jer je znao kako ce se odvijati stvari?Neron53

Ti se šališ s ovakvim pitanjima?
    Ako nije sposoban odraditi jedan jebeni intervju kak spada, onda nije sposoban biti ni predsjednik Dinama.
    Nema 5 godina da ne zna kaj prica. Ako ne zna kaj prica, onda je upitno kaj radi u klubu?
  • ElDorado
    2.4k
    Uostalom kaj nije demantirao sve ak je tak
  • Neron53
    1.3k

Sta bi se salio sa takvim stvarima.
    Svi znaju kakav je u intervjuima a navodno nitko ni ne moze s njim dogovoriti bilo kakav razgovor nego preko zna se koga.
    Vin-vin situacija za nekoga tko ga se zeli rijesiti ili ga uvaliti u govna da mu se dogovori intervju u 4 oka.
  • Jurki
    16.1k
    cekaj malo ako predsjednik kluba nemre odraditi intervju.. pa o cemu mi pricamo?
    I on bi takav trebal predstavljati klub pred Savezom, boriti se za interese kluba? I odrađivati protokolarne razgovore sa poslovnjacima????

Gospode Boze. Idem se ubit.
  • Neron53
    1.3k

Koji kurac?
    Sta si do sada mislio da je najveci mozak kluba, da se bas on nadmudruje sa ekipom iz Saveza, da ga se pusti solo sa poslovnjacima/sponzorima?
    Covjek jednostavno nije taj ali nije ni planirano da bude pa ga se ne treba vrijedjati radi toga.
    On je svoje odradio prije godinu dana.
  • Jurki
    16.1k
    ako je tebi ok da bu predsjednik kluba osoba koja nemre jebeni intervju odraditi, a da iza toga nebu repova i sranja onda nema nikih problema.
    Ili moze, ili ne moze obnasati tu duznost. Ne postoji trece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.