Što se HNLa tiče sigurno jedna od gorih.Nije najgori Dinamo u zadnjih 20 godina. — Jameson
Odigramo 2:2 s tovarima uz 2 igraca manje, vodimo dva puta tekmu i ekipa tu pise da upravu treba smjenit. Pa majku vam konacno da smo nesto odigrali. Nismo mi titulu doveli pod upitnik danas, neg protiv osijeka, slavena, gorice, istre itd. Pisite to tad, a ne danas. — Crni86
sportski sektor triba smjenit neovisno o tome oćemo li osvojit titulu ili nećemo. — don
Ovaj dio mi ide na zivce iskreno. Sve je puno natpisa uprava neka ide, uprava odlazi bla bla bla. A kako je papa napisao prije koji dan sd je bio pod io-om, prvom prilikom kada je dosao pod upravu maric je dobio pedalu. Znaci krivci leze negdje drugdje, a ne u upravi i treba ih ispravno adresirati.ko prigovara na upravu — don
Ovaj dio mi ide na zivce iskreno. Sve je puno natpisa uprava neka ide, uprava odlazi bla bla bla. A kako je papa napisao prije koji dan sd je bio pod io-om, prvom prilikom kada je dosao pod upravu maric je dobio pedalu. Znaci krivci leze negdje drugdje, a ne u upravi i treba ih ispravno adresirati — Crni86
što ti uradiš? Zaletiš se na Dinamovu klupu kao najveći imbecil. Na Maksimiru, u našoj jebenoj kući. Pa volio bi da su ga odalamili čim su god stigli. — Tongo Doumbia
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.