• rioda
    7.3k
    Budu nekaj rekli za javnost?Facke

Čije bi ti obraćanje sad i kako bi ono trebalo izgledati? Evo razmišljam i nisam siguran što sad ti recimo konkretno očekuješ od Zajeca/Manenice?
  • kajjaznam
    93
    Ne treba sad, al jedva čekam kraj sezone, da vidimo što će gospoda reći.
    Ono, nemrem jebeno vjerovat koji amazerizam od dovođenja igrača. Ma bolje mi je da šutim, sam bi mogo bigeca kresat
  • NitkoBitan
    23.6k
    Ne znam postoje li gori navijaci od Dinamovih na zapadnoj tribini, niti navijanja niti stajanja. Jbt tko moze sjedit na utakmici ovakvog naboja...

Ne znam jesu li se jednom pridruzili sjever u navijanju, apsolutna katastrofa. Bitno da su jaki u dobacivanju glupih komentara.

Samo neka placu o cijenu karata i dalje, takvi nisu i za nista drugo nego da im se odere koza.
  • mosad
    1k
    To što Zajec pričaThe Undertaker

Problem je većinom kad zajec uopće krene nešto pričati
  • kajjaznam
    93
    Ok i kaj sad, prvenstvo je spušeno, mogu Rijeka i Hajduk kiksat kolko hoće, mi ćemo kiksati više.
    Tko u klubu može provesti promjene. Cannavaro? On je bivši!
    Svaki put nakon izgubljenog prvenstva, trener bi došao i slagao si momčad. Ko će sad bit?
  • NORTE
    14k
    Miriše na skori raspad sistema u klubu.
    Trenutno smo u teškom problemu, a bojim se da ćemo ubrzo biti u još i većem...
  • kadsemasazatalasa
    23
    kad shvate da nema love od LP iduće godine.
  • NitkoBitan
    23.6k
    Kakav raspad sistema, previse citanja facebook komentara, Germanijaka i SNa. Ne bi da smo u dugovima do grla.
  • kajjaznam
    93
    kaj pustila pozitiva vezano za naslov. Nije prc, al ovo kao što si rekao stoji. Postat ćemo ko ova gamad s juga.
    Zemljo otvori se
  • NORTE
    14k
    Kakav raspad sistema, previse citanja facebook komentara, Germanijaka i SNaNitkoBitan

Nijedno od navedenog ne pratim.

Samo moj pogled na skoru budućnost kluba.
  • ZrnTSCHeZ
    891
    postoje li gori navijaci od Dinamovih na zapadnoj tribiniNitkoBitan

Zapad GORE je broj 1 po tom pitanju...ovi dolje na i oko godišnjeg sektora barem inače prate događanja oko dinama, iako su često otrovni od prve situacije...gore dođu derbi turisti koji se između prešetavanja po hot dogove čude kak ne igraju Špikić, Mišić i Petković...jer dok su oni zadnji put bili, svi su bili fit (i u klubu)
  • Jameson
    455
    Iznenade me upisi ovdje. Kao da čitam šizofreni Bili kutak. Stanite na loptu malo.

Ima još 12 kola do kraja.

Nije najgori Dinamo u zadnjih 20 godina.

Neće se vratiti Mamić u bilo kakvom obliku, bez obzira na ishod prvenstva. Koliko god to neki željeli ili se toga bojali.
  • Pacho
    266
    Zar ne zelimo sto vecu masivnost, fan bazu, broj clanova i sta vec ne? Ako da, onda i takvi imaju mjesto na stadionu, a ako ne onda nek se okupi par tisuca fanatika i to je to.
  • mlinchica
    2.6k
    Ne znam postoje li gori navijaci od Dinamovih na zapadnoj tribiniNitkoBitan

U obranu navijača sa ZD danas, u sektorima 6 i 7, gornji redovi, ispod šugave lože s tovarima.
    Za vrijeme bakljade s juga su nas dobro čuli, a i na kraju tekme.
    Onaj masni prasac Matana se smijuljio cijelo vrijeme, Bilić je dobivao porcije cijelu tekmu, a s Marinkom sam i ja malo popričala o “marketingu” na južnoj tribini.
    Žena se onak nervozno ljulja ko Benčićka i Kekin, brada joj se trese.. kaj si je dozvolila jedna uspješna poslovna žena, otići tamo u to leglo odvratnosti.

Uglavnom, ovaj put niti sam čula prigovore, niti se bježalo prije kraja, a dizalo se često, pljeskalo svim našim igračima, psovalo protivničke, baš kak treba u derbiju. I većinom tako bude na derbijima ili eu tekmama, valjda zato kaj su pune tribine pa se oni redovni pljuvači ne čuju i ne dolaze do izražaja.
    A to kaj se većinom sjedi se ne bu promijenilo na zapadu nikad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.