• Enco
    109

Nogomet je to , tu uzima tko stigne i gdje stigne.
    Uzimaju se provizije na transferima, uzima se od plaća .
  • don
    11.6k
    idalje ne minja činjenicu da smo izdržali sa 2 crvena kartona zbog očajnog hajduka koji ima 3 dobre utakmice u sezoni, a svaka ostala je stani pani, a i takvi nam biže 6 bodova. Nedopustivo, ali ajde, napisa san u Hnl temi da će oni derbije solidno odradit, jer i jesu, a da će se sjebat na malim utakmicama ka i do sad.
  • Paggini
    40.1k

Dobro je @Tongo Doumbia bio poentirao neki dan - mi i da budemo prvaci, nekim čudesnim anime obratom, to ne mijenja činjenicu da je dosta stvari truljavo i da ih treba preroštati i mijenjati - počevši sa sportskim sektorom, vjerojatno i ingerencijama ljudi u odborima/upravi a također (možda i ponajviše) sa strane igračkog/trenerskog kadra.

Da osvojimo nekim čudom prvenstvo, smirilo bi dosta nekoherentnog arlaukanja pa da ta ekipa može pisati "evo vam fritula hahaha" i biti sretni, ali isto tako - ne smije smetnuti s uma da su se dogodile kardinalne greške ove sezone koje se apsolutno ne smiju ponoviti.

Kažem, vjerujem da ćemo biti prvaci, da ćemo ići u LP, da će Baturina ići za 30 milijuna i sve te lijepe navijačke stvari, ali ne smijemo dopustiti da nas sve skupa zamaže i baci u euforiju kao ljetos.

Da se ne muljamo, ova uprava ima moju punu podršku još uvijek jer mislim da kad se sve podvuče - dobro vode klub. Da nismo popili eurogolove protiv Osijeka, da su ušle silne stative, prečke (sa Batijevom prečkom protiv Osijeka smo na 30?) ziceri, da je Baturina pazio s loptom na Poljudu, da Rog nije promašio dva mrtvaca na Maksu, sad bi imali 7, 8 bodova prednosti, igrali bi nam klinci, svađali bi se tko će nam pjevati na trgu, još uz to - rekordna Liga prvaka i šta bi bilo? Uprava bi bila top većini navijača.

Jebiga, prelako bi mijenjali čimbenike koje nije lako zamijeniti.
  • Georg Koch
    5.5k
    Uzet cu malo Krizyev posao statistike, te ga spojiti sa nekom pozitivom koju ne znam odakle cupam pa cu ovako napisati.
    Prosle godine 12 kola prije kraja (koliko je i sada), mi i Rijeka smo imali po 47 bod, dok je Hajduk imao 52 boda.
    Dakle kaskali smo 5 bodova.
    Istini za volju imali smo tekmu manje, koju smo naknadno igrali u 4.mjesecu protiv Varazdina i upisali 3 boda.

Sezonu smo zavrsili sa 14 bodova vise od Hajduka te 8 bodova vise od Rijeke.

Dakle ako se ovaj finalni poredak usporedi sa nasim "trenutnim kaskanjem", mi smo itekako zivi.

Naravno, nitko nije slijep, igra je ocajna i ne ide nam u prilog niti igra, niti ozljede, niti momentum, niti bilo sto.
    Ali i dalje stojim za tim da Dinamo itekako ovisi sam o sebi.
    Ako uspijemo nanizati veci broj pobjeda sada, uz medjusobni sraz dva konkurenta naredni tjedan, te njihovo sigurno kiksanje koje ce se i inace dogadjati, mi jos imamo nade.
    A bome ako iscupamo ove sezone ovo, mozemo ici u neke povijesne knjige.
    Mozemo li? Nadajmo se. Ajmo za pocetak uzeti 3 boda u Koprivnici te doma Loksu, i onda u dvotjednoj reprezentativnoj pauzi i povratku ozlijedjenih nadati sei napretku u igri.

Ajmo Dinamo!
  • Paggini
    40.1k

Rekao je Mišić svojevremeno da igrači ni ne gledaju tablicu prije ožujka! Al će se šokirati kad jutros poslije treninga uz kavicu i cigare vide na kojem smo mjestu...
  • Georg Koch
    5.5k
    :rofl:
    Ako Dinamo sada nanize 5 pobjeda za redom (Belupo, Lokomotiva, Varazdin, Istra te Osijek) bit cemo prvaci sigurno.
    Evo nek ostane zapisano :cool:
  • Crle
    784
    Možda je i bolje da ne budemo prvi pa se ovo ozbiljnije shvati i sve dovede na nivo na kakvom bi trebalo biti.
  • Iskrenjak
    267

Ima tu nešto nažalost, jer ovaj pad na svim razinama nije počeo ove sezone.
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Ako Dinamo sada nanize 5 pobjeda za redom (Belupo, Lokomotiva, Varazdin, Istra te Osijek) bit cemo prvaci sigurno.
    Evo nek ostane zapisano :cool:
    Georg Koch

ma ne treba čak ni svih 5 pobjeda, imaju pravo čak na jedan kiks i opet će sve biti dobro.
    ako podignu uspješnost osvajanja bodova do kraja sezone na cca 80% - uzet će naslov.

8 pobjeda
    4 neodlučena

kažem ja - to će biti dovoljno za naslov.
  • Crle
    784
    Pa da, i prošla sezona nam je bila gdje smo si sami mazali oči koliko god su neke stvari bile vidljive. Ove sezone vjerojatno ne bi bilo tako no možda veći pritisak nakon izgubljenog prventva nije ni toliko loš.

Tu će se vidjeti da li stvarno možemo ili ne
  • kadsemasazatalasa
    30
    Nevjerojatno mi je da se piše da je možda i bolje izgubiti prvenstvo. Izgibit ćemo ga jednom (možda već ove godine), ali jeste vi svjesni da gubljenjem prvenstva gubimo i Ligu prvaka, a samim time i ogromne novce? To nas naravno stavlja i u nepovoljan položaj kod prodaje Baturine, a ugovori igračima nisu mali.

Prvenstvo je ove godine možda i nikad bitnije. A mi nikad gori.

Uprava je izgubila kompas valjda misleći da će se prvenstvo samo osvojiti i sad ne znaju što napraviti. I tu smo gdje jesmo. Gori nam pod nogama.
  • OsamŠest
    4.6k
    Bit ćemo prvaci.
  • IceMan
    2.6k
    Jučer nakon dost vremena bio na zapadu, i planuo sam na likove koji dođu snimat ovdje baklijadu tovara…

Još da im nisu i napisali… :roll:

Kakvih sve likova ima koji navijaju za nas.

Čudo.
  • pjetlić
    70
    I ja. Uzas, ubise mi cijelu utakmicu, opći trulež.
    Isao gledat u miru radi nervoze, pozalio.
  • Kulminacija
    32
    Nisam mogo vjerovat svojim očima da nakon poruke pol tribine drži mobitel u ruci. Ljudi stvarno ne kuže da im samo na taj način daju na važnosti, a oni prave debile od nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.