• NitkoBitan
    23.7k
    Pamti pa vrati, a vratit cemo vrlo skoro.
  • Peškaman
    6.3k
    Nije najgori Dinamo u zadnjih 20 godina.Jameson
    Što se HNLa tiče sigurno jedna od gorih.
    S druge strane jedna od najboljih sezona u Europi.

24/25(u 24 kola) - 34 primljena gola u HNLu + ispali u 1/4 kupa
    23/24 (36 kola) - 30
    22/23(36 kola) - 28
    21/22(36 kola) - 22
    20/21(36 kola) - 28
    19/20(36 kola) - 20
    18/19(36 kola) - 20
    17/18(36 kola) - 34
    16/17(36 kola) - 24
    15/16(36 kola) - 19
    14/15(36 kola) - 21
    13/14(36 kola) - 26
    12/13(33 kola) - 20
    11/12(30 kola) - 11
    10/11(30 kola) - 12
    09/10(30 kola) - 20
    08/09(33 kola) - 26
    07/08(33 kola) - 34
    06/07(33 kola) - 22
    05/06(32 kola) - 21
    05/04(32 kola) - 37
  • vlatkomarkovic
    367
    Polako ljudi, -7 je, nije -17, dvanaest je kola do kraja. Ja sam se vratio nakon hlađenja pa ću pokušati biti pozitivan u rezimeu. Rijeka je imala kiks a Tovarima smo uzeli dva boda s dva crvena, koliko god to glupo zvučalo.

Kakav je točno problem da igramo i i tu Konferencijsku ligu? Pričate o tome kao da je nekakvo zlo. Igrali smo ju i 23/24 pa evo, živi i zdravi. S tim da imamo dobrano sposobnije i odvažnije ljude u klubu nego li tada. Sve drugo je lajanje na mjesec, čisto da se laje.

Ok i da ne budemo prvaci, izgradili smo koeficijent a tu je i lova od ove sezone koja tek pristiže. Realno je golem napredak u tom nekakvom “halfspaceu” kog prije nismo iskorištavali. Vidjeti će se vjerojatno i kako članovi dišu, povećati postotke i u tom segmentu, poticati ljude još više na suradnju da bi na kraju to sve skupa i kapitalizirali. Radije podržite kupujte artikle od kluba a ne od pijačara, pohađajte tekme pa će i kritike biti logične i opravdane, ovako samo drvite bez potrebe.

Ponavljam, meni je najvažnije vidjeti da su ljudi u klubu odvažni. Nije bilo dobro? Rotiraj, radi, rovari i nema stajanja u mjestu. Sve drugo će doći jer i uspješnost vođenje sportskog kolektiva dobrano leži u iskustvu i učenja na kiksevima.

E sad dio koji zamjeram upravi je Marko Marić. Nedavno sam i sam pod naletima ljutnje uspio promašiti širu sliku. Sad vidim da je sav gnjev bio kanaliziran na krivo mjesto. Marko Marić gospodo. Glavni i odgovorni za sve što gledamo i doživljavamo.

E sada se sada želim vratiti na ovu odvažnost ljudi u uredima. Ako je Marić uspio platiti glavom i ako su se oni odlučili na takav potez usred sezone, tako vjerujem da će uspjeti privući neko jače strano ime za tu važnu poziciju uskoro.

A onda nas čekaju puno svijetlija razdoblja od ovoga. Strpljenja malo, kontinuitet se tako gradi.

Živio Dinamo i vidimo se u KC!
  • Dudu9
    1.5k
    Zadnji derbi isto sranje na Maksimiru, pisalo se da se neće to više ponovit biti će neke preinake, zaštitne mreže ovo ono, od toga svega u dinamu se sjete zadnji dan postavit ogradu i na kraju utjecaj politike morali maknuti, opet isto sranje niko kriv idemo dalje
  • Facke
    5.3k
    Ove je se same suma svih nasih gluposti ovu sezonu.
    Mucili sme se do zime. Dobili sme legendarnu recenicu sredstva su spremna prije pocetka zimskuga roka. I tu se je vec trebal napraviti veliki rez. Tu su vec trebali nekvitetni napustiti Dinamo i trebala su se dovesti pojacanja na kriticne pozicije. I tu se je opet fulale. Pa ljudi moji to je same slika toga na terenu.

Kanga je dosel kesne, Belcar v zadnji dan roka, tokom priprema su dosli Galesic i Franjic. I to je to. A to je pre male. Pa ljudi moji nama RPG igra desne krile. Pod Bjelicu je Moha tu ulazil. Mi kvalitetne desne krile v momcadi nemame. Cordoba i Mbuku protiv Rijeke i Hajduka nisu ni minute dobili. A trebame igrace da resiju takve tekme. Pogotove na krilnim pozicijama.

Treba se napraviti rez, trebaju nam strucni ljudi v klubu teri budu vodili sportsku politiku. Ove je strasne. Nema zajednistva v momcadi. To ni Cannavaro nije mogel popraviti. Ali eto sam si je kriv. Cemu se vraca Mmaee, teri je probleme delal. Sigurne ga je momcad sjajne prihvatila nazad u kadru. Ima 800.000 € placu a zajna je truba. Sigurne su stim si v momcadi zadovolni. I to uopce ne dela nemira unutar ekipe. Da da.

Onda ni nemas zajednistva v vodstvu kluba. I se lose kaj sme na kraju imeli pod Perasicu u Barisicem nisme popravili. Nek sme same tem putem nastavili dalje i nist al bas nist nisme nafcili.

I onda zemes Cannavara za trenera. Gledel sam snimke, cital o njegovom stilu igre i ove kaj mi imame ne lici na to. Ali po mene je Cannavaro tu momcad zgubil relativne brze. Em ak ovak komunicera s momcadi kak na presicama, laku noc. Zivi uzas. Bole da govori na talijanskem nek se muci s engleskem. Vracanje Mmaee-a , sjajen potez da ti momcad okrene odma leda. Poraz od Rijeke , onih 4:0 je bila ta zajna tocka. Posle toga Osijek, Hajduk. Tu su decki neke male pokazale preku svoje motivacije. Takticki, postave za mene kaj Cannavaro dela = 0 bodova. Zamjene jos gore.

Vec je Cannavaro jednom ponudil ostavku. Sad nakon ove tekme govori "mozda smo zabili prerano, kod 2-1 nam je najbitnije bile ne primiti gol ali onda je karton sve premenil, ideja nam je vratit igrace pokusat cemo popravit stanje Misica i Petkovica, ja sutra mogu otici to nije problem". Kakuv je to stav trenera? Posaljite ga otkud je dosel.

Bjelica je sa svim bil u pravu. I to ga je kostale posla. Videl je de su problemi, isel je u sukob uz podrskuh nekih igraca i onda ga se je odpilile.

Jos bi dodal da nasa momcad ni one najosnovnije stvari ne pokaze na terenu u velike vecine utakmica HNLa. A to nisu 3 treneri bili v stanju popraviti. Nas jedini spas je dober trenerski psiholog i pozitivna glava. A to Cannavaro po mene nije. Po mene se je zgubil odavne. El ni on nije u stanju neke popraviti.
  • don
    11.6k
    Odigramo 2:2 s tovarima uz 2 igraca manje, vodimo dva puta tekmu i ekipa tu pise da upravu treba smjenit. Pa majku vam konacno da smo nesto odigrali. Nismo mi titulu doveli pod upitnik danas, neg protiv osijeka, slavena, gorice, istre itd. Pisite to tad, a ne danas.Crni86

sportski sektor triba smjenit neovisno o tome oćemo li osvojit titulu ili ne.

stvarno bi dali istim tim ljudima koji su krojili ovu sportsku politiku još jednu sezonu? Istim ljudima koji će najvjerovatnije izgubiti titulu od očajne konkurencije..
    Mislin da bi malo ko prigovara na upravu ili bilo koga da se izgubila titula, ka šta je Haza gore napisa, Kekove Rijeke ili Valdasovog hajduka. Izgubia pa izgubia, ne možeš i nećeš svake godine biti prvak. Ali ovakav rezultat u nikad mirnijem litu, raspadu konkurencije je nešto za šta se moraju snosit posljedice i postavit si pitanje, šta će bit kad budemo imali zapravo klubove koji su Dinamu konkurentni? Jer, budimo realni, ni Rijeka, a ni hajduk nam nisu konkurenti, već sami sebi.

sramota i ništa drugo.
  • dmil
    521
    pa mi ni nemamo vise sportski sektor, tako da se nema koga smjeniti hahah

Maric je bio kurac godinu dana, smjenilo ga se, 22 dana kasnije, mi nemamo SDa ni na vidiku, ocito je bio prevelik stres razmisljati Maricevim alternativama dok je jos bio u klubu, pa sad valjda provodimo javnu nabavu za novog SDa
  • Crni86
    8.5k
    sportski sektor triba smjenit neovisno o tome oćemo li osvojit titulu ili nećemo.don

Ovo je jasno kao dan. I oni koji su cuvali guzicu sportskom sektoru moraju isto tako ici.

ko prigovara na upravudon
    Ovaj dio mi ide na zivce iskreno. Sve je puno natpisa uprava neka ide, uprava odlazi bla bla bla. A kako je papa napisao prije koji dan sd je bio pod io-om, prvom prilikom kada je dosao pod upravu maric je dobio pedalu. Znaci krivci leze negdje drugdje, a ne u upravi i treba ih ispravno adresirati.

Moja poanta je da se ljudi cude ko pura dreku. S obzirom na sve ovo danas je cak i bilo okej. Nismo nista novo otkrili i bod s rivalom nije sramotan, ali sve ostalo je (osijeci, gorice, belupa, istre i sl.)
  • don
    11.6k
    Ovaj dio mi ide na zivce iskreno. Sve je puno natpisa uprava neka ide, uprava odlazi bla bla bla. A kako je papa napisao prije koji dan sd je bio pod io-om, prvom prilikom kada je dosao pod upravu maric je dobio pedalu. Znaci krivci leze negdje drugdje, a ne u upravi i treba ih ispravno adresiratiCrni86

znam naravno, Marić nije moga bit smjenjen od uprave jer je imenovan za SD za vrime dok je predsjednica uprave bila Vlatka, zato san i napisa sportski sektor, a ne uprava. Znači oni koji su imali prste u kreiranju ove sportske politike. A tko su oni, to znaju ljudi u klubu i neka rješe to. Barem znamo da im je cilj dobrobit kluba.
  • rioda
    7.3k
    Zna li netko čija interventna (koja uprava) je s Torcidom na jugu?
  • Kulminacija
    32
    Zagrebačka, a organizaciju vodi specijalna policija. Gledo sam sa zapada i brutalno ih je treslo... Neobjašnjivo.
  • kadsemasazatalasa
    34

Ono je baš debilizam.

Ima li neki suvisao odgovor čemu to?
  • Tongo Doumbia
    6k
    Nisam za bilo kakav oblik nasilja u sportu. Nisam ni za gađanje Rakitića na Poljudu bakljama, nisam za gađanje Baturine koje su provodili oni ranije. Nisam ni za “vraćanje” usluge jer eto “i oni su takvi”. Jednostavno smatram da je svaki igrač sportaš i profesionalac, koji u tom trenutku nosi “krivi” ili “pravi” dres, ovisno o situaciji.

Ali opravdavati ovo što je Lučić jučer napravio mi je smijurija. Majstore moj, lik te prije toga pokupi kopačkom, plati svoju kaznu crvenim/ isključenjem, ide na hlađenje a ti u Maksimiru imaš veliki bod u tom trenutku. I što ti uradiš? Zaletiš se na Dinamovu klupu kao najveći imbecil. Na Maksimiru, u našoj jebenoj kući. Pa volio bi da su ga odalamili čim su god stigli. Uostalom, svoje pravo lice pokazao je i protiv Rijeke i nebrojeno puta prije. Na svoje sam oči i na Maksimiru viđao njegove provokacije na zagrijavanju. Najbolje da su nam igrači ostali gledati to i blenuli u njega “gospodski”, što i promoviramo.

Prvi sam osudio Stojkovića iza Milana kad je na sličan način provocirao i tražio reakciju. Ali ako se netko zaleti na tebe i želi fizički kontakt, to veze nema sa sportom i zaslužuje ono što se dogodilo. Idi u Kaštel Lukšić pa glumi idiota, seljačino.
  • Paggini
    40.1k
    što ti uradiš? Zaletiš se na Dinamovu klupu kao najveći imbecil. Na Maksimiru, u našoj jebenoj kući. Pa volio bi da su ga odalamili čim su god stigli.Tongo Doumbia

Mislim da se nije skužilo jer se ne apostrofira da je Baturina ubacio loptu ala tovari prvi derbi prije Munchena, sudac je svirao kraj i Lucic nabio loptu u našu klupu (a s obzirom na njegove vještine, potpuno je promašio klupu), nakon čega se zaletio na tu istu klupu.

Ne vidim šta smo mi točno trebali u toj situaciji, ispričavat se?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.