• mali M
    7k
    pa svakako al to se moglo pokazati sa čvrstim stavom da nema "5 i vagon igrača", nego možeš dobiti 3 i pol i bok. pa kako je na kraju dopeljan Galešić.. Ponavljam, Dinamo 2 će nam spasiti brdo Jankovića, Crnca i sličnih.. pa kad Miško neće imati polugu trgovati i tim postotcima brzo će oni korigirati cijene.
    Al opet kažem, zakon tržišta. Ja ne vidim ništa krivo u tome što rade iz dva razloga.

Prvi je da živimo u prošlosti sa cijenama i 3mil je nekadašnjih 1.5mil. Moramo to više prihvatiti i odrasti, a ne živjeti u prošlom stoljeću da je milju eura enoooooormna cifra. To što je naš SD prodavao u bescjenje je drugi par čarapa.

Drugi razlog je da Rijeka i Loksa imaju prostora riskirati i pokušiti džabe igrače sa strategijom APP. Dinamo nema, jer smo tako i nakrcali brdo prosječnih igrača. Uz dužno poštovanje, rađe bi da smo Pašalića doveli za cca 3.5-4mil, nego da gubimo vrijeme sa Hoxhama, Cordobama, Mbukuima i nadamo se da smo pogodili, a želimo ujedno igrati na visokoj razini nogometa za koju dotični još nisu spremni.. jednostavno je tako svugdje u svijetu, pa i Real plati igrača kojeg procjeni da mu treba 30-50mil eura. Ne razmišlja o ucjeni jer nema vremena razvijati i igrati se kocke sa nekima dok ganja vrhunski rezultat..

Dal mi se sviđa što Miško i Šikić rade, pa apsolutno ne, gadovi su i ljigavi to im piše na čelima, ali, da li smatram da za neke igrače koje praktički "razviju" za nas trebamo dat lovu, DA, smatram da trebamo.
  • ElDorado
    2.3k
    Fruk je bio dogovoren i na njemu je inzistirao Bišćan. Sve je bilo dogovoreno i onda mu se poslije toga više nitko nije javio. A kolko on nije za Dinamo to nek odluči netko drugi. Niti ti niti ja.

Edit: sad je ista stvar s Prširom. Omake tvrdi da bi nam bio idealna šestica, Paušić ga strašno hvali. Pol drugih sa Zone pa koji će nam on kurac. Gdje je istina? To samo igrač može dokazati i pokazati ako ga dovedemo. Slično je uostalom i s Belcarom. Ništa nije garancija. Ali ako dovodiš nepoznatog lika iz 12. momčadi kolumbijske lige i najavljuješ ga kao raketu...hmmm mogućnost za promašaj je daleko veća.
  • Bosskovitz
    15.2k
    ja mislim da bi se i Pašalić i Šotićek snašli nakon prilagodbe u Dinamu, dapače, čak mislim i puno brže od njegamali M

Pa naravno. Moja ključna kritika je u tome da se od stranih igrača očekuje da budu bolji od domaćih, s čime se načelno slažem i između domaćeg i stranog igrača bih uvijek izabrao domaćeg, ali se isto tako očekuje da se na puno manju životnu i profesionalnu promjenu priviknu puno brže - što je posve suludo.

Igrač koji prelazi iz Lokomotive u Dinamo mijenja način treninga, mjesto treninga, veći mu je pritisak jer je u kompetitivnijoj sredini, ali i dalje živi na istom mjestu, u svom gradu, sa svojim prijateljima, obitelji, običajima, jezikom i slično. Jesu oni brutalno plaćeni profesionalci, ali nisu roboti. Ljudi s desetljećima iskustva dobiju par mjeseci vremena za prilagodbu kad mijenjaju poslove u istom gradu, a neki ovdje otpisuju klince od 21 godinu nakon 6 mjeseci.
  • Ali
    2.5k
    Pitanje za sportski odjel.

1.Koja je logika ako ste vidjeli da Petko gotovo sigurno nece nastupiti na proljeće da ostanemo samo na Kulenoviću ? I dovedere Kangu, kojem treba bar sest mjeseci kojih nemas za prilagodbu
    A imao si na kajzerici Čopa ! Dakle dečko trpa kao blesav, prilagidba 15minuta maks.
    Pogotovo jer ocekujes da ces dominirati i imati hrpu ubacaja , a on je pravi "fox in the box" , takav nam treba. A da ne kazem da si oslabio Rijeku ako ga umjesto folje dovedes na maks.

Ova ekipa ima puno previse neintelihentnih igraca, Hoxha, Kule, Cordoba... to je previse
    Dodaj jos golmana papka koji se boji svoje sjene, i vrh je letargicni Mae... i dobijes sto dobijes svaku utakmicu kreces iz minusa ili jednog ili dva gola.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Što danas nisu stavili maeea po ovom vremenu da igra, pobijelio bi od muke :monkey:
  • Jurki
    16k
    Ova ekipa ima puno previse neintelihentnih igracaAli

Al tu nije problem nogometna inteligencija vec obicna ljudska. Znaci oni cijelo vrijeme idu po strani de ima vise vode?????
    Koja picka materina kaj je z mozgom????
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Što prije dovesti dotičnog, tko god on bio...
  • Danko
    1.6k

Zašto? Po svemu sudeći, vjv će biti flop.
  • Dadox
    90
    Meni se čini da oni imaju dogovorenog SD,ali se čeka kraj sezone jer radi u klubu.U školi se pripremuju rezovi,jučer se šuška o potpisu Mudrog.Čini se da se potezi vuku s nekim u dogovoru.Moguće da je i Boromisa.
  • Cif
    285
    kaj če nam Mudri?
  • Dadox
    90
    ne ulazim u te rasprave samo pišem ukoliko ima istine da je doveden da vjerujem da je u dogovoru s novim SD.Pada mi na pamet Boromisa koji daje sve preporuke za Cesara na klupi.
  • Cif
    285
    pitam.To je rotacijski igrač za Dinamo.A već sada Dinamo ima 20 rotacijskih igrača
  • Enco
    110

Moguće je ovo kaj za sd-a govoriš, a za školu sam i ja čuo da bu svašta.
  • dmil
    521
    Ako mislite da ce poslije Marica biti bolje, sjetite se da je klub nakon njega potpisao Belcara i Mudraziju, dva profilno nepotrebna igraca (a i kvalitativno). I to na pozicije koje na uopce nisu goruce, tipa lijevi bek, šestica, golman, napadač, desno krilo. Sportsku politiku nam i u izostanku SD (proslo je mjesec dana, prijelazni rok se blizi), vode apsolutno nestrucni ljudi i bojim se da nas s njima ceka jos jedna ovakva sezona.
  • Danko
    1.6k

A da nije mikić?
    Dobro pozna cesara, zagovara igrače iz hnl (mudražija, belcar)...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.