• mali M
    6.9k
    pa svakako al to se moglo pokazati sa čvrstim stavom da nema "5 i vagon igrača", nego možeš dobiti 3 i pol i bok. pa kako je na kraju dopeljan Galešić.. Ponavljam, Dinamo 2 će nam spasiti brdo Jankovića, Crnca i sličnih.. pa kad Miško neće imati polugu trgovati i tim postotcima brzo će oni korigirati cijene.
    Al opet kažem, zakon tržišta. Ja ne vidim ništa krivo u tome što rade iz dva razloga.

Prvi je da živimo u prošlosti sa cijenama i 3mil je nekadašnjih 1.5mil. Moramo to više prihvatiti i odrasti, a ne živjeti u prošlom stoljeću da je milju eura enoooooormna cifra. To što je naš SD prodavao u bescjenje je drugi par čarapa.

Drugi razlog je da Rijeka i Loksa imaju prostora riskirati i pokušiti džabe igrače sa strategijom APP. Dinamo nema, jer smo tako i nakrcali brdo prosječnih igrača. Uz dužno poštovanje, rađe bi da smo Pašalića doveli za cca 3.5-4mil, nego da gubimo vrijeme sa Hoxhama, Cordobama, Mbukuima i nadamo se da smo pogodili, a želimo ujedno igrati na visokoj razini nogometa za koju dotični još nisu spremni.. jednostavno je tako svugdje u svijetu, pa i Real plati igrača kojeg procjeni da mu treba 30-50mil eura. Ne razmišlja o ucjeni jer nema vremena razvijati i igrati se kocke sa nekima dok ganja vrhunski rezultat..

Dal mi se sviđa što Miško i Šikić rade, pa apsolutno ne, gadovi su i ljigavi to im piše na čelima, ali, da li smatram da za neke igrače koje praktički "razviju" za nas trebamo dat lovu, DA, smatram da trebamo.
  • ElDorado
    2.3k
    Fruk je bio dogovoren i na njemu je inzistirao Bišćan. Sve je bilo dogovoreno i onda mu se poslije toga više nitko nije javio. A kolko on nije za Dinamo to nek odluči netko drugi. Niti ti niti ja.

Edit: sad je ista stvar s Prširom. Omake tvrdi da bi nam bio idealna šestica, Paušić ga strašno hvali. Pol drugih sa Zone pa koji će nam on kurac. Gdje je istina? To samo igrač može dokazati i pokazati ako ga dovedemo. Slično je uostalom i s Belcarom. Ništa nije garancija. Ali ako dovodiš nepoznatog lika iz 12. momčadi kolumbijske lige i najavljuješ ga kao raketu...hmmm mogućnost za promašaj je daleko veća.
  • Bosskovitz
    15k
    ja mislim da bi se i Pašalić i Šotićek snašli nakon prilagodbe u Dinamu, dapače, čak mislim i puno brže od njegamali M

Pa naravno. Moja ključna kritika je u tome da se od stranih igrača očekuje da budu bolji od domaćih, s čime se načelno slažem i između domaćeg i stranog igrača bih uvijek izabrao domaćeg, ali se isto tako očekuje da se na puno manju životnu i profesionalnu promjenu priviknu puno brže - što je posve suludo.

Igrač koji prelazi iz Lokomotive u Dinamo mijenja način treninga, mjesto treninga, veći mu je pritisak jer je u kompetitivnijoj sredini, ali i dalje živi na istom mjestu, u svom gradu, sa svojim prijateljima, obitelji, običajima, jezikom i slično. Jesu oni brutalno plaćeni profesionalci, ali nisu roboti. Ljudi s desetljećima iskustva dobiju par mjeseci vremena za prilagodbu kad mijenjaju poslove u istom gradu, a neki ovdje otpisuju klince od 21 godinu nakon 6 mjeseci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.