• Dadox
    90
    Moguće je…Sve mi vuče na “slovence”.
  • SAS1987
    16.4k
    Mene nitko nije zvao :lol:
  • Sajla
    7.5k
    sjetite se da je klub nakon njega potpisao Belcara i Mudrazijudmil

a onda to zaboravite jer smo Belcara posudili i može se na ljeto vratiti otkud je došao, a nisam nigdje vidio ni da je Mudri potpisao.
  • kajjaznam
    93
    Bilo je zajeba velikih ove sezone, a bome i prošle i gro love se bacilo u vijetar.
    Al najveći zajeb je kaj nismo za 5,5M€ uzeli onog zadnjeg veznog iz Qarabaga.
    Rog- tko je odobrio njegov ostanak
    Ristovski - ko mu je dao novi ugovor
    Hoxha - osim gola Rijeci lani i sad protiv Gorice veliko ništa, igra privatne tekme.
    Znači i bolji roster bi nam složio tovar na dopu igrajući Football Manager-a na rookie levelu.
    Bijesan sam ko pas, otkako sam došao s tekme, dve riječi doma nisam izrekao, kolko su me ovi ubili.
  • SAS1987
    16.4k
    Al najveći zajeb je kaj nismo za 5,5M€ uzeli onog zadnjeg veznog iz Qarabagakajjaznam

Mislim da bi ga uzeli da znamo kak mu je ime :lol:
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Jel nije prije par mjeseci ovdje na forumu bila tema "koje igrače biste zadržali na ljeto" ili tak neš? Baš me zanima jesu li igrači koje se tada htjelo zadržat u klubu opravdali očekivanja Zone. :rofl:
  • jedan u nizu
    12.2k
    Al najveći zajeb je kaj nismo za 5,5M€ uzeli onog zadnjeg veznog iz Qarabaga.kajjaznam

Julio Romao?

Lik je besplatno presao u Ferencvaros inace ove zime.
  • kajjaznam
    93
    Ma pusti me mozak mi ne radi, al kolega je napisao Romao. hvala ti
  • Orc123
    10.8k
    nama ti ne trebaju zadnji vezni...mi vec 3 sezone dovodimo zadnjeg veznog, bar jednog ali svaki put se zajebemo pa dovedemo ofenzivnog veznog koji kao moze to igrat....
  • ruicosta
    220

Bar smo na LB pokriveni
  • kajjaznam
    93
    al koji mozak s jajima moraš bit. Znači lani iz naftalina izvučemo KTC-a koji je bio otpusan i on i dalje je tebi prva stoperska opcija.
    Nemam niš protiv njega, dapače među jedinima koji pokazuje kak se sa srcem igra za ovaj klub, iako je njegovo vrijeme prošlo
  • Dudu9
    1.5k
    Kad su rekli da za trenera samo jako ime pa doveli Cannavaro samo zato što je zlatna lopta baš populistička ideja slična hajdukovim, tako da se bojim novi SD kakav će imati CV
  • Odani Zgd
    79
    Nadam se dobrom odabiru.Samo da ne bude neka legenda kluba koja se bude učila zanatu kao predhodnik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.