• NitkoBitan
    23.7k
    Vjerujem, vidimo se u Koprivnici.
  • kajsitilud
    580
    Nismo zasluzili.DiddyGuela

Ne kuzim ovu retoriku. Ak cemo imat najvise bodova, onda smo zasluzili naslov. Dosta jednostavna matematika.

Ja se vodim Mikijem i njegovom vjerom. Ako se vrate Petko i Misic, vjerujem u niz pobjeda do kraja sezone.
  • Yovitssa
    878
    Ganjati titulu i dati priliku mladima. Nisu Cordoba, Ristovski i Mmae ništa bolji od Horvata, Mikića i Jakira mlađeg.
  • NB86
    16k
    Tuga, jad, depresija, nemam u ovom trenutku nikakve vjere ni optimizma, prvo trebaju dobit belupa da bi uopce o tome poceo razmisljat, danas su imali priliku 100ti put preokrenut sezonu i odigra se ovako glupa utakmica
  • M94
    1.6k
    Ganjat titulu ali ne vjerujem u osvajanje nakon derbija.
  • Markelo
    3.2k
    "Da nije Malenica čuda skidao dobili bi Osijek"
    "Da nije loše drenaže prošli bi u kupu"
    "Da nije crvenog kartona bilo na Rujevici bila bi to egal utakmica"
    "Da nije bilo crvenog protiv tovara, dobili bi ih"

Postaje stvarno već smiješno
  • Jay
    698
    Vjerujem dok god postoji matematicka sansa.
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Vjerovao sam do sad, a još više ću vjerovati ako će do kraja prvenstva u sastavu biti igrači poput Noe Mikića, Leona Jakirovića i još nekih mladih im kolega!
  • purger39
    34
    Ljudi, kakvo predavanje?! Pobjediti sve do kraja, ovi međusobno odigraju 2 x i još izgube pokoji bod u nekim utakmicama i eto nas na prvom mjestu, pa makar i u zadnjem kolu...
  • ŽacZgb
    139
    Za budućnost kluba je najbitnije da jogurt nije prvak

Vidim da je dosta popularno na Zoni navijati za Rijeku,samo da tovari ne budu prvi čak i u situacijama kad smo igrali iza riječana i kad bi se njihovim kiksom približili prvom mjestu.
    Meni je Dinamo prvi i jedini,ja hoću da Dinamo bude prvak. Boli me ona stvar i za Hajduk i za Rijeku ako Dinamo nije prvi!
  • Big Daddy
    1.4k
    Pobjediti sve do kraja, Pobjediti sve do kraja, Pobjediti sve do kraja,… sam sebi sam vise dosadan s istim sranjem 10 kola zaredom, i svaki put dobijem po baburi… Koliko su svi ostali kiksali, da smo normalni, bili bi 10 bodova ispred svih, a ovak….
  • Guest1986
    69
    U igri je 36 bodova. Nije tu nista gotovo ali nemam povjerenje u trenera. Svejedno apsolutno vjerujem u naslov i vjerovao bi i da je minus 7 a 3 utakmice do kraja koliko god nerealno bilo. Ali boli me uvo navijac sam i nemam kaj bit objektivan. Vidimo se u Koprivi
  • quizzy86
    166
    Za titulu bi trebali pobijedit sve do kraja i nadat se kiksovima ostalih.. ja vjerujem da mi možemo dobit svakog.. ali ne s ovakvom igrom i pristupom te teškim disbalansom u svlačionici, zato je u titulu jako teško vjerovat
  • Infinity
    17.5k
    U igri je 36 bodovaGuest1986

Potaknuo si me da izvucem statistike. Do kraja je 12 kola ili kako ti velis 36 bodova.

Najplodnijih 12 kola kod Hajduka je bilo prvih 12 kola u kojima su osvojili 27 od 36 bodova.

Rijeka je takodjer najplodnije razdoblje imala u prvih 12 kola, a izjednacili su ga u razdoblju od 12. do 24. Osvojili su tada 24 boda.

Ako oni ponove svojih najboljih 12 kola, nama ce trebati 34 boda da budemo ispred Hajduka, te 32 da budemo ispred Rijeke.

Zanimljivo. I mi smo svoj najbolji niz imali u prvih 12 kola. Osvojili smo tada 23 boda. Ponovimo li to bit cemo zakucani za trecu poziciju.

Prilicno sam siguran da za titulu moramo dobiti sve utakmice, te da pravo na 1-2 remija imamo samo u slucaju da dobijemo i Rijeku i Hajduka.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Pola Zone je izgleda zaboravilo kako je Hajduk izgledao tijekom cijele sezone protiv malih momcadi, i kako se u stvari izvlace na derbijima, i kako je Rijeka nekidan odigrala protiv Gorice. Prvenstvo je jos dugo, stignemo im i razliku nabit. Polako :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.