• emilperska
    8.9k
    Za budućnost kluba je najbitnije da jogurt nije prvak. Utakmica s Rijekom doma je rang utakmice sa Zagrebom na Kranjči 2002. na koju me otac vodio na istok gdje su tadašnji istaknuti predstavnici BBBa uletjeli na teren i dali do znanja Mari, Polovancu i Butini što će se desiti ako pobjede Zagreb..
  • Sibirski plavac
    3.9k
    I kako sad navijati da Rijeka kiksa u idućim tekmama, znajući da je jogurt prvi ako dobije svoje?
    Bemti nogomet i situaciju koju smo omogućili konkurentima...
  • Jaro
    9.3k
    Za budućnost kluba je najbitnije da jogurt nije prvakemilperska

Zasto? Kakve veze za buducnost kluba ima tko je prvak ako dinamo nije? Eto, meni to nije jasno. Jasno mi je kako mi ne zelimo da Hajduk bude prvak, ali kakve veze to ima s buducnosti kluba, tj koja je razlika bio to Hajduk ili Rijeka?
  • vjeko1701
    12.7k
    Rijeka nema logistiku, utjecaj a ni pare ko Hajduk. Već su bili prvaci pa su odmah sezonu nakon krenuli sa rezanjem troškova.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Razina orgijanja nakon titule i medijsko teroriziranje je razlika između ta 2 kluba i njihovog potencijalnog osvajanja.
  • prefontaine
    1.2k
    Kako je jedan forumaš danas rekao: "jedva čekam da rezimiramo pa nakon utakmice kažemo: NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO, -7 JE ALI JE JOŠ 12 KOLA U IGRI, A RIJEKA I HAJDUK ĆE SIGURNO JOŠ KIKSATI".

Ljudi, loši smo, i ove godine od naslova nema ništa. Idemo dalje slagati kostur za sljedeću sezonu i opet uspostaviti dominaciju.
  • DiddyGuela
    3k
    Ne niti mi je vise stalo ove sezone.

Nismo zasluzili.

Prvo cistka na svim razinma kluba, pa idemo u novu sezonu po trofej.
  • miro
    5.9k
    Sljedeće 3 tekme nek dobiju pa ću obnovit vjeru
  • Filip 91
    1.1k
    Ništa od titule zahvaljujući Marku Mariću i promašenoj sportskoj politici...
  • Murinjo
    0
    Mi smo losi, ali izgleda kao da nitko ove sezone ne zeli biti prvak, tako da nista nije nemoguce.
  • Jaro
    9.3k
    Razina orgijanja nakon titule i medijsko teroriziranje je razlika između ta 2 kluba i njihovog potencijalnog osvajanjaSibirski plavac

Ni jedno ni drugo ne utjece na buducnost Dinama.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Itekako bi moglo utjecati u smislu pada članstva, posjećenosti stadiona i slično.
    Nadam se da ova pozitivna vibra oko kluba koja se vrti zadnjih godinu dana u vidu učlanjivanja, Revija, rasta posjete stadiona, događanja poput "Dinamovog", neće nestati na ljeto radi rezultatskog kiksa ove sezone.
  • Jaro
    9.3k
    pa rezultatski neuspjeh je isti bio prvak Hajduk ili Rijeka... I posljedice na buducnost kluba. A i test za upravu - teze ce bit pumpat brojke bez LP, teze ce se do love bez LP koju si dohvatio uz veeeliku pomoc koeficijenta koji se natukao pod proslim vodstvima. Bit ce to i test za navijace i sve koji se tako nazivaju. Lako moguce je i Europa bez jeseni, jer uvijek mos u pretkolima ispast od nekih talibana, pogotovo sad kad (jos jednom) moras preslagivat pola momcadi
  • Peškaman
    6.3k
    Nije uopće pitanje možemo li stići, kiksat će i jedni i drugi,imamo još jednom igrat i s jednim i drugim.
    Pobjedama protiv njih i jednim,recimo njihovim međusobnim X-om mi dolazimo -2/-1.

Meni je veći upitnik jesmo li mi sposobni napraviti bilo kakav niz pobjeda,uopće nisam uvjeren da ćemo mi u sljedeće tri utakmice ( Slaven-gosti,Lokomotiva-kući,Varaždin-gosti) uzeti svih 9 bodova.
  • prefontaine
    1.2k
    Meni je veći upitnik jesmo li mi sposobni napraviti bilo kakav niz pobjedaPeškaman
    Evo ja ću ti pokušati objasniti jednom riječju: Nismo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.