• Felip
    360
    Ovo s ogradom je stvarno postalo cirkusiranje. Trebalo je sve to puno ranije realizirati po propisima, a ne sad u zadnji tren ovako ofrlje. I opet ponavljam, ta ograda bi trebala odvajati gostujuće navijače od domaćih, dakle goste se trebalo pomaknuti prema istoku koji je prazan, a prema zapadu postaviti policiju.
  • Dzoni
    1k

To je dobra vijest, dabogda startao sutra
  • Boycie
    2.4k
    Dakle, ak se ne varam, imamo prvu tekmu u povijesti HNL-a na kojoj ce prisustvovati iskljucivo clanovi sa obe strane.
  • don
    11.6k
    dan d je doša.

uvik smo bili najbolji kad je najteže, pokažimo to i sutra, igramo na Maksimiru, pred svojim navijačima.
    po pobjedu uz Božju pomoć.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Nervoza prije lanjskih odlučujućih tekmi sa tovarima i Rijekom je goli k za nervozu koju već nekoliko dana osjećam pred ovaj derbi...
    Dečki molim Vas, kako god znate i umijete, može i 1 0 autogolom magaradi što se mene tiče, samo neka nakon krajnjeg sučevog zvižduka budu 3 boda upisana. :pray:
  • runtothehills
    464
    Mi smo uz tebe, znaj da nema predaje!
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Na prvu se ne mogu sjetiti važnije utakmice protiv tovara od 2004. (stariji će se sjetiti derbija kad je Strupar zabio dva gola, ali smo onda u Zadru kiksali iduće kolo). Poraz nam je kraj bilo kakvih nadanja, -9 od tovara i još u moramo u Split, ako izgubimo od njih padamo u Marijansku brazdu. Neriješeno je produljivanje agonije i nije opcija. Pobjedom se vraćamo u igru matematički, ali prije svega mentalno, jer stvarno nije moguće da smo još u igri za naslov nakon ovog horora od sezone. Danas hoću krv, znoj i suze (ali to ne znači naravno da dobijemo neki glupi crveni karton u 23 minuti). Ja i dalje vjerujem da smo daleko najbolja ekipa u Hrvatskoj i da je sve ovo do sada ružan san, ali vrijeme je za teren, sve drugo je demagogija.

Pobjeda ili smrt
  • Dzg69
    33
    Udarii, razvaliii,za Dinamovu slavu!!!Gazi zlo mitomansko!
  • NitkoBitan
    23.6k
    Ajmooo!! Ili pukovnici ili pokojnici.
  • Jay
    698
    Kako spavat uopće, ne pamtim ovakvu nervozu i odbrojavanje minuta do početka, jedva čekam da ih pregazimo. Ne zanima me tko sudi, odakle je baba Kolariću iz VAR sobe, kakvu će dubokoumnu poruku pripremiti tuga s juga, hoće li bodriti uopće svoj klubić ili mrziti nas 90 minuta. Ne zanima me iskreno ni tko će istrčati na teren, taktika je bori se.

Razmišljam samo o ovom ljepšem vremenu i simbolici toga, jakne su lagano na čišćenju i spremanju. Neprestane kiše i zahlađenje kako na tablici tako i u gradu su zapravo počele nakon prošlog maksimirskog derbija na petak 13. Bilo je kiše naravno i prije toga, ali tad je nekako sve otišlo kvragu. Od danas samo sunce, kaže aplikacija idući vikend čak 19 stupnjeva. Jel to svemir poručuje da Cordoba zabija ili se meni gase moždane stanice nakon svih pretrpljenih udaraca ove sezone? Ne znam, ali znam da stiže proljeće i Dinamo se budi. Nadam se da su se svi gadovi nauživali dok su mogli, slijede dobre stare suze i ljubomora.
  • recikaj86
    581
    Laku noc ekipa, idem sanjat mrtve tovare
  • wolfgang14
    2k
    Petkoviću imenjače pošto sui zatvorili tvoju temu napisat ću ti ovdje ako čitaš jer sigurno nemaš pametnijeg posla u 4 ujutro prije derbija, popio sam bocun vina gledam tvoje golove i highlightse na youtubu i ako ti sutra uđeš na teren ja ću poludit i ako budeš na svojih 50% bit ćeš bolji od svih na terenu jer si najbolji igrač dinama ikad za mene,mlađi sam pa nek se ne uvrijedi starija garda. Jebeni si genijalac s loptom, ti imaš nogomet u malom prstu, za razbijanje bunkera si savršen, na malom prostoru s loptom si još bolji, tvoja dodavanja kad si povučen i orkestriraš napad su mi nevjerojatna jer nađeš rješenje koje ni ja ne vidim kad gledam na telki a imam pregled cijelog terena.
    A ako ne uđeš sutra odnosno danas nadam se da ćeš nabrijat ekipu i bit lider jer ti to i jesi, ima da te svi slušaju jer sve šta naš trenutni kadar može je očistit ti kopačke jer ti do koljena nisu. Volim t e jebemt i želim ti sve najbolje u životu jer si ne samo fenomenalan igrač nego i fenomenalan čovjek. Odo sad leć jer me lagano već frče v želudcu i nije mi dobro

• Kaj je
    1.1k
    Dobro jutro svima koji ne spavaju. :pray: Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. AMEN :pray:
  • Dinamosaur
    2k
    Misa ti je u 7 i u 9h.
    Ne moras molit za nas, moli za sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.