• Imamo Dinamo
    3.9k
    Bilo bi sad dobro da se odmah nakon Hajduka krene u postavljanje boljih, stabilnijih i ne znam sto sve ne ograda, ali na suprotni dio juga. Jebes ovo, odsjec ih skroz, da ih nema.
  • Toni90d
    1.3k
    Ako moraju već skidati ogradu, onda sutra prije utakmice, uzeti kakve boje i krenuti na tribinu. Dva-tri metra ,gdje je ograda trebala biti prema istoku, obojati, okaciti dva A4 papira sa natpisom svježa boja, pa nek gaze. Ali je ona opcija sa fekalijama, da se osjećaju kao kod kuće i dalje bolja opcija.
  • prefontaine
    1.2k
    Stani, ako sam shvatio, nema ograde a njih i dalje 1254? Pa di ćeš bolje, ograda je tu ionako bila pro forme.

A odmah poslije utakmice napraviti pravi kavez, s normalnom mrežom i ogradom, organizirati prolaze i ulaze na jug tako da mogu ulaziti i gosti i domaći. Između ostaviti jedan sektor prazan, ili još bolje, ograditi goste tako da ni teoretski ne mogu do domaćih i super. Time automatski dobivamo 1000+ dodatnih mjesta za ubuduće dok smo još na Maksimiru
  • Zagreb1992
    2.1k
    Kakvo postavljanje ograda ..Pustimo navijače da budu navijači ..Sralo se po Miškoviću radi kaveza , a sad bi pojedince iste radili ..i ovo sa fekalijama kaj je onaj klaun gore pisao ..Po vlastitom stadionu koja god tribina da je bi sa fekalijama mazao ..strašno nešto
  • Toni90d
    1.3k

Gledaj ti na njih kao na ultrase/navijače. Možda su ti talijanska mafija i Delije/Grobari navijači-ultrasi. Ovoj gubi sa juga fali samo ubojstvo na listi, a kako su krenuli i kako funkcioniraju, možda se neće dugo na to čekati, samo se nemoj onda čuditi kako se to dogodilo. Pozdrav direktore cirkusa!
  • Bosskovitz
    15.2k

Pišeš gluposti. Životinjski kavez na Rujevici nema dodirnih točaka s ogradom na Jugu kakvu ima valjda svaki stadion osim Maksimira.
  • Zagreb1992
    2.1k

S obzirom da si bolje upućen oko tih stvari ...Zašto nismo imali na LP isto ograde ? Nekako mislim da se više priča o jebenim ogradama , ulaznicama nego o nogometu
  • seljak86
    2.9k
    Ja sam za ogradu samo ako to znači da bi naši bili sa druge strane. U suprotnom, dosta je tih 5% bez ograde
  • Bosskovitz
    15.2k

Nisam bolje upućen, ne znam ništa više od ostalih, samo napominjem da je odvajanje 5% kapaciteta stadiona za gostujuće navijače ogradom nešto što postoji na praktično svakom stadionu u kontinentalnoj Europi, a uopće uspoređivati tu jednu ogradu s doslovnim kavezom s Rujevice je maliciozno.
  • Noel
    9k

Daj se dobi stari. Kakvi navijači? O čem pričaš? Ta žgadija nije zaslužila osnovne ljudske uvjete na stadionu. Kavez je za njih Allianz arena i Santiago Bernabeu skupa. Njihov mozak je usmjeren samo na mržnju prema Zagrebu i Dinamu. Dođu ovdje onda pišaju po nama redovno jer im se tak dopuštalo. Sad prvi put im se odlučilo stat na kraj i počeli su kmečat i cmizdrit ko najveće pičkice. Kakvi navijači kakvi ultrasi. Jadnici.
  • seljak86
    2.9k
    Nemoj me krivo shvatit, al nemojmo sad mi bit pičke
  • GOAT
    2.2k
    Em nije kavez em to nisu navijaci.

Ne znam odakle toliko zalaganja i ljubavi prema ekipi koja ce ti 90% tekme pjevat kako mrze ovaj grad i klub, potpalju peci i ismijavaju ime naseg kluba, bacaju baklje po terenu i masu onim zastavicama protiv Dinama kao da im se Tito ponovno ukazao

5% i amen. Tko hoće neka dođe a tko nece neka gleda iz kafica tamo nema tih straaaasnih ograda :fear: :fear:
  • Noel
    9k

Jedna grupa koja sebe naziva navijačima i ultrasima a moraju se skrivat iza priopćenja kluba i predsjednika dioptrije. Nemoj ti mene krivo shvatit ali to su pičke par exellance.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    Treba im zato pokazati sutra tko je gazda, na tribini, ali i ono kaj je važnije - na terenu! Sutra imamo priliku zakucati ih u depru i krenuti po taj naslov.
    Nakon tko zna kojeg poklona konkurencije, sutra nam je biti ili ne biti. Trpaj žgadiju!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.