• fakin
    76
    Jedna ce torcida plakati ovu noc, jebi se jebi splite, Dinamo sampion
  • Salva
    2.7k
    U jutro nedeljno kad sunce nama svrati
    Zagrebačke krovove i Savu pozlati
    Otac sina za ruku uhvati
    Sine, ovaj dan ćeš dugo pamtiti

Lagana šetnja do Trga Starom Vlaškom
    Miris ručka nedeljnog
    Rever sa modrom značkom
    Otac sina za ruku uhvati
    Sine, danas ćemo pobijediti

Mi smo Bad Blue Boys
    Mi smo, mi smo Dinamo
    K'o Sljeme veliko
    Veliko srce imamo

Ulice su modre sve do Maksimira
    Nasmijana lica ista pjesma svira
    Otac sina za ruku uhvati
    Sine, danas ćemo skupa pjevati
  • Omake
    6.2k
    Srce i dušu, za Dinamo!
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    U mislima je našim samo pobjeda,
    Ajde hrabro naprijed, nema uzmaka,
    Zajedno smo jači i ne sumnjajte,
    Bodrimo vas sve do nove pobjede!

Uz Božju pomoć silovito u napad od prve minute, nema kalkuliranja!
  • Olmic
    4.1k
    Sad il nikad

Samo nek izade 11 mudatih
  • Boysica
    673
    Još 6 sati i 25 minuta ... samo nabijam presing da budemo još glasniji na tribini i jaci na terenu... :strong:
    Ajmo razvaliti tovare pi...e :strong:
  • Boycie
    2.4k
    Jesmo uspjeli popeglati travnjak?
  • sanjinlego
    3.7k
    Da je sve kako treba, da su Mišić i Pjaca spremni, išao bih ovako:
    Nevistić, Rpg (Ristovski), Galešić, Theophile-Catherine, Franjić, Sučić, Mišić, Stojković, Baturina, Pjaca, Kanga.
  • Marktwain
    141
    Pere me neka jebena nervoza, kao da je ova tekma pitanje mog života ili smrti.
    Jel to normalno? Siguran sam da nije.
    Želim li to promijeniti? Ne.
    AJMO PLAVI!!!
  • Mihaljević
    11.9k
    Ne tražim dobru igru, taktiku itd. jer to imamo cijele sezone, tražim malo sreće i da napokon koji zicer završi u mreži, ajmo Dinamo! :heart:
  • De Oliveira
    1.3k
    bez Petkovica najbolje sto imamo.
  • Ivdzo11
    5.8k
    Cannavaro prelomio: Mišić i Petković konkuriraju za Derbi! 'Borba' za Pjacu još traje

Josip Mišić i Bruno Petković naći će se među 23 Dinamova igrača u službenom zapisniku za Derbi s Hajdukom (15 sati)! Odlučio je to Fabio Cannavaro nakon zadnjeg treninga u subotu i time ostavio otvorenom i mogućnost da njih dvojica čak nešto i odigraju. Doduše, to što će biti na klupi ne mora značiti ništa, danas je klupa šira nego nekad, nikome njih dvojica, zapravo, ne uzimaju mjesto. Da je, kao nekad, u zapisniku 18 ili 20 igrača, vjerojatno Mišić i pogotovo Petković ne bi bili na popisu, ovako, definitivno, nikome ne smetaju. Štoviše, ako i neće igrati, mogu pomoći svojim iskustvom, savjetima s klupe...
  • pjetlić
    70
    Na ovakve dane mi je drago da ne zivim u Zg, moram krenut vec oko 11-12 da stignem. Da moram cekat pokret do 13-14, ispalio bi.
    Sanjao sam da im Kule zabija na juzni gol.
  • Slavonac86
    527
    Ako nam se nekim slucajem otvori da im damo 2-3 brza gola kao onaj derbi u veljaci na maksimiru prije par sezona (4-0), umjesto da usporimo kao taj puta, sad zelim da ih punimo do kraja, koliko god moze stat u njih, da ih zakucamo za sva vremena!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.